- 14 Kasım 2014
- 2.523
- 4.219
- 333
İyi akşamlar hanımlar. Psikolojik danisman bir arkadaşımdan oğlum için görüşme talep etmiştim. Cumartesi tüm seansları dolu olduğundan ve hafta ici ise benim oraya gitme şansım olmadığından bir buçuk hafta önce bize daha yakın başka bir arkadaşımızın danışma merkezinde bulusmak üzere sozlestik. Fakat ben randevuyu tamamen unuttum.Bana nerede kaldınız msji attıginda beynimden kaynar sular döküldü. Hemen aradım defalarca ozur diledim. O da anlayışla karsiladi. Fakat ben kendimi affedemiyorum şuan. Aksam aksam onca yolu benim icin geldi. Belki randevularini bana gore ayarladi. Nasıl unuturum aklım almıyor. Çok utanıyorum. Düşündükçe yerin dibine geçiyorum.Normalde bu tarz durumlarda çok dikkatliyimdir. Ancak is hayatı, bebeğin bakımı, büyüğün sorunlari, kayinvalideyi ve kayinpederi idare edeyim aman sorun cikmasin derken aklim basimdan gitmis. Daha başka ne yapabilirim bilemiyorum. Bir jest yaparsam abartmis olur muyum. Mesela ofisine ozur mahiyetinde çiçek veya çikolata gibi birsey yollasam... Ne dersiniz?