Arkadaşım tehdit ediyor

Tüm hatalarımızı kaybetme korkusuyla yapıyoruz zaten. Öncelikle bu denli yoğun bir kaybetme korkusu yaşadığınız birini sonunda hiçbir şey yapmasanız bile mutlaka kaybedersiniz bunu unutmayın. O yüzden kendinize güvenin ve hiç kimseyi kaybetmekten bu kadar korkmayın. Yoksa ya onun elinde oyuncak olursunuz ya da böyle densiz arkadaşlarınızın elinde harcanırsınız. Bu olaydan almanız gereken mesajı doğru almaya çalışın.

Canım biz burdan napalim ? Toplanıp arkadaşını mı dovelim ? Sonuçta aranızda aşırı bi münasebet olmamış ki. Konusmussunuz bitmiş gitmiş. 8 ay kısa bi sure değil bana göre. Her seyi ayrintilariyla anlatmana gerek yok. Yumusatarak,uygun bi dille anlat kurtul.
+1

yalani soyleyip birde arkadasina yalan soyledigini soyluyorsun ... buraya da gelip tehdit etti diyorsun ...kimseye guven olmaz samimi sanirsin bir bakarsin butun yaptiklarin başkalari tarafindan duyulmus ... 1ay biriyle konusacak kadar cesaretlisin soyleyemeyeck kadar da korkak:işsiz:

Sen arkadaşın gammazlık yapmasın diye barışmışsın

Sevgilin bilsin arada biri olduğunu, ne tepki verecek? Öldürecek mi? Senin ağzından duysun, etraftan duymak, niye en son ben öğrendim karamsarlığı yaşatıyor.

Seni tehdit eden insandan arkadaş falan olmaz.

Bu çok çağ dışı yazdıkların.
elektrik yoksunu , aşırı muhafazakar köy hayatı gibi
Bir avuç insan var, durmadan hasetlenip büyü yapan, canı sıkılınca yelek ören.
8 milyon insan var, en zorbaları birbirlerini bulmuş

Git sevgiline anlat gercegide seni kaybetmekten korktugum için söyleyemedim ama bunu söylemem gerektiğinin farkındayım içim rahat etmiyor cünkü de hem gercegi bilsin hemde seni kimse tehdit edemez yada sende o arkadasının bir acıgını bul onu kullan civi civşyi söker öyle bi insana kısasa kısas onlar o dilden anlar cünkü

Bence bu sevgilinden de ayrılacaksin
Çünkü daha yasin çok küçük
Sen git anlat sevgiline giderse gider
O senden 8 ay ayrı kalmayı göze aldıysa buna da razı olacak bakalım o süre içinde o ne haltlar karistirdi

Ablalarım, çok sevdiğim bir arkadaşım sırlarımı söylemekle tehdit ediyor napmalıyım

Ayrıyken verdiğin sadakat sözün bozulur, sonuç olarak sen barışıp barışmayacağını bilemezdin. Ayrıca sevgilinin siz ayrıyken ne yaptığından ne kadar emin olabilirsin? "Başta çekindiğim için söyleyemedim ama şu an vicdanen rahatsızım sana karşı dürüst olmak istiyorum senden ayrıldığım zamanda biriyle mesajlaşmıştım" de sevgiline, diğer çocuğa da "Söylersen söyle git selamımı da söyle. Ama sevgilimin sinirlenince gözü döner olabileceklerden ben sorumlu değilim" de geç. Bırak o korksun. Korktuğunu hissederse daha çok üstüne gelir, ipleri eline verirsin. Muhtemelen korktuğunu hissettiğinden üstüne gelip tehdit ediyor.

Back
X