• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımı nasıl uyaracağımı bilmiyorum

ihlamurcicegii

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
9
0
6
Ankara
Merhaba,şöyle bir sorunum var arkadaşlar,
Benim bir kız arkadaşımın birkaç aydır bir ilişkisi var.Bir iki kez ayrılıp barıştılar bildiğim kadarıyla
ama çok fazla samimi olmadığım için detaylarını bilmiyorum.Bildiğim şu benim arkadaş ciddi bir ilişki istiyor ve sanırım karşı taraftan beklediği tutum gelmiyor..Gerçi adam hele başlangıçta çok aşık görünüyordu,çok düşkündü falan.Kız da kaptırdı kendini.Her neyse uzatmayayım,konu şu ki zaten bu adam ilk gördüğümden beri bende iyi bir izlenim bırakmamıştı hatta diğer kızlarla konuşurken onlar da sanki biraz çapkın gibi vs yorumlar yaptılar.Daha sonra sosyal paylaşım sitesinde ikinci bir hesabı olduğu ortaya çıktı (başka bir isimde) o hesapta takip ettiği kızlar falan var.Arkadaşım bunlardan büyük ihtimalle habersiz. Tüm bunlar bir yana şeytan pabucu parçalar misali geçen günlerde benim bir tanıdığım bayanın ,bu adamı iş ortamından tanıdığını öğrendim.Kadın sözüne güvenilir,dürüst bir insan.Adamın adını duyar duymaz yüzü ekşidi zaten ,dedikodu olmaması için,kötülememek adına çok fazla yorum yapmak istemese de asla güvenilmemesi gereken biri olduğunu,hayatındaki kadını mutsuz edeceğini,kadın kız düşkünü olduğunu söylemeden edemedi.
Şimdi ben bunu arkadaşıma nasıl söylerim.Ha bir yandan diyorum ki benim üstüme vazife değil,kendisi zamanla anlar..ama arkadaşım o kadar aşık ki gözü birşey görmez olmuş .Bir yandan beni yanlış anlamasını,iyi niyetliyken kötü niyetli durumuna düşmeyi asla istemem.İyi bi kız ve böyle birini asla da hak etmiyor.İsimsiz hesaptan mail atmayı bile düşündüm ama bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?

Son düzenleme:
Canim hayirli geceler haddim degil ama sana ufak birtavsiyem olucak.hayat biryol ve insan bazen gozunu acmali cunku yolda ufak tefek taslar olabiliyor.arkadasin bunj yasamali ve ders alamali mesela supheci olmali sen ona buadama ne kadr guveniyorsun hic arastirdinmi diyip bir yem atsan kaba tabirle kesinlikle soruisareti olur onu arastirir sana tavsiyem pat diye olaya girme iki kisi iyi olup ucuncu kisi hep kaybediyor.ama biraz citlatman gerek busenin gorevin.ama hayatta yasadiklarimizdan ders aliriz aglariz geberircesine aglariz evden cikmayiz ama tecrubemiz olur biraz uzakta dur ama olaya citlat cnm

Canim hayirli geceler haddim degil ama sana ufak birtavsiyem olucak.hayat biryol ve insan bazen gozunu acmali cunku yolda ufak tefek taslar olabiliyor.arkadasin bunj yasamali ve ders alamali mesela supheci olmali sen ona buadama ne kadr guveniyorsun hic arastirdinmi diyip bir yem atsan kaba tabirle kesinlikle soruisareti olur onu arastirir sana tavsiyem pat diye olaya girme iki kisi iyi olup ucuncu kisi hep kaybediyor.ama biraz citlatman gerek busenin gorevin.ama hayatta yasadiklarimizdan ders aliriz aglariz geberircesine aglariz evden cikmayiz ama tecrubemiz olur biraz uzakta dur ama olaya citlat cnm

direkt dalmadan şüphelendir diyorsun canım :) anladım haklısın aslında

Bence o hesabı ve bulabilirsen yorumları paylaşımlarıda ekran alıntısı yap kaydet git bir net kafeye arkadaşına maille ama kesinlikle kendin olarak bu işe karışma onlar barışır falan ustune kalır uyduruyor der. ismini karıştırmadan bunu yapabilirsin.:34:

