Arkadaşımı sömüren sevgilisi...

arkadaşın sırılsıklam aşık değilse bunların farkındadır zten. bnce sen olaya karışıp okları kendi üstüne çekme belki de yalnız kalmamak adına her şeye göz yuman arkadaşındır

arkadaşın sırılsıklam aşık değilse bunların farkındadır zten. bnce sen olaya karışıp okları kendi üstüne çekme belki de yalnız kalmamak adına her şeye göz yuman arkadaşındır
Kendi çocuğunun rızkını, hiç de hak etmeyen birine yediriyor olması beni rahatsız eden aslında.

sen duyarlılıkla yaklaşıyorsun ama bence arkadaşın olan bitenin farkında.

cimri adam kadar bana itici gelen başka bir şey yok... arkadaşınız şikayetçi değilse geri durun ama fikrinizi de söyleyin bence. Bazen dışarıdan bakan birinin söyleyeceği sözler uyanışa sebep olur...

Ben böyle bayanları anlamıyorum.
Ben kör kütük aşıkta olsam şu anlattıklarınız hemen gözüme batardı.
Eğer ki bir tanede çocuğum varsa atacağım adıma çok ama çok dikkat ederdim.
Evladımın rızkını dışardaki para avcısı erkeklerede yedirmezdim asla.
Böyle yüzsüz erkekler nasıl seviliyor anlamıyorum :KK11:
Galiba ben dayanamayıp arkadaşıma düşüncelerimi anlatırdım.

konuşursam yanlış anlaşılmaktan korkarım, istediğim, kendiliğinden farkına varması.

Burada arkadaşınıza benzeyen kızlar konu açıyorlar.

Erkek arkadaşlarına verdikleri tavizlerden, sağladıkları maddi imkanlardan bahsediyorlar.

Hayır sahibi kadınlar da işlerini güçlerini bırakıp onlarca sayfa yazıyorlar "yapma etme" diye...

Sonuç?

"Buraya yazınca anlaşılmıyor ama o da beni çok seviyor vs"...

Ne anlaşılmıyorsa, sanki Rusça yazışılmış...

Demek istediğim, arkadaşınız bunu duyunca anlayacak biri olsa bu kadar ödün vermez zaten...

Kendiliğinden farkına varacak biri olsa da şimdiye kadar anlardı...

Yani bu böyle gider, bu kadar şeyin üstüne sağlam bir kazık yer ya da adam tarafından terk edilir...

Ancak o zaman anlar neyin ne olduğunu...
:KK14:

Arkadaşın kendini kullandırmayı seviyorsa sen niye dert ediyorsun iç güveysi almış kendine:KK53:

para avcisi biri daha
arkadasiniz istediklerini almasin bak nasil arkasina bakmadan kaciyor
arkadasinizi uyarin

ben sizin yerinizde olsam napardım diye düşündüm.
arkadaşımı kırmadan gördüklerimi ve onun için endişelendiğimi söylerdim.
insan kendine objektif olamıyor bazen, belki siz onun farkında olmasını sağlarsınız.
eğer karışmamı istemezse, ne hali varsa görsün derim.
bu arada bence adam sağlam pabuç değil.

Bence veriler yorum yapmak için yeterli değil. Yani hafif bi kıllandım ama emin olamadım.
Yani adam biraz nasıl denir, hazıryiyici imajı çizmiş. Ama arkadaşınıza 'eş' gözüyle bakıyorsa ve evlilik planlıyorsa, eşler arasında bunların lafı olmaz bi yerde. Onun rahatlığı da olabilir yani.
Ha tabi siz gene de arkadaşınızı kibarca uyarın neme lazım.

Back
X