• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşıma yardım edebilmem için sizin yardımız gerekiyor:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok üzüldüm ve şoktayım belki geç kalındı ama bencede ailesiyle vs konusmalı sevgılısınede yalan soylememeli sonucta o cocugunda gunahı yok nıye kandırılsınkı hem ayrıca ben ne olursa olsun soylenen yalanın bırgun ortaya cıktıgı kanaatındeyım hersey dort dortluk gıderken bır sekılde bu kızın yasadıklarını ve sevgılısını kandırdıgını ogrenınce ne olucak o zaman kız daha buyuk darbeler almıycak mı hem esım ogrenırse dusuncesıyle bır omur gecmez anlatsın sevgılısıne ama kızın cok hataları var 3 yıl gecmıs ustunden nasıl ınandırır mılletı bılemem ALLAH yardımcısı olsun .ve kız magdur durumda sonucta RABBIM YARDIM EDECEKTIR ben kesinlikle ve kesinlikle ailesine anlatması ve sevgilisine tabıki taraftarıyım hiçbir şekilde sevgilisinden eğer evleneceklerse saklamamalı cocuk sevıyosa devam ettırıcektır

bu nasıl bi olay böyle arkadaşım :1shok: keşke arkadaşınız bazı şeyleri göze alıp zamanında polise gitseydi.tecavüzden daha kötü ne gelebilirki bi kadının başına..ama olan olmuş.tıp ilerledi diyorsunuz ,diktirme olayı yani..böyle bişey bir ömür paylaşılıcak eşten nasıl saklanır? gece nasıl uyunur? hem bayıltarak yapmış adiler bu hayvanlığı..kameraya çekmediğini nerden biliyorsunuz? fotoğraflamıştır belki..evlendiğinde arkadaşınız,şimdiki o mutasıp sevgilisine bigün postalarlarsa bu görüntüleri o zaman ne olucak? iki ucu pis değnek..çok zor bi durum..nasıl yapılır bi kadına bu işkence??hemde eskiden sevgiliyken..benim bildiğim bişey var..hiçbişey gizli kalmaz..helede evlilikler bu tarz sırlara müsade etmez..birgün mutlaka çıkar ortaya..işte o zaman şimdi düşünüldüğünden çok ama çok daha kötü sonuçlara yol açar..ne diyeceğimi şaşırdımm

canım eşi olunca zaten ilk geceden belli olur.yani eğer diktirirse öyle bişey duyduğunda eşi onlara inanmazyerimseniben

:1shok: :1shok: ilk gece kız gelmişti bu,inanmıyorum size diyeceğine gerçekten inanıyomusunuz? elinde resim,görüntü varsa..olmasa bile bu pis olay anlatıldığında bile mide bulandırır..böyle bi iğrençliği yapıcak kafada olan,bu kadar korkusuz ve yabani insan sizce elinde bir iki delil bulundurup,sonradan kullanmak için saklıycak hatta şantaj yapıcak kadar tilki biri olamaz mı?bu ihtimal çok yüksek bence..hem o diktirmek dediğiniz olay düşündüğünüz gibi "bugün diktir,1 sene sonra evlen kız olarak" gibi bişey değil ki..doktorlar bangır bangır bağırıyolar..evlenmeden birgün önce yapılması lazım bu operasyonun diye..ve bunun bir sürüde yan etkisi varmış..eşi onlara inanmaz derken,duyduğunuz hazzı taa burdan aldım bu arada..nasıl ruh haliniz var anlamadım ki..her yanı yalanla dolanla binbir dolapla çevrilmiş bi evlilik olucak ve sizle arkadaşınız mutlu mesut yaşıycaksınız..:uhm:

kız kaçkere intihara kalkışıo ama aile bnm kızıma neler oluyo demiyo.ailesinden saklaması imkansız bence.hiç inanmadım.

ha kızlık zarı nasıl dikilir toplum buna nasıl bakıyor.anlaşilir mi yan etkileri var mi die merak edip bu konuyu uydurduysanız bilemem.insanları üzmeyin lutfen burda............

canim birisine kizi tecavuz ettiren goruntulerini de cekmistir. hadi diyelim tiptan yaralandi, hep korku ile yasayacak tekrar karsima cikarsa soylerse diye.

ne olacaksa olsun bence, karsisina alip konussun. mutaasipsa dusun ilerde neler olmaz ki, coluk cocuga karismisken esi ogrense.

saklamamali bence. seven her sekilde kabul eder. etmiyorsa da edeni bulur. daha yasiniz genc.

