• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşıma ayıp mı ettim? çok pişmanım

Haftaya nişan, Temmuz başı düğün o zaman? Yukarıda şakasına demişsiniz de "şakasına" olsa içiniz içinizi yemez. Madem kız ciddi bir teklif aldı ve siz de bu kadar hassasınız, hiç paylaşmazdınız. Kıskandığımı falan düşünmeyin ama yeni ilişki başında evlilik teklif edilmez, mesajda hiç edilmez. Daha ne siz karşınızdakini tanıyorsunuz ne de o sizi.
of anlatamıyorum sanırım, ben onun hoşuna gidecek bir şey söylemişim o da takılmak amaçlı “bu kadar aynı fikirdeyiz evlenelim madem” minvalinde bir espri yaptı. hiç mi böyle bir şey yaşamadınız mutlaka gerçek bir vaat mi olması lazım ben anlamadım

Didiklemeyi sevmediğim için onun teklif mesajı ile sizinki arasında ne kadar zaman farkı var diye bilerek sormadım ama aklıma ilk gelen buydu. Arkadaşınız evlilik teklifi aldı. Siz tesadüfen aynı gün şakasına evlilik teklifi aldınız ve saatler sonra paylaştınız. Yani paylaşmanız şakasına mı ciddisine mi bilmiyorum ama baya ona atmak için arkadan kurgu ayarlamışsınız gibi duruyor buradan.
anlamadınız sanırım? arkadaşımla paylaşmam şakasına değil bana gelen teklif ciddi bir teklif değildi. manyak mıyım ne kurgusu kurgu yapsam buraya gelir sorgular mıyım? niye kendimi afişe edeyim he allahım ya

Siz geçen gün uzak mesafe ilişkinizde sizi sosyal medyadan aldatan sevgilisi olan kişisiniz. En son sınavlar bitsin ayrılcam kesin demiştiniz.
Ya bu konu fake ya da siz çok safsınız.

Siz geçen gün uzak mesafe ilişkinizde sizi sosyal medyadan aldatan sevgilisi olan kişisiniz. En son sınavlar bitsin ayrılcam kesin demiştiniz.
evet o kişiyim ve evet ayrılacağım. bu olay birkaç ay önce yaşandı, o zaman kafamda ayrılık yoktu. burada bahsettiğim arkadaşımla buluşacaktım, ona mesaj atmak için girip mesajları tekrar okuyunca burada bahsettiğim soru işareti oluştı kafamda. yani arkadaşımın bundan dolayı tavır alabileceği sonradan aklıma geldi. o an hiç hasetlik düşünerek yapmamıştım çünkü. sonradan dert oldu. saf kısmına gelecek olursak da, elbette ben o teklife inanmadım. gerçek bir teklif değildi çünkü o sırada şakalaşıyorduk. o an bunu yaşamış olmam, sonrasında ayrılık kararı almış olmama engel mi de saf olayım anlam veremedim.

of anlatamıyorum sanırım, ben onun hoşuna gidecek bir şey söylemişim o da takılmak amaçlı “bu kadar aynı fikirdeyiz evlenelim madem” minvalinde bir espri yaptı. hiç mi böyle bir şey yaşamadınız mutlaka gerçek bir vaat mi olması lazım ben anlamadım
"ben onun hoşuna gidecek bir şey söylemişim o da takılmak amaçlı “bu kadar aynı fikirdeyiz evlenelim madem” minvalinde bir espri yaptı" şu kısmı şimdi yazdınız, benim içime mi doğmalıydı da böyle bir çıkarım yapmalıydım?

Ayrıca "takılma amaçlı" evlilik teklifi alsam neden heyecanlanayım?

"ben onun hoşuna gidecek bir şey söylemişim o da takılmak amaçlı “bu kadar aynı fikirdeyiz evlenelim madem” minvalinde bir espri yaptı" şu kısmı şimdi yazdınız, benim içime mi doğmalıydı da böyle bir çıkarım yapmalıydım?

Ayrıca "takılma amaçlı" evlilik teklifi alsam neden heyecanlanayım?
yukarda şaka amaçlı olduğundan bahsetmiştim pek çok kez. heyecanlanmadım zaten tesadüfen aynı konu aynı gün gündeme gelince tatlı bir tevafuk gibi geldi anlık olarak ss alıp paylaştım. üzerine düşünmedim

anlamadınız sanırım? arkadaşımla paylaşmam şakasına değil bana gelen teklif ciddi bir teklif değildi. manyak mıyım ne kurgusu kurgu yapsam buraya gelir sorgular mıyım? niye kendimi afişe edeyim he allahım ya
Yo anladım sizi. Bence de kurgu yapan burada sorgulamazdı ama kendi kusurunun utancını buraya döküp rahatlamak isteyen o kadar çok insan var ki.
İlk mesajıma geri dönün gerçekten samimi iseniz kafaya takılacak bir şey yok. Bende varım çabası ise şık durmuyor. Bunun muhakemesi sizde. Benim ne düşündüğümün bir önemi yok.

Arkadasiniz max gülmüştür buna. 😄 bi de teklif aldim diye mesaji attiysaniz ben olsam yarilirdim. En fazla kendinizi komik duruma dusurmuş oldunuz.
Mesajla evlilik teklifi olmaz gittiniz kesin arkadasim evlilik teklifi aldi filan diye cocuga muhabbetini yaptiniz o da yaziverdi susun diye. 🙄
Yoksa normal akil sahibi bir insan evlilik teklifini mesajla planlamaz ikiniz birbirinizi bulmuşunuz o ayri.
Laf arasinda soylenmis evlenelim bari lafini da teklif aldim diye arkadasa gondermek ayni gün nebileyim sacma bi hareket.

en yakın arkadaşım evlenme teklifi almış. Bana fotoğraf attı, ben de çok sevindim haliyle birden görünce sevinç mesajları attım. O sırada yeni bir ilişkinin başlangıcındaydım ve sevgilim mesajda evlenme teklifi etmişti tesadüfen aynı gün, ben de arkadaşıma ss attım tesadüfe bak gibisinden ama gerçekten tamamen şaka maksatlı. 😭Sonradan dert oldu bana, sanki kendimi onunla yarıştırıyor gibi hissettim yemin ederim ki hiç öyle bir niyetim yoktu. İlk kez ilişkim olduğu için ona söylemek için içim içimi yiyordu o an attım. Ama sanki bak ben de alabilirim demiş gibi oldu Sizce bu yaptığım ayıp mı? Arkadaşıma durumu izah edeceğim ama inanılmaz kötü hissettim sanki kırıldı, gücendi 😔 ben olsam ben de kötü hissederdim
Yani ayıp değil de komik bir yıl dalgası geçilir yeni ilişkide yalandan msjla alınan teklifi gerçeğiyle bir tutup ciddi ciddi ss mi attın bari kız kendi günün esas kızı olsaydı

Back
X