• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşıma yardım edebilmem için sizin yardımız gerekiyor:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlarım öncelikle sizi bıktırdığım için özür dilerim ama bu sefer kendim için değil arkadaşım için yazıyorum.lütfen dikkatlica okuyup bana yardımcı olurmusunuz?bende yeni duydum ve hala soktayım ve elimden bişey gelmiyor:1no2:arkadaşımın bi sevgilisi vardı ve ayrıldılar.1 seneye yakın ilişkileri vardı.bu ondan ayrıldı.cocuk bunu gururuna yedirememiş olmalıki.kızdan her seferinde intikam almaya çalışmış.ama son yaptığı rezilliği ben duyunca sok oldum eminim sizde sok olacaksınız:bbo:kız arkadaşımı sevgilisi arıyor kaza geçirdim hastanadeyim diye.kız üzülüyor.ve çocuğun bi arkadaşı gelip hastaneye götürmek için kızı olduğu yerden alıyor bu olay akşam oluyor.akşam saati olunca ailesine yalan söyleyip cıkıyor evden.arabaya biniyor ve tanımadığı bi adamla karşılaşıyor arkada....ve sonrasını hatırlamıyor.hatırladığında uygunsuz halde buluyor kendini:a015::a015:tahmin ettiğniz gibi kıza tecavüz etmişler kız bunu hiç yedirememiş ken dine ve bir kaç kez intihara kalkışmıştı.en sonunda bana açıldı hala daha soktayım.aradan 3 yıl geçti......şimdi kzıın bir erkek arkadaşı var o da benim arkadaşım:delphin::delphin:erkek arkadaşına söylerse anında bitirir asla kabul etmez böyle bişeyi...bize akıl verin...aslında benim aklıma vicdanını ne kadar rahatlatamasada tıppın ilerlediğini söyledim siz ne dersiniz:delphin::delphin::1no2:

Ayyy çok kötü ama doğruları söylemekte fayda var derim hem vicdan azabı çekmez...
Çocuk seviyosa sahip çıkar zaten ama öbür çocuğu bulup öldürmek dahada iyi bir yöntem.

arkadasiniz kac yasinda bilmiyorum ama eski sevgilisi icin cok seyi göze almis...
allah uzak götürsün ama ben hastaneye gitmek icin sabahi beklerdim sonucta ben gidince bir sey degismeyecek doktor degilim sonucta...
arkadasiniz yasadigi seyle tek basina basetmeye calismasi yanlis olmus...
simdi yapabilecegi fazla bir sey yok ama erkek arkadasi diye herseyi anlatmak zorunda degil...

canım şaka mı bu?

arkadaşının sevgilisi psikolojisi bozuk bi manyak sanırım!!!

allahım arkadaşına söyle üzülmesin zaten sevgilisi onu seviyorsa her şekilde yanında olur

sonuçta kendi isteğiyle değil ki olmyacaksa gitsin zatennn!!!!

bide merak ettiğim bişey var belkide tecavüz etmemiştir sonrasını hatırlamayor yazmışsın

bide nasıl ayrılmışlar ki böylesine kin gütmüş allahım ya üzüldüm gerçekten??

cocuk seviyor ama mutasıp biri hayatta kabul etmez.:1no2:tıp ilerledi dedim biraz rahatladı amaCADIARZU

cocuk ayrılığı gururuna yedirememiş olmalıki bunu yapmış...ayrıca suanki erkek arkadaşı cok iyi ve kaçırılmayacak biri.arkadaşımın karşısına böyle biri daha cıkarmı bilmem.kız erkek arkadaşını cok seviyor ayrılırlarsa bunu kaldırabileceğini sanm ıyorum...akıl verin lütfen...

canım tamam tıp ilerledi ama madem bu kadar iyi bi insan sevgilisi

vicdanı rahat etçek mi arkadaşının saklarsa.. tabi kaybetme korkusu fazla olabilir

