• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim

Gokyuzusenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
70
5
1
31
Onceden anlatmistim. Unide tanistigim arkadasim var ayni siniftayiz. Bu kizla okulun basindan beri hic ayrilmazdik hep beraber takilirdik. Bi ara kusmustuk 20 gun falan hic konusmadik sonra siniftakiler baristirmisti neyse baristik ama bir turlu eskisi gibi olamiyoruz bu kizla sadece ikimiz takiliyorduk herseyi ikimiz yapiyorduk ayrilmazdik bensiz bi yere gitmezdi. Biz kusken siniftaki herkesle samimi oldu simdide onlarla takiliyo dersleri cok iyi herkes buna mesaj atiyo beni calistir not ver suraya gel bunu yap diyo millet oda yapiyo. Her aksam onlarla cafeye gidiyo . Bana sende gel diyo ama ben sevmiyorum oyle seyleri samimi bile degilim onun gibi. Aslinda iyi kiz ya sizce millet bunu not icin ders icin kullaniyo mu yoksa kiz cevre yapmaya mi calisiyo anlamadim. Bugunde beni cok kirdi farkinda bile degil kimle takilirsan takil artik banane dedim cevap bile yazmadi. Sizce ne yapmaliyim bende onu kirmak istiyorum onun yuzunden moralim cok bozuk.

Ne yapmamızı istiyorsunuz onu anlayamadım?

Arkadaşınızı kıskandığınızı sezdim, takmayın kafanıza bu kadar bir insanı.

Iki arkadas yapti diye can mi yakmak istiyorsun? Ilkokul cocugu gibisin kusura bakma.

Belki sen onu sarmiyorsundur artik belki muhabbetin artik hosuna gitmiyordur. Oturup aglayacagina sen de git cevre yap. Kendini ezikleme.
Benim de cevrem var ama okulda degil. O beni cok kiskaniyodu arkadaslarimdan . Onlara gorusuyorum diye konusmuyodu trip atiyodu simdi o boyle yapiyo

Niye bukadar zorladın ki? Kimse seninle samimi olmak zorunda değil. Başka arkadaşları olabilir,aranız geçmişte bozulduğuna göre,en yakın arkadaşının sen olmayacağına karar vermiş bu süreçte. Bence zorlama,sende başka arkadaşlar bul kendine ve kimseye de bağımlı olma

Akıllı kızmış. Niye sadece iki kişi takılacaksınız? Başka arkadaşlarınız da olsun.

Aci cektirseniz de hicbir sey eskisi gibi olmayacak.Kendinize bi is edinin en iyisi.

Karşılıklı menfaat diyelim.. arkadaşın notları sayesinde oluşan geniş çevresinden memnun onlar da arkadaşından.. bence hiç uğraşma kırmaya umursamaz kendi seviyeni düşürmüş olursun.. sen de git başkalarıyla arkadaş ol ya da yalnız takıl derslerine hobilerine yoğunlaş

Üniversiteli değil de bir an 14 yaşındasın sandım :KK48::KK48:
Bırak naparsa yapsın başka arkadaşlar edin bir tek ona mı bağlısın? Kulüplere falan gir.

Neden canini yakmak istiyosun anlamadim cok cirkin bi dusunce. 1 gun once cok yakin oldugun insanin hareketleri isine gelmeyince canini yakmayi istemek...

Back
X