çok aşık birine gerçekleri asla gösteremezsin bir çıtlat ama üsteleme sonra sen kötü olursun aynı şey bir arkadaşımın başınada geldi adam sahtekarın düzenbazın tekiydi yalancıydı ama bizim kız görmüyodu baktım bir iki kere hafiften gözünü açmak istedim ama yok baktım olmıcak daha fazla üstelemedim kendi yaşasın görsün dedim sustum nihayetinde gördüde onun yüzünden çok zor şeyler yaşadı ama geçti. oda yaşasın görsün sonunda ölüm yok ya 2 gün ağlar sonra geçer aşktan ölen varmı

Bu olayın hemen hemen aynısını yaşadım üniversite yllarında. Ben söyledim arkadaşımdan oldum. Grüşmüyoruz şimdi. Ütüne üstlük bir sürü de tehdit aldım. Ağzı yanmış biri olarak karışma derim...

canım arkadaşının gözü körse emin ol ki kulağı da sağırdır şu durumda..hiç karışma öğrenmemiş duymamış ol bişileri..

Bence o hesabı ve bulabilirsen yorumları paylaşımlarıda ekran alıntısı yap kaydet git bir net kafeye arkadaşına maille ama kesinlikle kendin olarak bu işe karışma onlar barışır falan ustune kalır uyduruyor der. ismini karıştırmadan bunu yapabilirsin.:34:

En doğrusunu söylemiş Dionisa.

Evet hayatta tecrübelere de ihtiyacımız var.Fakat arkadaşın körkütük sarhoşsa ve adamda iyi bir avcı ise arkadaşının geleceğini karartabilir.
Arkadaşının zaaflarından faydalanabilir çıkılmaz bir yola girebilir.En güzeli sen bu işi uzaktan hissettirmeden hallet.
Mail yolu ile halledebilirsin Dionisanın dediği gibi.Konuşmaları kaydet ve sana o adamın nasıl bir insan olduğunu bahseden kişi gibi konuşup haddim değil ama gözlerini aç kararını ver yazabilirsin.

Aman ha sakın.sen kötü olursun.benzer bir olay yaşadım arkadaşımın nişanlısı resmen asilmisti bana çiçekler yollamalar filan o derece.sonra bende söyledim ve duyduğum cümlelere inanamazsin.aklın varsa karışma

ben tesadüflere çok inanırım ...bunu duyman,ona iletmen gereken insanın senin olduğuna inanıyorum ...

gerekirse kaybet arkadaşını, ama sen görevini yap ...:31:

çok samimiyseniz bence karışabilirsin ama sıradan bir arkadaşınsa bırak kendi görsün derim.

bence arkadaşına söylemelisin canım çünkü senın basına aynı olay gelse arkadasının sana her ne olursa olsun sölemesını ıstemezmıydın bence ıyı dusun herşeyı anlat arkadaşını kaybetmek dahı olsa anlatkı daha sonradan desınkı he benım arkadaşım benı uyarmıştı anladın sen onuuu

işte ben de karışmanın hata olabileceğini düşünüyorum nothingcompares ama sahtekar herifi gördükçe cinim tepeme çıkıyor

Tatlim bi arkadasimin basina benzer biolay geldi.