merhaba arkadaşlarım öncelikle sizi bıktırdığım için özür dilerim ama bu sefer kendim için değil arkadaşım için yazıyorum.lütfen dikkatlica okuyup bana yardımcı olurmusunuz?bende yeni duydum ve hala soktayım ve elimden bişey gelmiyor:1no2:arkadaşımın bi sevgilisi vardı ve ayrıldılar.1 seneye yakın ilişkileri vardı.bu ondan ayrıldı.cocuk bunu gururuna yedirememiş olmalıki.kızdan her seferinde intikam almaya çalışmış.ama son yaptığı rezilliği ben duyunca sok oldum eminim sizde sok olacaksınız:bbo:kız arkadaşımı sevgilisi arıyor kaza geçirdim hastanadeyim diye.kız üzülüyor.ve çocuğun bi arkadaşı gelip hastaneye götürmek için kızı olduğu yerden alıyor bu olay akşam oluyor.akşam saati olunca ailesine yalan söyleyip cıkıyor evden.arabaya biniyor ve tanımadığı bi adamla karşılaşıyor arkada....ve sonrasını hatırlamıyor.hatırladığında uygunsuz halde buluyor kendini:a015::a015:tahmin ettiğniz gibi kıza tecavüz etmişler kız bunu hiç yedirememiş ken dine ve bir kaç kez intihara kalkışmıştı.en sonunda bana açıldı hala daha soktayım.aradan 3 yıl geçti......şimdi kzıın bir erkek arkadaşı var o da benim arkadaşım:delphin::delphin:erkek arkadaşına söylerse anında bitirir asla kabul etmez böyle bişeyi...bize akıl verin...aslında benim aklıma vicdanını ne kadar rahatlatamasada tıppın ilerlediğini söyledim siz ne dersiniz:delphin::delphin::1no2:

Hata baştan yapılmış..
Zamanında bu pislikleri insanları şikayet etseydi,ceza alsalardı,arkadaşınız bu açıklamayı daha kolay yapardı..:bbo:
Tıp ilerledi derken,kızlık zarı diktirmekten mi bahsediyorsunuz anlamadım..:delphin:

Pekı arkadasınız hıc suc duyurusunda fılan bulunmadı mı? yanı ayıldıktan snra hemen eve mı geldı :uhm: hiç bişi olmamış gıbımı davrandı :uhm:

ve eğer sımdı konustugu kısı gercekten sevıyorsa kabul eder.aılesıne soylemez cocuk,gercekten sevıyorsa bu fedakarlıgı yapması lazım dıyorumCADIARZU

ya ne insanlar var olamaz böyle bişi yaaa senağlama
çok üzüldüm valla.. valla yapabileceği bazı şeyler var ama bazıları kızar belki şu anki arkadaşını aldatmak olur buda ay bilemiyorum. benden daah bilgili arkadaşlar çıkacaktır eminimm :1shok:

Hata baştan yapılmış..
Zamanında bu pislikleri insanları şikayet etseydi,ceza alsalardı,arkadaşınız bu açıklamayı daha kolay yapardı..:bbo:
Tıp ilerledi derken,kızlık zarı diktirmekten mi bahsediyorsunuz anlamadım..:delphin:

ilk korkudan bişey yapamamış galiba:1no2:evet kızlık zarı dikiminden bahsediyorum hemen hemen her kadın doğumcu bunu utygun bir ücrete yapıyormuş bende öyle duydum bende sizlere akıl danışmak istiyoırum.hiç değilse vicdanını rahatlatmasa bile bundan sonra düzenli bir hayatı olur...lütfen yardım edelim bu konuda:Saruboceq:

ne olursa olsun yapması gereken gerçeği anlatmak...
eğer bunun için arkadaşını bırakacak kadar çiğ bir insansa zaten arkadaşın arkasına bakmadan gitsin. kız zaten hayatının şokunu yaşamış, birde bunun için kendisini yargılayabilecek biriyle neden beraber ??? mutaassıp bir aileyse eğer istemiyosa söylemek zorunda değil, bu ikisinin arasındaki bir olay...

ınanamıyorum ya, gerçekten böyle olaylar yaşanıyor yani. :(

Çok geçmiş olsun ama 3 seneden sonra ne yapılabilir ki.

Önemli olan o yanlışı gizlemek değil, yanlışı yapanları afişe etmekti...

Arkadaşınız suçlu değildi ki, neden gizledi bunu... Hemen cezalarını çekmelerini sağlamalıydı...

