- 26 Şubat 2025
- 2
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi massivelyflawed
-
Bu kim acaba derken hangi duygu ile sordu mesela beğendiği için mi sordu sence ? Eğer öyleyse hoş olmaz tabikiMerhaba hanımlar bir şey danışmak istiyorum. Geçen hafta bir arkadaşım bir grup fotoğrafından birini gösterdi ve "bu kim acaba?" diye sordu. Ben de merak edip baktım ve kim olduğunu bulup söyledim. Konu o gün orada kapandı. Arkadaşımın o çocuğa karşı net bir ilgisi, hoşlanması ya da sonrasında devam eden bir merakı olmadı veya benimle paylaşmadı. Hatta güncel olaral başka beğendiği kişiler var. Ama ben o günden beri o çocuğu aklımdan çıkaramıyorum. Bütün sosyal medya hesaplarını karıştırdım, inanılmaz hoşlandım. Kafama takılan şu, ileride bu çocukla konuşsam/flört etsem arkadaşıma ayıp olur mu? Çok önemli bir mesele gibi durmuyor ama aklıma takıldı, görüşlerinizi merak ediyorum.
Bence ayıp olur illa kedi gibi işeyerek işaretlemesi gerekmez arkadaşın hoşlanmış ki sormuş yani bana bahsetmedi şu bu diyosun da sende ona bahsetmedin bahsetmemiş olması ilgisi olmadığı anlamına gelmezMerhaba hanımlar bir şey danışmak istiyorum. Geçen hafta bir arkadaşım bir grup fotoğrafından birini gösterdi ve "bu kim acaba?" diye sordu. Ben de merak edip baktım ve kim olduğunu bulup söyledim. Konu o gün orada kapandı. Arkadaşımın o çocuğa karşı net bir ilgisi, hoşlanması ya da sonrasında devam eden bir merakı olmadı veya benimle paylaşmadı. Hatta güncel olaral başka beğendiği kişiler var. Ama ben o günden beri o çocuğu aklımdan çıkaramıyorum. Bütün sosyal medya hesaplarını karıştırdım, inanılmaz hoşlandım. Kafama takılan şu, ileride bu çocukla konuşsam/flört etsem arkadaşıma ayıp olur mu? Çok önemli bir mesele gibi durmuyor ama aklıma takıldı, görüşlerinizi merak ediyorum.
OlurMerhaba hanımlar bir şey danışmak istiyorum. Geçen hafta bir arkadaşım bir grup fotoğrafından birini gösterdi ve "bu kim acaba?" diye sordu. Ben de merak edip baktım ve kim olduğunu bulup söyledim. Konu o gün orada kapandı. Arkadaşımın o çocuğa karşı net bir ilgisi, hoşlanması ya da sonrasında devam eden bir merakı olmadı veya benimle paylaşmadı. Hatta güncel olaral başka beğendiği kişiler var. Ama ben o günden beri o çocuğu aklımdan çıkaramıyorum. Bütün sosyal medya hesaplarını karıştırdım, inanılmaz hoşlandım. Kafama takılan şu, ileride bu çocukla konuşsam/flört etsem arkadaşıma ayıp olur mu? Çok önemli bir mesele gibi durmuyor ama aklıma takıldı, görüşlerinizi merak ediyorum.
Arkadaşına sor bize soracağınaMerhaba hanımlar bir şey danışmak istiyorum. Geçen hafta bir arkadaşım bir grup fotoğrafından birini gösterdi ve "bu kim acaba?" diye sordu. Ben de merak edip baktım ve kim olduğunu bulup söyledim. Konu o gün orada kapandı. Arkadaşımın o çocuğa karşı net bir ilgisi, hoşlanması ya da sonrasında devam eden bir merakı olmadı veya benimle paylaşmadı. Hatta güncel olaral başka beğendiği kişiler var. Ama ben o günden beri o çocuğu aklımdan çıkaramıyorum. Bütün sosyal medya hesaplarını karıştırdım, inanılmaz hoşlandım. Kafama takılan şu, ileride bu çocukla konuşsam/flört etsem arkadaşıma ayıp olur mu? Çok önemli bir mesele gibi durmuyor ama aklıma takıldı, görüşlerinizi
Abooo erkek mi bitti ablam?Merhaba hanımlar bir şey danışmak istiyorum. Geçen hafta bir arkadaşım bir grup fotoğrafından birini gösterdi ve "bu kim acaba?" diye sordu. Ben de merak edip baktım ve kim olduğunu bulup söyledim. Konu o gün orada kapandı. Arkadaşımın o çocuğa karşı net bir ilgisi, hoşlanması ya da sonrasında devam eden bir merakı olmadı veya benimle paylaşmadı. Hatta güncel olaral başka beğendiği kişiler var. Ama ben o günden beri o çocuğu aklımdan çıkaramıyorum. Bütün sosyal medya hesaplarını karıştırdım, inanılmaz hoşlandım. Kafama takılan şu, ileride bu çocukla konuşsam/flört etsem arkadaşıma ayıp olur mu? Çok önemli bir mesele gibi durmuyor ama aklıma takıldı, görüşlerinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?