Kiz sevgilisiyle evlendi ve onu uyaran arkadasiyla kustu

Gorenin basi cezada olayi yani:(

Uyaracaksan da direk dile getirme.senden bagimsiz gormesini sagla

Benim bir kız arkadaşımın birkaç aydır bir ilişkisi var.Bir iki kez ayrılıp barıştılar bildiğim kadarıyla
ama çok fazla samimi olmadığım için detaylarını bilmiyorum.Bildiğim şu benim arkadaş ciddi bir ilişki istiyor ve sanırım karşı taraftan beklediği tutum gelmiyor..Gerçi adam hele başlangıçta çok aşık görünüyordu,çok düşkündü falan.Kız da kaptırdı kendini.Her neyse uzatmayayım,konu şu ki zaten bu adam ilk gördüğümden beri bende iyi bir izlenim bırakmamıştı hatta diğer kızlarla konuşurken onlar da sanki biraz çapkın gibi vs yorumlar yaptılar.Daha sonra sosyal paylaşım sitesinde ikinci bir hesabı olduğu ortaya çıktı (başka bir isimde) o hesapta takip ettiği kızlar falan var.Arkadaşım bunlardan büyük ihtimalle habersiz. Tüm bunlar bir yana şeytan pabucu parçalar misali geçen günlerde benim bir tanıdığım bayanın ,bu adamı iş ortamından tanıdığını öğrendim.Kadın sözüne güvenilir,dürüst bir insan.Adamın adını duyar duymaz yüzü ekşidi zaten ,dedikodu olmaması için,kötülememek adına çok fazla yorum yapmak istemese de asla güvenilmemesi gereken biri olduğunu,hayatındaki kadını mutsuz edeceğini,kadın kız düşkünü olduğunu söylemeden edemedi.
Şimdi ben bunu arkadaşıma nasıl söylerim.Ha bir yandan diyorum ki benim üstüme vazife değil,kendisi zamanla anlar..ama arkadaşım o kadar aşık ki gözü birşey görmez olmuş .Bir yandan beni yanlış anlamasını,iyi niyetliyken kötü niyetli durumuna düşmeyi asla istemem.İyi bi kız ve böyle birini asla da hak etmiyor.İsimsiz hesaptan mail atmayı bile düşündüm ama bilmiyorum ne yapmalıyım sizce ?

çocuk adamına göre davranıyo olabilir arkadaşın ciddi bir kızsa onunla emin ol ciddi takılıyodur, erkkler bazı dönemlerde çapkındırlar buda normaldir yaşaması gerekenler vardır diyelim.çocuk istese arkını bırakır free takılır demekki seviyor.. ilşkiye karşma derim.

teşekkür ederim önerileriniz için ,şu an bir müddet daha bekleyeyim diye düşünüyorum,karışmayayım ,baktım kendi görmüyor,dediğiniz gibi çaktırmadan anlaması için uğraşırım.Ama baktım mutlu bu adamla bir şey de söylemem artık ne yapayım :50:

çocuk adamına göre davranıyo olabilir arkadaşın ciddi bir kızsa onunla emin ol ciddi takılıyodur, erkkler bazı dönemlerde çapkındırlar buda normaldir yaşaması gerekenler vardır diyelim.çocuk istese arkını bırakır free takılır demekki seviyor.. ilşkiye karşma derim.

arkadaşım senin söylediğine katılamıyorum şöyle ki : adam olan,karakterli olan biri,her durumda,her olayda,her kişiye karşı "adam" dır.Ne demek arkadaşın ciddi biriyse o da ciddidir? "evlenilecek kız - eğlenilecek kız" ayrımı yapmak gibi bişey oldu seninki ...:19:

Son düzenleme:

eğer onun gerçekten dostuysan ve onu düşünüyosan bir an önce tüm olan biteni anlat herşey daha da ilerlemeden. feyste başka bi isim ve resimle hesap açıp onun kullandığını düşündüğünüz yalancı hesabını ekleyip sohbet etseniz eminim kim olduğuyla ilgili bilgi verecektir kız arkadaşınızla birlikteyken yapın yazışmayı artık dahada inanmıyosa ona kalmış birşey. ama sen kesinlikle uyar otur konuş.

eğer onun gerçekten dostuysan ve onu düşünüyosan bir an önce tüm olan biteni anlat herşey daha da ilerlemeden. feyste başka bi isim ve resimle hesap açıp onun kullandığını düşündüğünüz yalancı hesabını ekleyip sohbet etseniz eminim kim olduğuyla ilgili bilgi verecektir kız arkadaşınızla birlikteyken yapın yazışmayı artık dahada inanmıyosa ona kalmış birşey. ama sen kesinlikle uyar otur konuş.

zaten şöyle bir durum var,bunlar bir süre önce 3. mü 4. mü artık kaçıncı kez bilmiyorum ayrılmışlardı,yani olmayan birşeyler var,belki de kendi de görüyor olmayacağını,adamın hallerini. Ama zayıflık gösterip tekrar barışıyor..Barışıyor ama yine kafasında soru işaretleri var çok paylaşmıyor ama her halinden feysinden falan bile belli

Back
X