Arkadasimi elimden aldi, sirt cevirdi bana

HAZALIMMM1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
231
12
38
Slm kizlar bir sorunum var anlamadigim seyler oldu ben anlatayim. Ben cabuk yeni arkadaslik edenebilen kisiyim sevilirim de aslinda kimseyle alip veremedigimde yok herkesle iyi anlasabilen bir kisiyim bir arkadasim vardi esimle gidip geliyordu onlar bize geliyorlardi felan iyidik baya baska arkadasta vardi ama bir anda ne oldu herkes bana sirt cevirdi sanki aramda kimsele birsey gecmedi. Bu arada cocugum oldu ondan sonra böyle durumla karsilastim. Problem olan arkadas komsum olur yani hep karsilasabilecegim kisi. Bir cocuklugumdan tanidigim arkadas o benim bahsettigim kizla simdi iyi arkadas oldu ondan beri yedikleri ictikleti ayri gecmiyor! Benkm anlamadigim neden böyle oldu.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ikisi birbirini bulmuş seni dışlamışlar, bi arkadaşımında başına gelmişti bu olay çok üzülmüştü ama anladı dostunu düşmanını, yaptıkları ayıp boşverin geri çekilin

cnm biri senin hakkında yalan yanlış şeyler söyledi. diğeride ona inandıolay o yani.
Slm kizlar bir sorunum var anlamadigim seyler oldu ben anlatayim. Ben cabuk yeni arkadaslik edenebilen kisiyim sevilirim de aslinda kimseyle alip veremedigimde yok herkesle iyi anlasabilen bir kisiyim bir arkadasim vardi esimle gidip geliyordu onlar bize geliyorlardi felan iyidik baya baska arkadasta vardi ama bir anda ne oldu herkes bana sirt cevirdi sanki aramda kimsele birsey gecmedi. Bu arada cocugum oldu ondan sonra böyle durumla karsilastim. Problem olan arkadas komsum olur yani hep karsilasabilecegim kisi. Bir cocuklugumdan tanidigim arkadas o benim bahsettigim kizla simdi iyi arkadas oldu ondan beri yedikleri ictikleti ayri gecmiyor! Benkm anlamadigim neden böyle oldu.

arkandan konuşmuşlar belli ki birbirlerini dolduruşa getirmişler :27: yada farkına varmadan birinin kalbini kırmış olabilirmisin? :44:

Hic kimsenin kalbini kirmadim ki ama cekememezlik vardir diye düdünyorum

Biliyorum biraz tuhafa kacicak ama öyle sinir oluyorum ki diyorum kim sebep olduysa bu duruma aynisi ona da olsun insallah ne yapabilirim seytan diyor ki aynisi onlara da olsun yani aralarini sogutmsk isterim

Biliyorum biraz tuhafa kacicak ama öyle sinir oluyorum ki diyorum kim sebep olduysa bu duruma aynisi ona da olsun insallah ne yapabilirim seytan diyor ki aynisi onlara da olsun yani aralarini sogutmsk isterim

siz kendinizden eminseniz kalbinizi ferah tutun. kötü şeyler düşünmeyin.:45: kimsenin yaptığı yanına kalmıyor zaten.:22:

Tesekkürler cok güzel seyler yazmissiniz dogru söylüyorsunuz tuhaf olan beni görünce benimle konusuyorlar birsey yokmus gibi

Belki bi yanlış anlaşılma olmuş olabilir yada ortada bi neden yokken sizi satmış olabilirler insanlar çok tuhaf herkes herşeyi yapabiliyo...
Hayırdır neden artık gelmiyosunuz bişey mi oldu diye sorun çok üzülüyosanız yada zamana bırakın sizin bi suçunuz yoksa birbirlerinden bulurlar zaten emin olun :34:

Arkadasın bayan, esin de dogal olarak erkek. Asıl hata onları yanyana bırakman bence. Diyeceksin ben eşime güveniyorum, ne güzel Allah bozmasın ama ateşle barut yan yana durmaz. Bence ilk bu sorun çözülmeli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkürler cok güzel seyler yazmissiniz dogru söylüyorsunuz tuhaf olan beni görünce benimle konusuyorlar birsey yokmus gibi

rica ederim sonuçta burada birbirize destek olmak için bulunuyoruz.:17: bence sizde mesafe koyun derim. Bu tarz insanlara güvenip tekrar nasıl dert paylaşabilirsiniz ki. :19:

canım aynı olay benimde başıma geldi.bunlar birbirlerini bana çekiştiriyorlardı.birbirlerine gelip gitmelerinden bile şikayet ediyorlardı.aaaa bir baktım biizmkinler kanka olmuş.sabah kahvaltıları bile yapıyorlar artık.böyle insanlar midemi bulandırıyor canım.bana soguk davranmaya başladılar ben ne yaptıysam artık..... tencere kapak olmuşlar....
boşver canım biliyorum insan sınır oluyor ama etme bulma dünyası...

Ilginc olan ortada birsey olmamasi ama yinede bana sirt cevirdiler disarda karsilasinca birsey yokmus gibi davraniyorlar gülüyorlar felan havvadan sudan konusuluyor öyle sonra ne ariyorlar ne soruyorlar

Benim canim cok sikildi bu duruma ve dedim unsalkah aralari bozulur nasil birsey oldugunu görürler öyle sey istenilmez biliyorum ama cok oldu artik insan kendini aptal yerine koyuyor sanki! Birde komik olani o bir bayanla konustugumda simdi kanka oldugu bayanin arkasindan konusuyor dedikodusunu yapiyor benim yanimda ama görsen ayrilmiyorlar nasil anlayim bunu????

Canım aynı olay benım basıma geldı bırısı cok eskı bır arkadasımdı dıger arkadasımıda onunla tanıstırdım bır gun baktım bunlar sırt donduler sonra ogrendımkı dıgerıyel tanıstrdıgım arkadasım kuyumuz kazmıs bazı seylerı yalan yanlıs farklı sekılde aksettırmıs arkadasıma oda nca yıllık bana arkadasına ınanmka yerıne 3 aylık ınsna ınandı benımde daha ısım olmadı , senı arada kaynatmıs bırı

Evet aynen öyledir kesin bende biraktim artik degmez insanlar cook malesef!

Back
X