Arkadaşım ve erkek arkadaşı

izmirguzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
92
0
86
45
İzmir
arkadaslarım gecenlerde bı konu acmıstım yıne bu olay benım arkadasımın basına geldı ben artık ona çözüm üretemiyorum oda aynı sızlerden fıkır ıstıyor bu arkadasım bırıne asık bu kısının ıkı yıllık bı ılıskısı varmıs ayrılmıslar sora bu arkadasımla tanısıp gorusmeye basladılar 4 aydırda gorusuyolar sora o eskı kız arkadasıyla barıstılar tekrar herseyı ıtıraf etmıs saklamadan arkadasıma osekılde ıkı ay hem o kızla hem arkadasımla gorustu ama o kız bılmıyo arkadasımı arkadasım o kızı bılıyo.dayanamadı kaldıramadı ayrıldılar gun cok agır seyler yasadı arkadasım gunu sonunda tekrar aramıs gecenın bı yarısı kapısına dayanmıs askını ıtıraf etmıs onu cok sevdıgını cok kıskandıgını yanında cok mutlu oldugunu soylemıs arakdasım kabul edemem demıs dayanamıyorum falan demıs ve ben ondan ayrılana kadar gorusmuyelım ozaman demıs senın uzulmenı ıstemıyorum demıs arkadasım cok uzuluyo ondan vazgecemıyoda benım aklıma gelen o kızla cınsel acıdan bıseyler yasadı ve o ayrılamıyo kızdan kızın ayrılmasını beklıyo sızın fıkrınınız nedır bu konuda sımdıden hepınıze tesekur edıyoruz ne olur yanlıs anlasılmasın :59:

sunu unuttuk o kısı hayatımda boyle bısey ne basıma geldı ne duydum ama ıkınızdende kopamıyorum yemın edıyomus dalga falan gecmıyorum dıyo ayrılsa sevıyosa tekrar donermı napar sızce umarım yanlıs anlasılmadık

sunu unuttuk o kısı hayatımda boyle bısey ne basıma geldı ne duydum ama ıkınızdende kopamıyorum yemın edıyomus dalga falan gecmıyorum dıyo ayrılsa sevıyosa tekrar donermı napar sızce umarım yanlıs anlasılmadık

öle bi insanla yapabilcekmi ya arkadasın.sadece kendini yıpratır uzak durmalı kesinlikle canım.bi insan iki kişiyi sevebilirmi hiç nasıl bi kişiliği varmiş o cocugun

2 senelikk ilişkisi olan kız daha çok bağlanmıştır herşeyini vercek kadar sevdiyse onu ayırmaya kimsenin hakkı yok BEN TEK BİŞEY BİLİRİM GÖZ YAŞI ÜSTÜNE MUTLULUK KURULMAZ..arkadaşın hayatına devam edebilir ama diğer kıza nolcak..!..... bunlarıda düşünsün böyle maymun iştahlı erkeklerden nefret ediyorummm

ya okadar cok sevıyokı anlıyamıyorumya nıye arkadasımı bukadar sevıyosa nıye o kızdan bırden ayrılmıyo nıye mantıgım almıyo ne ondan vazgecıyo ne ondan ama arkadsım ıcın o gece yarısı ıcıp ona onu sevdıgını haykırması kıskanması onun yanında mutlu huzurlu oldugunu soylemesı guzel ama dıgerınden ayrılamamaa sebebı neeeee

kendisi söylemiş sebebini işte ikinizdende kopamıyrum demiş!
yalnıs anlama ama bence suç arkadaşında bir erkegin hayatında 2.kişi olmayı asla kabul etmicekti!
sevgilisi oldugunu bile bile bi erkek için umut beslemicekti
aşk ve sevgi kirlendi artık farkındamısınız bilmiyrum...

cinsel açıdan bişeyler yaşamış diyosun apaçık bu vicdanı el vermiyodur bırakmaya yapması gerekende bu bırakmamalı zaten bırakırsada onun delikanlılığından şüphe ederim bugn buna yarın ona canm bu işler böyledir!

bugun ondan kopamıyor hadı ayrıldı diyelim bır daha baska bır kız olmayacağı ne malum. arkadasın nasıl güvenebilecek o erkeğe? bayanlar neden kendilerini bu kadar zor durumlara düsürüyorlar aklım almıyor. erkek arkadası o kızdan ayrılmak istese ayrılırdı sımdıye kadar ikisini de elminde tutmak istiyor bence. boyle adamlardan kımseye fayda gelmez...:50:

o kısı 27 yasında ama onlar aralarında cınsel acıdan bıseyler yasamıs oldugu benım fıkrım ve arkadasımla beraberken o kızla karsılasmıslar ve tekrar barısmıslar arkadasımla beraberken yanı

2 senelik iliskisini bitirmis sonra arkadasinla konusmaya gorusmeye baslamislar. Ve arkadasinla gorusurken kizla yine barismis. Yani bu durumda arkadasini aldatmis oluyor. Ve ustelik ikisinden de kopamadigini soyluyormus yeminler ederek. Iy ne berbat bir durum. Adam ne istedigini cok iyi biliyor. Basindan beri onu aldatmasina ses cikarmayan arkadasin simdi niye ses cikariyor boyle onu tek bi kiza mahkum ediyor, ona uzuluyor o adam. Ikisini birlikte idare etmek hosuna gitmis olmali..

o kısı 27 yasında ama onlar aralarında cınsel acıdan bıseyler yasamıs oldugu benım fıkrım ve arkadasımla beraberken o kızla karsılasmıslar ve tekrar barısmıslar arkadasımla beraberken yanı

ben öle birilerini tanıyorum ama inan adam bırakmak istemio sadece diğer kıza bahanesi bu. ikiside olsun istio ama ne yardan geçio ne serden

bence bu adam her ikisindede vaz gecmeme sebebi belli biri yedekte oda arkadasin malesef... kabullenirse bu iliskiyi bu halde hep üzülecegi ortada...

Ne dememiz gerekiyor burada?:26:
Hımm...
Mutluluklar dileyeyim bari..:24:

bu durumda yapılabilecek 2 şey var... ya herşeyi göze alıcak gururunu hiçre sayacak, bir adamı baştan aşağı değiştirmey çalışıcak sineye çekicek tüm yaptıklarını, susucak.. bir gün onunla olursa ne alaa.. ikinci ihtimal ise arkasına bakmadan gidicek.. ben arkadaşınızın yerinde olsam önce ne istediğimi düşünürüm. mecburiyetten zorla beni sevmeyen bir adamla olmak istemezdim. bu adamı istiyor mu? onunla mutlu olabileceğine inanıyor mu? geçmişinden kurtulabileceğini düşünüyor mu?aradığım bu.. diyebiliyorsa çıksın aşkı için savaşsın. fakat hiç sanmıyorum ki aşkı bile bu adamı değiştirsin..

bugün ayrıldılar bakalım ne olcak gecen seferde gün ayrılmışlardı o kısı tekrar döndü bakalımm bunda ne olcak olan arkadasıma oldu yıne perısan halde şuan.

hadi erkek ...........
öteki kız da senin arkadaşından habersiz olduğu için mutlu mesut ilişkisine devam ediyor.
yalnız kız arkadaşın öteki kızı biliyor üstelik kaç yıldır çıkıyorlarmış, üstelik çocuk resmen ikisini birden idare etmeye çalışıyor. hatta üzgünüm ama bence öteki kızı daha çok seviyor kız arkadaşına da bilmesine rağmen kabul ederse belki diye yem atıyor. çok belli. böylece vicdanı biraz olsun rahatlıcak bi süre sonra arkadaşını def edip öteki kızla çat diye evlenebilir. biçok arkadaşımın başına geldi bu. sonra boşa ağlar.

ınanın bılmıyoruz anlıyamadık arkadasıma soyledıklerını bı duysanız resmen ınat edıyo ıkınızıde seviyorum dıye ne laflar ya yalan soylucek bırı degıl ama arkadasımca ama bılmıyorum hayırlısı ya

arkadasın asık bu adama belli. yalan soyleyecek biri değil, beni seviyor diye kandırıyor kendini arkadasın. sevgi bu değil inan... bu kadar kısı yorum yazmıs bır kısı bıle hak vermemis o adama. bence arkadasında anlasın bunu artık sonunda o üzülecek. bir insan iki kisiyi birden sevemez, seviyorum diyorsa yalan soylüyordur. 2x2=4 bu kadar açık aslında durum.

Back
X