Arkadasim icin.

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Kizlar bir arkadasim sormami istedi ama
Gecen ay kimyasal gebelik gecirdi. Ondan sonra degerleri dusuyormu diye her hafta kan tahlili yaptirdi.
Beta hcg 233-49-39 dan sonra dahada yaptirmadi.
Kimyasal gebelikte kanamasi basladigi an gebelik belirtileride bitmisti. Bu ay ki yumurtlamasindan sonra yine baslamis. Simdi adetine 5 gun var dun test yapmis silik cift cizgi. Sevindi ama bir yandan da ya gecen ayki kimyasaldan dolayi pozitif cikiyorsa diye korkuyor. Ama suan gebelik belirtileride yasiyor ayni oncekindeki gibi kasik agrisi ve bel agrisi. O yuzden test yapmis zaten. Kimyasal gecirip ertesi ay hemen hamile kalanlar bir yorum yaparsa cok sevinecegiz :)

Gecen ay kimyasal gebelik gecirdi. Ondan sonra degerleri dusuyormu diye her hafta kan tahlili yaptirdi.
Kimyasal gebelikte kanamasi basladigi an gebelik belirtileride bitmisti. Bu ay ki yumurtlamasindan sonra yine baslamis. Simdi adetine 5 gun var dun test yapmis silik cift cizgi. Sevindi ama bir yandan da ya gecen ayki kimyasaldan dolayi pozitif cikiyorsa diye korkuyor. Ama suan gebelik belirtileride yasiyor ayni oncekindeki gibi kasik agrisi ve bel agrisi. O yuzden test yapmis zaten. Kimyasal gecirip ertesi ay hemen hamile kalanlar bir yorum yaparsa cok sevinecegiz :)
Canm beta hgc tamamn sifirlanmasa adet olmazdi zaten en son 39 muş ve iki gün sonra sifirlamstir adet olmuştur yani tekrar yumurtlama olms ve hamile kalms olmalı arkadaşın testini iki gün sonra ki ilk idrarla tekrarlasnn..

Canm beta hgc tamamn sifirlanmasa adet olmazdi zaten en son 39 muş ve iki gün sonra sifirlamstir adet olmuştur yani tekrar yumurtlama olms ve hamile kalms olmalı arkadaşın testini iki gün sonra ki ilk idrarla tekrarlasnn..
Hyr canim su sekilde oldu. Kanamasi basladiginda yani adet kanamasi. Beta hcg 233 du. Kanamasi bittiginde yani bir hafta sonra 49 oldu. Sonraki hafta bir kez daha yaptirdi 39 oldu dahada yaptirmadi. Doktorda gerek duymadi.
Gebelik testinin resmi varsa atar mısın canım ?
Test burada. Fotograftakinden daha belirginmis aslinda ama resimde oyle cikmis

Ve dedigim gibi kanamasi baslayinca biten hamilelik belirtileri yine baslamis

Eklentiler

• IMG_0240.webp
    IMG_0240.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 140
Hyr canim su sekilde oldu. Kanamasi basladiginda yani adet kanamasi. Beta hcg 233 du. Kanamasi bittiginde yani bir hafta sonra 49 oldu. Sonraki hafta bir kez daha yaptirdi 39 oldu dahada yaptirmadi. Doktorda gerek duymadi.

Adeti geçmiş mi hamile vibi görünüyor arkadaşın çünkü beta hcg düşük yapınca sıfırlanmış olması gerekir bir kaç gün içerisinde bende 2 kez düşük yaşadım çünkü sanırım hamile beta hcg kanda baktırsın bi hamilelik var gibi

Ben şuan farkettim Adetine 5 gün kalmışsa eğer büyük ihtinalle hamile kalmış arkadaşınız hayırlı olsun :)

Adeti geçmiş mi hamile vibi görünüyor arkadaşın çünkü beta hcg düşük yapınca sıfırlanmış olması gerekir bir kaç gün içerisinde bende 2 kez düşük yaşadım çünkü sanırım hamile beta hcg kanda baktırsın bi hamilelik var gibi
Adeti gecmedi cnm adetine 4 gun var. dedigim gibi adet kanamasj basladiginda beta 233 du. Kanamasi bittiginde yani bir hafta sonra 49. Sonraki hafta 41. Dahada yaptirmadi doktorda istemedi.

Adeti gecmedi cnm adetine 4 gun var. dedigim gibi adet kanamasj basladiginda beta 233 du. Kanamasi bittiginde yani bir hafta sonra 49. Sonraki hafta 41. Dahada yaptirmadi doktorda istemedi.
Hamile canım büyük ihtimalle 4 gün varmış adetine o değer çoktan sıfırlanmıştır şimdiye kalmaz o bir anda düşebiliyo değer çünkü kesinlikle hamile olabilir kanda baktırsın

Hamile canım büyük ihtimalle 4 gün varmış adetine o değer çoktan sıfırlanmıştır şimdiye kalmaz o bir anda düşebiliyo değer çünkü kesinlikle hamile olabilir kanda baktırsın
En son baktirdiginda 41 di ve uzerinden 17 gun gecti bu 17 gun icinde sifirlanmismidir canim. Adet kanamasi harici kanamada olmadi. Kanamasiz atilirmiki

En son baktirdiginda 41 di ve uzerinden 17 gun gecti bu 17 gun icinde sifirlanmismidir canim. Adet kanamasi harici kanamada olmadi. Kanamasiz atilirmiki
Evet canımenson baktırdığında 41 miş 17 gün içerisinde kesinlikle sıfırlanmıştır zaten düşük gerçekleşirkwn ilk bi yoğun kanama olur sonra kanama yerine lekeye bırakır kalan değer progesteron hormonlarıyla alakalı oda hemen sıfırlanıyo zaten bence şuanda hamile arkadaşın çok dikkat etsin yeni düşük yapmış ve hemen hamile kalmış üstüne uzansın iş yapmasın hiçbirşey şuan hassastır çünkü

Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim kanama başlayınca sıfır lanıyormuş zaten değerler arkasından hiç adet görmeden şuan yine hamileyim arkadaşında büyük ihtimalle hamile bence

Evet hatta 3 ay ust üste hamile kalan bile okudum burda :) hayırlı olsun inşallah

insallah hamiledir arkadasnz ki oyle gozukuyo simdiden hayirlisi olsun.bende kimyasal dusuk yapiyorm suan kanamam devam ediyo tekrar hamile kalmaya korkuyorm ayni sey olur mu diye.cok cabuk hamile kalmis arkadasnz insallah bizede denk gelir saglikli bi bebik ki bende sans coldeki bedeviyle yarışta suan ama nasip kismet

İnanki bilmiyorum canm bnde kimyasal gebelik gecirdm en son 50 çıktı doktor iki gün sonra sıfırlanır ve adet başlar dedi ki benm kese bile oluşmuştu 20mmdi .. bnde ona dayanarak değer sifirlarsa kanama başlar dedm bnce arkadasn testi tekrarlasnn yine birşey anlamazsa doktorunun yanına gitsn..

Kimyasal gebelik bende yasadim bugun itibariyla degerlrim 1.80 ama kanama hic yasamadim..benim gibi hic kanamasi olmayan var mi...

Evet bende merak ettim bende gecen ay kimyasal gebelik gecirdim insallah bu ay hamile kalirim adetime 7 gun var

Back
X