- Konu Sahibi sutlukahve70
Öncelikle yaşından dolayı annene söyleyemeyeceğini belirtmişsin. Madem bu durumu annene söyleyemeyeceğin bir yaştasın,hava karardıktan sonra sokakta ne işin var ? Belki kızlar beni kınayabilir ancak ben 19 yaşındayım ve bu yaşta bile hava karardığında sokakta kalmaya korkuyorum. Dönerken çok dikkat ediyorum. Senin bir suçun yoksa ailene daha fazla zaman geçmeden anlat derim. Psikolojik yardım da alabilirsin. Geçmiş olsun..
Ah canım benim kızın derdi ne sen ne demişsin okuldan 5 te çıkardık ve hava kapkara olurdu hatırlıyorum ne yapacak kız okulamı gitmesin. Bizlerin değil bu iğrenç yaratıkların kendilerini sınırlaması lazım. Yaşamayacakmıyız.
Canım ilk olarak biber gazı al yanına ben onsuz dışarı çıkmam. İkinci olarak bu seni ömrün boyunca etkileyecek bir durum sakın utanma senin utanacak hiçbirşeyin yok sen hiçbir kötü şey yapmadın. İnsan taklidi yapan ve malesef sokaklarda binlercesinin dolandığı bir dönemdeyiz. Sessin kalırsan yarın senin gibi başka bir kıza bunu yapacaklar ve belki daha ileri gidecekler yanlız görüp. Annene söyle bunu anlatmalısın içinde tutma annende polise gitme taraftarı olmayacaktır tahminen. Babanda duyacak korkusu ile