- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
- Konu Sahibi kucukkurbaga04
Aynı bina da oturduğum komşum, arkadaşım. (meslektaşız, çocuklarımız arkadaş)..Bir kaç aydır çok garip davranmaya başladı... Benim gibi konuşup benim gibi gülmeler. Benim takındığım tavırlar.. Benim söyledğim bir konuyu bikaç defa kendisi düşünmüş ya da yaşamış gibi başkasına anlatmalar.. Anlamadım gitti. Bir ara çok yakındık, hatta benim bilgisayarım bozulduğunda ve yeni bilgisayara para ayıracak durumda olmadığımda kendi bilgisayarını bana verdi, "ben zaten yenisini alıcam diyerek".. şuan bile onun verdiği bilgisayarı kullanıyorum... bi misafiri gelecek olsa ben ona ikramda yardım ederim, o bana yardım eder, ev eşyalarını dahi çekinmeden birbirimizle paylaşırız(işte buharlı lob, halı yıkama makinası vs)... Pek ayrımız gayrımız yok.. neden böyle yapıyor anlamıyorum.. Özeniyor desem zannetmiyorum.. Kendisi gayette hoş bir kadın.. eşimin bile dikkatini çekmiş aynı senin gibi gülmeye başladı diye. tabi birlikte vakit geçirince illaki benzer bazı yönlerimiz zamanla ama işin içine uydurma şeylerde girince rahatsız oldum. Bir esnafla tartışmıştım mesela, geçen gün başka bir arkadaşımıza benim esnafa söyledğim sözü, o başka biriyle tartışınca söylemiş gibi söyledi.. Ben mi abartıyorum yada yanlış anlıyorum bilemiyorum... Mesafe mi koysam acaba, yoksa abartılacak bişey yok mu acaba.. fikir alayım dedim..
Son düzenleme: