Arkadaşım sırlarımla beni tehdit ediyor

Gidin savcılığa, benim resimlerimi çekti, yaymakla tehdit ediyor diyin ve telefonunda olduğunu söyleyin. O telefonu bi alsınlar. İncelesinler. Zaten haberli mi çekildi habersiz mi anlaşılır.

Bu açık fotoğraflar falan değil dimi mevzu, evlilikten önce kirdigin cevizleri anlatacak diye korkuyorsun.
Yok abla çok şükür hiç bir zaman ceviz kırıcak bi insan olmadım olsa burda açık açık anlatırım kimse beni tanımıyor etmiyor evlenmeden önce sadece bi tane sevgılım olmuştu onu anlatsa sıkıntı degıl gecmış gıtmıs çünkü ama esım baskalrının yanında tulbentımı büke çıkarmamı ıstemıyo ve kısalık eşofman saçım açık fln görse sıkıntı çıkar Nıye saçını başını açıyorsun mılleton yanında der

Bu açık fotoğraflar falan değil dimi mevzu, evlilikten önce kirdigin cevizleri anlatacak
Burdaki kizlar söylecegini söylemis basta kesecektin kontagini fotolarini cekmesi cok hadsizce o seni cekerken sen napiyodub allah askina? Dur bende seni cekeyim belki lazim olur diyerekten bi misilleme yapmaliydin ki anlasin. Hic tavrini koymamissin böyle ruh hastalariyla niye arkadsslik kuruyosunuz ? Yillar önce bi arkadasim vardi aynen böyleydi artik ipleri koparmistim. Psikolojisi bozuk insanlardan uzak durun .. isin icinden cikamiyosaniz sesinizi cikarcaksiniz tek yol bu.
yaptık ama o zaten açık olduğu için sıkıntı olmaz ve o beni fark etmeden cekıydou göster dedıgımde sıkıyordu ama vopkutusna gormeıyodum faced bar diye ve kaç kere bunun için kavga ettim

S*pik mı ne ne diye cekiyodu yani anlamadim kac kez tartistiysan niye kesmedin ipleri koparmadi hep izin vermissin

Unideyken benimde böyle bı arkadaşım vardı.basta onu çok sevmiş ve bütün sırlarını anlatmıştım.sonra ne manyak olduğunu farkettim ama ayrılırsam arkamdan iftiralar atar okulu bana zehir ederdi.okul bitene kadar arkadaşlığımız devam etti.sonrs baktim ki olmuyor okul bitince senesi dolmadan ilişkimi bitirdim.kesin arkamdan konuşmuştur ama iyiki yapmışım diyorum.tabi benim sırlarım öyle okuldakiler hakkında konuşmalarımızda bı nevi dedikodu gibi.sizinki daha büyük bişey bence yoksa bu kadar korkmazdiniz resim icin

Back
X