arkadasim ile kotu bir gun yasadik

Öncelikle yaşından dolayı annene söyleyemeyeceğini belirtmişsin. Madem bu durumu annene söyleyemeyeceğin bir yaştasın,hava karardıktan sonra sokakta ne işin var ? Belki kızlar beni kınayabilir ancak ben 19 yaşındayım ve bu yaşta bile hava karardığında sokakta kalmaya korkuyorum. Dönerken çok dikkat ediyorum. Senin bir suçun yoksa ailene daha fazla zaman geçmeden anlat derim. Psikolojik yardım da alabilirsin. Geçmiş olsun..

Ah canım benim kızın derdi ne sen ne demişsin okuldan 5 te çıkardık ve hava kapkara olurdu hatırlıyorum ne yapacak kız okulamı gitmesin. Bizlerin değil bu iğrenç yaratıkların kendilerini sınırlaması lazım. Yaşamayacakmıyız.

Canım ilk olarak biber gazı al yanına ben onsuz dışarı çıkmam. İkinci olarak bu seni ömrün boyunca etkileyecek bir durum sakın utanma senin utanacak hiçbirşeyin yok sen hiçbir kötü şey yapmadın. İnsan taklidi yapan ve malesef sokaklarda binlercesinin dolandığı bir dönemdeyiz. Sessin kalırsan yarın senin gibi başka bir kıza bunu yapacaklar ve belki daha ileri gidecekler yanlız görüp. Annene söyle bunu anlatmalısın içinde tutma annende polise gitme taraftarı olmayacaktır tahminen. Babanda duyacak korkusu ile :( böyle olursa önlemini al ve o çevrede ulaşabildiğin bütün genç kızlara bu haberin gitmesini sağla kendi başına gelmiş gibi değil belki bir arkadaşının başına gelmiş gibi anlat ama kulaktan kulağa oralarda soysuz sapıkların gezdiği duyulsun polisinde kulağına gidecektir çünkü duyarlı anne babalar şikayetçi olacaktır poliste alır önlemini kendi başının çaresine bakamıyorsan bırak fısıltı gazetesi çare olsun.

Öncelikle yaşından dolayı annene söyleyemeyeceğini belirtmişsin. Madem bu durumu annene söyleyemeyeceğin bir yaştasın,hava karardıktan sonra sokakta ne işin var ? Belki kızlar beni kınayabilir ancak ben 19 yaşındayım ve bu yaşta bile hava karardığında sokakta kalmaya korkuyorum. Dönerken çok dikkat ediyorum. Senin bir suçun yoksa ailene daha fazla zaman geçmeden anlat derim. Psikolojik yardım da alabilirsin. Geçmiş olsun..

yine suçlu tacize uğrayan kadın, hırsızın hiç günahı yok. bir kadın akşam 6 da bile sokakta yürüyemeyecek hale geliyorsa vay halimize..

arkadaşlar taciz elle anladığım kadarıyla.
ne olabilir biraz düşününce aklınıza gelir heralde kızcağız bukadarını da yazmasın buraya.
yüzünü görmediysen birşey yapman çok zor canım ama bundan sonrası için önlemlerini al.
en azından artık çantanda bir göz yaşartıcı sprey taşı en azından deodorant bulundur.
niyeti kötü birini görürsen çıkar sık yüzüne deodorant bile o an senin kaçmana yardımcı olur.
ikincisi korktuğunu belli etme arkadaşında dediği gibi telefonuna sarıl en olmadı anneni ara konuş şurdayım anne eve geliyorum falan diye.
inşallah başına bir daha böyle birşey gelmez.
ergenlik döneminde korkulduğundan yapıyorlar bunları. Allah hepsinin cezasını versin kendi başlarına da gelsin inşalah

Kötü niyetle sormadım. Sadece bu kadar böyle bunalıma girmesini sağlayacak kadar noldu onu merak ettim. Ben de 15 yaşlarında tacize uğramıştım. Ama adam sadece kalabalıktan yararlanıp sürtünmeye çalışmıştı. Demek ki bu durum baya ciddi. Ciddiyeti varsa da bence polise şikayet edilmeli.

taciz derken nasıl bir taciz canım???? yapabileceğin bişey yok annene falanda anlatma ne gereği varki?? zamanla unutursun umarım kötü birşey :50:

kaç yaşındasın,annen anlatınca ne dedi,neden annenle gidip şikayetçi olmadınız.çocuğum bana böyle birşey anlatsa hemen şikayetçi olurdum:51:

Bende bunu merak ediyorum.

