Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gözlerim doldu çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin.
Belki de bunalımdaydı kimseye belli etmek istemedi ve kimseyi düşünemedi bilemiyorum çok zor
Allah affetsin.
Gözlerim doldu çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin.
Belki de bunalımdaydı kimseye belli etmek istemedi ve kimseyi düşünemedi bilemiyorum çok zor
Allah affetsin.
Depresyon ilacı alıyormuş yarım dün tamamını içmiş.Eşi 1 saatliğine evden ayrılmış.Geldiğinden o kötü manzarayla karşılaşmış.Ne desek boş Allah Rahmet eylesin.
Şimdi evinden geliyorum arkadaşın.Annesi mahfolmuş Deryam yavrum perdelerin kapandı.Yatak odasında kendini vurduğu yere sarılıp ağladı çok acıydı.Çocuklarının eşyalarını valize koymuşlar kaynanasına götürüyorlardı.Allahım sen kimseye böyle bir şey yaşatma.Sen aklımıza mukayet ol.
Başınız sağolsun öncelikle diğer arkadaşların da dediği gibi hem kendine hemde çocuklarına yazık etmiş,hayat küsüp canımıza son vermek kadar kötü bişey daha yoktur Allah kimseye göstermesin ama ne derdi vardı kuzucuklarını bırakıpta gidebildi(
Başınız sağolsun öncelikle diğer arkadaşların da dediği gibi hem kendine hemde çocuklarına yazık etmiş,hayat küsüp canımıza son vermek kadar kötü bişey daha yoktur Allah kimseye göstermesin ama ne derdi vardı kuzucuklarını bırakıpta gidebildi(