Erkek arkadasına da anlatsın başına gelen bu olayı...
eger seven bir adamsa evlenir arkadasınızı bırakmaz..
kızlık zarı diktirmek ahlaksızlığın daniskası bence böyle bir işe hiç girmeyin...eninde sonunda çıkar bir yerden ..ya evlilik biter ya eşi duyar ne olur ne olmaz ama sonu eminim hayır olmaz...
anlatmak en mantıklısı..

[QUOTE=SON DARBE;5918575arkadaşımın bi sevgilisi vardı ve ayrıldılar.1 seneye yakın ilişkileri vardı.bu ondan ayrıldı.cocuk bunu gururuna yedirememiş olmalıki.kızdan her seferinde intikam almaya çalışmış.ama son yaptığı rezilliği ben duyunca sok oldum eminim sizde sok olacaksınız:bbo:kız arkadaşımı sevgilisi arıyor kaza geçirdim hastanadeyim diye.kız üzülüyor.ve çocuğun bi arkadaşı gelip hastaneye götürmek için kızı olduğu yerden alıyor bu olay akşam oluyor.akşam saati olunca ailesine yalan söyleyip cıkıyor evden.arabaya biniyor ve tanımadığı bi adamla karşılaşıyor arkada....ve sonrasını hatırlamıyor

Burada çelişkiler yok mu sizce?- hem her seferinde intikam almaya çalışıyor hem de hastanedeyim dediğine inanıyor. - Tecavüze uğruyor, eve geliyor defalarca intihara kalkışıyor ama ailesi nedir senin derdin demiyor. - Ozaman bir rapor alınmamış, kendi isteği ile beraber olmadığına dair hiçbir kanıt yok oğlana anlatmalı diyoruz böyle bir hikayeye siz olsanız inanır mısınız? :çok üzgünüm: Umarım bu olay sadece senaryodan ibarettir. Yoksa çok zor bir durum.

sevdiği çocuğa anlatsa bile çözüm olacağını sanmıyorum. bana kızacaksınız belki ama bence doktora gidip o sorunundan kurtulmalı ve geçmişi unutmaya çalışmalı sonuçta onun bir suçu yok başına bir felaket gelmiş.hem bunu evleneceği erkeğe söylemek zorunda değil evlilikten öncesi onu ilgilendirmez.

MERHABA yeniay sana katılıyorum bu olayda bir çelişki var. Tanımadığı adam arkada oturuyor da kız neden gidiyor o adamla nerde uyanmış o halde tuhaf bir yerde uyanınca şoka girer insan.Herşeyden önemlisi neden şikayetçi olmamış bir kadının başına gelebilecek en korkunç şey bu sineye çekilirmi?Farz edelimki gerçek bu olay o zaman herşeyi açıkca sevgilisine anlatmalı çünkü bu olayda mağdur ve suçsuz eğer kabullenir devam ederse ne ala etmezse zaten ayrılık en güzeli kimin nasıl insan olduğunu anlamadan uyduruk geçmişlerle yapılan evlilik sağlıklı olmaz. Ama son karar yine kendisinin çok doğru bir cümle YAŞAYAN BıLıR...

erkek olsam kız arkadaşımın tecavüze uyradığını duymak; beni kandırmak için kızlık zarı diktirdiğini duymaktan bin kat daha güven sağlar, ya da güvensizliği engeller diyeyim...:kahve:

arkadaşın ne yaptı
nasıl bir karar aldı
çok merak ediyorum ben

ben tecavüze ugradıgını pek sanmıyorum.arkadaşınız belkide sizden yardım almak için böyle dedi.kendi istegiyle sevgilisiyle beraber olmuş olabilir şimdide başka biriyle olunca böyle bir senaryo yazabilir.çünkü tecavüz olsa polise hastaneye gider bu kadar rahat olmaz.elinde görüntüler vardır.kaldıki tanımadıgı birinin arabasına binmek nekadar akıllıca.ailesi kaç kez intihar ettiginde dr götürmedimi ozaman psikolog belki sorunu söylerdi ailesine yada dr psikologa yönlendirirdi...intihar edince mudaheleyi evde ailesimi yapıyordu.

erkek olsam kız arkadaşımın tecavüze uyradığını duymak; beni kandırmak için kızlık zarı diktirdiğini duymaktan bin kat daha güven sağlar, ya da güvensizliği engeller diyeyim...:kahve:

ayakta alkışlanası bir laf bu
tebrikler
kaydirigubbakcemile5

bana çok çelşkili geldi...
bi çok kişi yazmış gerçi tekrar yazmaya gerek yok...eger böyle bi olay varsa gidip anlatsn sevgilisine

aman yarabbii. allah o kıza sabır versin. ama hemen böyle şeyleri acıklamayın. dısarıdan gelecek tepkiler daha büyük travmalara neden olur

Back
X