Annenle gidip neden şikayetçi olmadınız? Benim başıma böyle bir şey gelse, sonuç çıkmayacağını düşünsek bile (ki neden olmasın.) annemle şikayete gideriz. Ben gitmek istemesem de o götürür yani. Neden sessiz kalıyorsunuz anlamıyorum.

Ya çok özür dilerim ama polise gitse ne olacak ki? Kızcağız yüzlerini görmedim diyor. Eğer olay merkezi bir yerde olmadıysa mobese kamerası da hak getire. Eşkal yok birşey yok, sarı çizmeli mehmet ağa... Hele ki o civarın insanı değillerse geçmiş olsun... Lütfen hayal kurmayın, kimse başkasının başına gelen bir taciz olayı için karakola falan gitmez, polisin de söylentiyle kulağına böyle birşey gitmez, köy yeri olmadığı sürece... İşin açığı yapılacak pek birşey yok şu durumda...

sutlukahve70 canım bu olayda senin ve arkadaşının hiçbir suçu yok, kendini kötü hissetmen çok normal, bunu zamanla aşacaksın. Tenha yolları özellikle de karanlıkta kullanma, kullanmaya mecbursan da çok hızlı hareket et. Kendinden emin, asık suratlı bir ifade takın, korksan da sakın belli etme ki bir nebze olsun cesaret edemesinler. Göz yaşartıcı sprey taşıman da işe yarayabilir. En azından yalnız değilmişsin, Allah korumuş sadece tacizle kalmış daha kötüsü olmamış, bunları düşünüp biraz olsun teselli bulabilirsin. Sakın bu olayın psikolojini bozmasına izin verme. Maalesef hemen hemen bütün bayanlar hayatlarında 1 kez olsun böyle nahoş durumlara maruz kalıyor, kendini yalnız hissetme
:16:

Canım çokk çok geçmiş olsun. Düşünmemeye ve hava karardığında ıssız yollarda yalnız kalmamaya çalış. Daha dikkatli ol. Sakın korktuğunu belli etme. :41:
Okadar sinirleniyorum ki bu durumlara.:47:
Bayanların 'tacize uğramamak için' akşam dışarıda olmaması, makyaj yapmaması açık saçık giyinmemesi gerek! -ki bu erkeklere engel olmaz! Açığıda kapalısıda yaşlısıda çocuk olanıda yaşıyo malesef. :50:
Ben liseyi farklı bi ilçede okudum sabah hava aydınlanırken çıkar akşam hava kararınca eve gelebilirdim. O saatlerde bindiğim otobüslerde cabası! Eve gidebilmem için uzunca bi yolum vardı ve sanayinin içinden.:18: Sanayiye girmeden saçlarımı toplar, kulaklığı takardım. Düşünün 15-16 yaşında hatları henüz belli olmayan bi kız çocuğuna bile şehvettle yaklaşabilicek kadar nefs kölesi olmuşlar. Kendi kızlarına değil laf atmak baksa kıyameti koparan tipler bunlar işte. Herkesin kızına, başkasının kızlarına yaklaştığı gibi yaklaştığını düşünen pis akıl fukaraları. :47::47:

Biber gazını nerden bulabilirim kızlar. Nerelerde satılır? :44:

