- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi HAvinminel
-
Bence bu işler zorla olmaz aklına gönlüne düşeceğin olsa zaten düşerdin çoktan. Bu konulara girip arkadaşını kaybetme derim. Onun kalbini kazanmaya çabalamak yerine otur ondan hoşlanmana engel olmaya çabala odak noktanı değiştir felan. Emin ol sevgili olup ayrılırsan keşke arkadaş kalsaydık diycen. Arkadaş olarak çok iyi olan biri sevvgiliyken bambaşka olabiliyor bumuymuş diyorsun hayal kırıklığı felan . Ondan yiyecrğin kazık yabancıdan yediğinden daha ağır geliyor. Girme o topa
Beraber sinemaya gidelim mi diye teklif edebilirsin
Bir restoran varmış çok güzel bir yer diye duydum bende gitmek istiyorum beraber gidelim mi
Yani bu şekilde başbaşa daha çok zaman geçirip yakınlık oluşabilir
Ve o er veya geç senin ondan hoşlandığını hissedecektir
Zatrn ondan bklıyırym ama aklında bellki arkadas olarak varım...onun bnm hakkımda acaba olabilir mi bşrlşkte olsak nasıl olur dusuncesi yerlesmesi yeterli bunu bılıyırumOndan bekle derim
Zatrn ondan bklıyırym ama aklında bellki arkadas olarak varım...onun bnm hakkımda acaba olabilir mi bşrlşkte olsak nasıl olur dusuncesi yerlesmesi yeterli bunu bılıyırum
Belki bnm başıma geldiği için korkarak yaklaşıyo olabilirim durumaEvet bu konuda sana hak veriyorum ama aman aman çok samimi oldugum birisi değil zaten. Bir de kimse ayrılmak için sevgili olmayı istemz ki hemen ayrılık dusunuyor herkes :) cok uzun yıllardır ortsmlarmız ayni oluyor arkadaslarımıx ayni oluyır sadece son zamnlards sammiyrtimiz ilerledi.