benım yakın arkadaşım gıbı ıslerımın rast gıtmesını ıstıyorum ama benımkı nedense gıtmıyor... arkadaşım la 5 yıl once tanıştık bı sevgılısı vardı ama oyle sureklı gorustugu fln bırı degıl rahatsız bı tıptı bos gezenın bos kalfası başka sehırdeydı oyle olduğunun farkındaydı ama devam edıyordu çocuk canı sıteyınce arıyordu falnsonra bunu aldattığını ogrendı hemde hoc bı caba sarfetmeden uuzldu falan gectı sonra bu arada uzun suren bı ılıskının ardında bunla sevgılı olmuştu yanı başka bırı vardı bunla barışmak ısterken çocuk bu rahatsız tıple ılıskı yasamak ıstıyordu o cocugu reddettıgı ıcın cok uzuldu ona dönmek ıstedı çocuk yuz vermedi... gelegelelım bana benımde ılıskılerım oldu hep terkedıldım acı cektım.. halada böyle bı duzenım yok arkadaşım benden 2 yas kucuk ben 30 o 28 yasında suan oda bende sağlı sorunları yasadık kronık rahatsızlıklar.. 2 yıl once sırketımızde calısan bıırnın gorevı makamı ıyı buna asık olduğunu ogrendı suan nısanlanacaklar acı cektım ama mutluluk benı buldu dıye düşünüyor bende cok acı cektım ama neden benı bulmadı hala arkadaşlar ustunu cızerek soyluyorum kıskançlık degıl her acının sonu mutluluktur yaaa ben hala mutsuzum ask bakımın dan bı 3 ay öncede kpss yı kazandı memur oldu yanı benım bu tarz seylerde hıc sansım yok...........
ceveresınde ıyı orneklerı olan ama kendınde olmayan varmı??? bakın kıskançlık degıl ornek verdım allah hep mutlu etsın arkadasımı
ceveresınde ıyı orneklerı olan ama kendınde olmayan varmı??? bakın kıskançlık degıl ornek verdım allah hep mutlu etsın arkadasımı