E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
merhaba arkadaşlarım öncelikle sizi bıktırdığım için özür dilerim ama bu sefer kendim için değil arkadaşım için yazıyorum.lütfen dikkatlica okuyup bana yardımcı olurmusunuz?bende yeni duydum ve hala soktayım ve elimden bişey gelmiyor:1no2:arkadaşımın bi sevgilisi vardı ve ayrıldılar.1 seneye yakın ilişkileri vardı.bu ondan ayrıldı.cocuk bunu gururuna yedirememiş olmalıki.kızdan her seferinde intikam almaya çalışmış.ama son yaptığı rezilliği ben duyunca sok oldum eminim sizde sok olacaksınız:bbo:kız arkadaşımı sevgilisi arıyor kaza geçirdim hastanadeyim diye.kız üzülüyor.ve çocuğun bi arkadaşı gelip hastaneye götürmek için kızı olduğu yerden alıyor bu olay akşam oluyor.akşam saati olunca ailesine yalan söyleyip cıkıyor evden.arabaya biniyor ve tanımadığı bi adamla karşılaşıyor arkada....ve sonrasını hatırlamıyor.hatırladığında uygunsuz halde buluyor kendini:a015::a015:tahmin ettiğniz gibi kıza tecavüz etmişler kız bunu hiç yedirememiş ken dine ve bir kaç kez intihara kalkışmıştı.en sonunda bana açıldı hala daha soktayım.aradan 3 yıl geçti......şimdi kzıın bir erkek arkadaşı var o da benim arkadaşım
erkek arkadaşına söylerse anında bitirir asla kabul etmez böyle bişeyi...bize akıl verin...aslında benim aklıma vicdanını ne kadar rahatlatamasada tıppın ilerlediğini söyledim siz ne dersiniz
:1no2: