kardeşimin arkadaşı var. çocuk işinde gücünde namaz filan hepsi var.nasibini arıyor diye arkadaşımı tanıştırayım dedim ankmaalda buluşmalarını sağladım...yok anadolu çocuğu yok yobaz gibi bilmem ne söyleyip duruyor çocuğuda terslemiş bide kendi söyledi tanışalım diye hem tersliyor. ne yaptı sana diyorum çok nazik, yok biraz kilolu, yok değişik, neyse çocuğun ne olduğunu anlayalım bi diye facebook'a ekledik yarrabi çocuk tam kadın hakları savunucusu şiddete kesinlikle karşı , kapak resmine kadına şiddet erkeklikse biz erkek değiliz diye. fotoraf bile koymuş ve kaç senedir öyle şeyler paylaşıyor çünkü kardeşimdende duymuştum.eşini yanında azarlayınca ona bile küsmüş.yanlış yapıyorsun diye ve sosyal pek o kadar maddi durumu olmassa bile kendince tatile giden gezen babasına anasına yük olmayan biri çıktımı bide faceden konuştuk mu kardeşimde hep onayladımı... eeeee arkadaşım ben hata yapmışım yine söyle ne söleyim yahu ne söyleyim çocuğa.. şaşırdım kaldım....bide aksi biriyim kalbini kıracam arkadaşımın olmayacak..