Bence şu anki erkek arkadaşından saklaması çok yanlış olur.

ya ne insanlar var olamaz böyle bişi yaaa senağlama
çok üzüldüm valla.. valla yapabileceği bazı şeyler var ama bazıları kızar belki şu anki arkadaşını aldatmak olur buda ay bilemiyorum. benden daah bilgili arkadaşlar çıkacaktır eminimm :1shok:

bilgini paylaşırsan sevinirim arkadaşım....gerçekten tek dileğim onun hayatının düzene girmesi.:Saruboceq:

cocuk seviyor ama mutasıp biri hayatta kabul etmez.:1no2:tıp ilerledi dedim biraz rahatladı amaCADIARZU

arkadaşının durumuna çok üzüldüm.o şrefsizin yaptığı insanlığa yakışmaz çok adice birşey.çok şaşırdım hayatta neler oluyor.allah kimsenin başına böyle birşey vermesin.arkadaş bakiremiydi bilmiyorum ama doğrusu böyle birşey benim başıma gelmiş olsaydı yani bakireliğimi böyle bir şekilde yitirseydim tabiki bunu yıllarca unutamazdım.doğrusu çok zoruma gitti o herife bunu ödetmek lazım.ama burda asıl sorun aradan zaman geçmiş şimdi yeni bir sayfa açılmış önemli olan elindeki yitirmemek ama derimki her zaman ilişkinde dürüst olmalısın.ciddi bir şey düşünüyorsan,hayatını paylaşıcaksan yalan olmamalı diye düşünüyorum.birde karşımızdakinin yerine koyalım derim kendimizi.ileride bir şekilde öğrenildiği zaman daha yıkıcı olabilir.bence arkadaşın herşeyi anlatsın olduğu gibi.seven insan kabul eder kabul etmiyorsa zaten sevmiyor sana ait değildir.tmm tıp çok ilerledi ama dediğim gibi öyle birşey yaparsa bence kendini kandırmış olur sadece yalanlar üstüne kurulu bir ilişki olur.iyi düşünün iyi olsun arkadaşım..

not:kızlık olayına gelince yinede çok geçmiş deil diktirsin ve o olayı sevdiği insanla yaşamaktan mahrum kalmasın derim.çünkü yaşadığım için biliyorum.insanın içinde bir yara gibi kalıyor..

Son düzenleme:
ilk korkudan bişey yapamamış galiba:1no2:evet kızlık zarı dikiminden bahsediyorum hemen hemen her kadın doğumcu bunu utygun bir ücrete yapıyormuş bende öyle duydum bende sizlere akıl danışmak istiyoırum.hiç değilse vicdanını rahatlatmasa bile bundan sonra düzenli bir hayatı olur...lütfen yardım edelim bu konuda:Saruboceq:

Allah Allah..
Neyse geçmişi hakkında yorumu bırakayım da...:delphin:
Biz nasıl bir yardım edebiliriz onu anlamadım..:uhm:
Gitsin diktirsin,çok kolay bir operasyon diye duymuştum...gamyoncuiremsu

arkadaşlar suanki sevgilisi benim en yakın arkadaşım...hayatta kabul etmez isterse sevgisinden ölsün...kızda ondan iyi birini bulamaz artık.benimde istediğim bu olayı bir şekilde örtüp bir kızın hayatını düzene sokmak...o hayvanların cezasını arkadaşım çekmemeli:1no2:

:1shok::1shok::1shok:nasıl bi erkek arkadaş,nasıl bi manyak nasıl bi sapık normal birisi bunu yaparmı yaa yaşadığım şoku anlatamam tam anlamıyla şizofren bu adam.anlatması zor evet ama bende anlatmasından yanayım,eğer gerçekten seviyorsa bırakmaması sahip çıkması gerekir,gerçi bi erkektende ne kadar bu anlayışı bekleyebiliriz o da ayrı,hay Allahım yaa iki uçlu değnek yok yok nolursa olsun bunu içinde taşımamalı hayatı boyunca erkek arkadaşıyla konuşmalı diyorum,hiçbişey gizli kalmamalı:1no2:en doğrusu bu olur dimi kızlarfisfisfis

Allah Allah..
Neyse geçmişi hakkında yorumu bırakayım da...:delphin:
Biz nasıl bir yardım edebiliriz onu anlamadım..:uhm:
Gitsin diktirsin,çok kolay bir operasyon diye duymuştum...gamyoncuiremsu

kız cok saf biri ve onun yanında olmak istiyorum bende onun yanında olurken sizin desteğinizi bekliyorum...nereye götürebilirim onu kim yapar bunu ayrıntyıları neler bunları bilmiyorum lalecim:1no2:

bence gitsin diktirsinlk bi olay değil bu... asıl zedelenen yaralanan kalbidir bu arkadaşının, psikolojik destek görmesi lazım, ayrıca her zaman kartların açık oynanmasından yanayım,

tekrar söylüyorum bunun için kızı bırakacak erkek zaten sevmiyodur...

Back
X