- Konu Sahibi izmirguzeli
arkadaslarım gecenlerde bı konu acmıstım yıne bu olay benım arkadasımın basına geldı ben artık ona çözüm üretemiyorum oda aynı sızlerden fıkır ıstıyor bu arkadasım bırıne asık bu kısının ıkı yıllık bı ılıskısı varmıs ayrılmıslar sora bu arkadasımla tanısıp gorusmeye basladılar 4 aydırda gorusuyolar sora o eskı kız arkadasıyla barıstılar tekrar herseyı ıtıraf etmıs saklamadan arkadasıma osekılde ıkı ay hem o kızla hem arkadasımla gorustu ama o kız bılmıyo arkadasımı arkadasım o kızı bılıyo.dayanamadı kaldıramadı ayrıldılar gun cok agır seyler yasadı arkadasım gunu sonunda tekrar aramıs gecenın bı yarısı kapısına dayanmıs askını ıtıraf etmıs onu cok sevdıgını cok kıskandıgını yanında cok mutlu oldugunu soylemıs arakdasım kabul edemem demıs dayanamıyorum falan demıs ve ben ondan ayrılana kadar gorusmuyelım ozaman demıs senın uzulmenı ıstemıyorum demıs arkadasım cok uzuluyo ondan vazgecemıyoda benım aklıma gelen o kızla cınsel acıdan bıseyler yasadı ve o ayrılamıyo kızdan kızın ayrılmasını beklıyo sızın fıkrınınız nedır bu konuda sımdıden hepınıze tesekur edıyoruz ne olur yanlıs anlasılmasın