- 15 Ekim 2016
- 7.231
- 12.973
- 248
- Konu Sahibi merveeelin
18 yasinda ve iki yillik evli mi ohaDaha 18 yaşındaymışsın bu ne hız, senin hakkında ne bilebilir ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 yasinda ve iki yillik evli mi ohaDaha 18 yaşındaymışsın bu ne hız, senin hakkında ne bilebilir ki?
Yaşınız doğru değildir inşaallah, 16 yaşında evlenmiş olmayın nolur ya.Ben iki yıllık evliyim
Gidin savcılığa, benim resimlerimi çekti, yaymakla tehdit ediyor diyin ve telefonunda olduğunu söyleyin. O telefonu bi alsınlar. İncelesinler. Zaten haberli mi çekildi habersiz mi anlaşılır.
Yok abla çok şükür hiç bir zaman ceviz kırıcak bi insan olmadım olsa burda açık açık anlatırım kimse beni tanımıyor etmiyor evlenmeden önce sadece bi tane sevgılım olmuştu onu anlatsa sıkıntı degıl gecmış gıtmıs çünkü ama esım baskalrının yanında tulbentımı büke çıkarmamı ıstemıyo ve kısalık eşofman saçım açık fln görse sıkıntı çıkar Nıye saçını başını açıyorsun mılleton yanında derBu açık fotoğraflar falan değil dimi mevzu, evlilikten önce kirdigin cevizleri anlatacak diye korkuyorsun.
Bu açık fotoğraflar falan değil dimi mevzu, evlilikten önce kirdigin cevizleri anlatacak
yaptık ama o zaten açık olduğu için sıkıntı olmaz ve o beni fark etmeden cekıydou göster dedıgımde sıkıyordu ama vopkutusna gormeıyodum faced bar diye ve kaç kere bunun için kavga ettimBurdaki kizlar söylecegini söylemis basta kesecektin kontagini fotolarini cekmesi cok hadsizce o seni cekerken sen napiyodub allah askina? Dur bende seni cekeyim belki lazim olur diyerekten bi misilleme yapmaliydin ki anlasin. Hic tavrini koymamissin böyle ruh hastalariyla niye arkadsslik kuruyosunuz ? Yillar önce bi arkadasim vardi aynen böyleydi artik ipleri koparmistim. Psikolojisi bozuk insanlardan uzak durun .. isin icinden cikamiyosaniz sesinizi cikarcaksiniz tek yol bu.
Yok yok 24 yaşındayım gelişi gzüel işaretlemiştimYaşınız doğru değildir inşaallah, 16 yaşında evlenmiş olmayın nolur ya.