Arkadaşıma çok ayıp oldu :(

ferb

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
2.523
4.219
333
İyi akşamlar hanımlar. Psikolojik danisman bir arkadaşımdan oğlum için görüşme talep etmiştim. Cumartesi tüm seansları dolu olduğundan ve hafta ici ise benim oraya gitme şansım olmadığından bir buçuk hafta önce bize daha yakın başka bir arkadaşımızın danışma merkezinde bulusmak üzere sozlestik. Fakat ben randevuyu tamamen unuttum.Bana nerede kaldınız msji attıginda beynimden kaynar sular döküldü. Hemen aradım defalarca ozur diledim. O da anlayışla karsiladi. Fakat ben kendimi affedemiyorum şuan. Aksam aksam onca yolu benim icin geldi. Belki randevularini bana gore ayarladi. Nasıl unuturum aklım almıyor. Çok utanıyorum. Düşündükçe yerin dibine geçiyorum.Normalde bu tarz durumlarda çok dikkatliyimdir. Ancak is hayatı, bebeğin bakımı, büyüğün sorunlari, kayinvalideyi ve kayinpederi idare edeyim aman sorun cikmasin derken aklim basimdan gitmis. Daha başka ne yapabilirim bilemiyorum. Bir jest yaparsam abartmis olur muyum. Mesela ofisine ozur mahiyetinde çiçek veya çikolata gibi birsey yollasam... Ne dersiniz?

Hediyemi kendım götürürdüm ufak çaplı bir kusura bakma derdim çok sorunlarım var aklımdan tamamen çıkmış galan derdim gayet olgun bir insana benziyor zaten hemencik affederdii

Kötü olmuş bencede çikolata yollayın özür kartı da koyun
İnsan hali olabiliyor İşte ama gerçekten ben olsam bende çok utanırdım

Bence guzel paketlenmis kutulanmis bi cikolata yollasaniz guzel olur. Cok buyuk capli bisey degil de, gulumsetecek mutlu edecek bisey olsa guzel olur bence :)
Unutmanin da geri donusu olmuyo napalim unutuyoruz :)

Ay çok ayıp olmuş. Nasıl unutabildiniz ki o kadar uğraştığınız bir şeyi? Bebekle neden gidemeyesiniz ki? Bebekler yolu sever. Ama madem gitmek çok zor şu bonnyfoodlardan yollayın, ben çok severim.

Çok fazla işi omzunuza yüklenmiş gibisiniz peki eşiniz nerede? Arkadaşınıza bu çiçeksepeti filan gibi yerlerden sipariş edin güzel bir not ekleyip hem bebekle zorlanmamış olursunuz.

Valla cok ayip olmus nasil unutursunuz?
Neyse olan olmus.
Yilbasi ve ozur olarak cikolata iyi fikir.

Ay çok ayıp olmuş. Nasıl unutabildiniz ki o kadar uğraştığınız bir şeyi? Bebekle neden gidemeyesiniz ki? Bebekler yolu sever. Ama madem gitmek çok zor şu bonnyfoodlardan yollayın, ben çok severim.
Ah nasil unuttum bir bilsem. Bende hala kendime inanamiyorum :(
Hafta ici gidersem tek basima gitmek zorundayim. Bu durumda arabayı benim sürmem gerekecek. Ama minnoş cogunlukla arkada delirmış gibi ağlamaya başlıyor. Hele trafikde kalirsam yandim. O zaman aglarken katilabilir bile. Bazen de uyuyor tabii. Yolda kısa değil ki idare edeyim. Aslında çok uyumlu bir bebek ama dışarı çıkınca çocuğa bir haller oluyor.

Çok fazla işi omzunuza yüklenmiş gibisiniz peki eşiniz nerede? Arkadaşınıza bu çiçeksepeti filan gibi yerlerden sipariş edin güzel bir not ekleyip hem bebekle zorlanmamış olursunuz.
O hafta ici çok yoğun çalışıyor ve calışma saatleri cok uzun. Benim calisma saatlerim cok daha kisa. Ama kayinpeder ve kayinvalide evde. Sagolsunlar bebegim icin burdalar ama onları idare ederken de cok yipraniyorum. Buyuk oglumun dersleri, yemegi, evin eksigi derken bir koşuşturma halindeyim. Esim ancak hafta sonu destek olabiliyor.
Çiçek sepetinden o sevimli keklerden bir tane beğendim. Yarın siparis edeceğim :)

Ben olsam yenilebilen buket gonderirdim şu tarz birşey
Screenshot_2017-12-27-23-57-01-764.webp anlayışın için teşekkür ederim güzel bir yıl dilerim yazdirirdim .

Back
X