2 yıl önce aynı olayı bende yaşadım ama tek başımaydım yine erken karanlık olan bi zamandı eve bişey için yetişmeye çalışıyorum saatte 6ya falan geliyo o kadar geç değil yani kestirmeyi kullanayım dedim daha çabuk varırım hızlı giderim karanlık ışık yok o yolda ben hızlı hızlı yürürken arkamdan gelen kişiyi farketmedim geldi bana dokunmaya çalıştı

iğrençti ben ittim tabi onu kurtuldum koşa koşa kaçtım ordan ağlıyodum zaten arkama baktım oda kaçıyodu ama onu tarif edebileceğim hiç bişey yoktu koşa koşa ve ağlaya ağlaya eve geldim zaten annem kapıyı açtığında da ağlıyodum anneme anlattım babamı aradık polise falan gidelim diye ama babam görmediğim için gerek duymadı sanırım

kaldı öyle tabi korktugum bana kaldı normalde karanlıktan yalnızlıktan falan hiç korkan biri değildim bide korku filmi izlemyi çok severdim ama o günden sonra hem karanlıktan hem yalnızlıktan hemde tek başıma korku filmi izlemekten çok korkuyorum

herkes evde yatıyo mesela ışığı kapatıp yatağıma gidene kadar arkama bakarım karanlıkta eve gelirken apartmana girene kadar sürekli arkama bakarım ilk zamanlar çok zor oldu ama alıştım şimdi ilk günki gibi kalmıyo herşey senin kendini suçlu hissedeceğin bi durum yok canım korkunu yenmeye çalış birine anlatmaktan asla çekinme hatta anlattığın kişilerede asla o yollardan gitmemelerini söyle yani ben öyle yaptım Allah kolaylık versin canım kısa zamanda atlatırsın inşallah bide çok düşünmemeye çalış yalnız kalma kesinlikle..

bende cok korkuyorum bıraz hawa kararsa tek basıma yurumeye nasıl bı yer oldu burası artık bılemıyorum:19::20:her yer sapık dolu kesceksın boylelerının seylerını daha yapabılıolarmı bakım:57:seref duskunlerı

şikayet etmen gerek,sana bişey yapmadılar belki ama ya senden küçük birine tecavüz ederlerse?böyleleri serbest kalmamalı

şikayet etmen gerek,sana bişey yapmadılar belki ama ya senden küçük birine tecavüz ederlerse?böyleleri serbest kalmamalı

tabii ki şikayet edilmeli ki o çevre polis tarafından kontrol edilmeli,başkaları da bu pisliğe düşmemeli:34:

eğer annene anlattıysan annenle beraber polise gidebilisin canım.Polis mutlaka onları bulacaktır.Orada bi yerde bi kamera bişey vardır mutlaka.Olmasa bile polisler o çevrede kimler öyle sokakta grup halinde gezer kimler böyle bir şeye kalkışabilir biliyorlardır.

Sakın bu olayın başına karanlıkta dışarda olduğun için falan geldiğini düşünme.Sonuçta pek çok kadın böyle şeylerle gündüz de karşılaşabiliyor.Hava karardıktan sonra dışarı çıkma,makyaj yapma mini etek giyinme neden?Erkekler sana zarar verebilir.Ben erkek olsam bu yaklaşıma önce ben karşı çıkardım.Yani erkek dediğimiz de hayvan değil sonuçta.Kendi oto kontrolü olan olması gereken bir insan.Bu yüzden de erkek kendi hareketlerinden kendi sorumludur.Eğer bir kötülük yapıyorsa hesabını vermek zorunda.

Yukarda yorumlardan birinde bir arkadaş telefon yönteminden bahsetmiş.Ben de zaman zaman kullanıyorum.Eğer karşıdan bu tip insanlar geldiğini görürsen hemen telefonla özellikle de baban veya abinle konuşuyomuş gibi yap.İki kişiyeseniz birbirinize 'Babam da nerde kaldı yaaa' falan gibi yakınınızda bir erkekğin bulunduğunu ima edecek sözler söyleyebilirsiniz.

Sakın unutma bu olay başına senin yanlış ya da eksik yaptığın bir şey yüzünden gelmedi.Bu tamamen onların suçu.

bence annen seni bir psikoloğo götürsün.eminim iyi gelecektir.artık olan olmuş unutmaya çalış.kafanı farklı şeylerle meşgul et inşallah hayatın boyunca bi daha böyle bir şey yaşamazsın

Son düzenleme:
Back
X