- Konu Sahibi prensesanne
-
ilişkini kesmeye bak bugün paranı çalan yarın napar bilinmez...bunun arkadaşlığından da bişey olmaz bişeyi bahane et söylersen kabul etmez zaten yada soğuk davran gelmek istediğinde işim var falan de............
merhaba,derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum.Yaklaşık 15 yıllık bir arkadaşım var.Nasıl başlıyacağımı bilemiyorum ama anlatmayı sizlerin düşüncelerini almayı çok istiyorum.Ben çok fazla para kaybeden biri olduğumu düşünüyordum.Fakat durum böyle değilmiş.O zamanlar henüz evli değildik,eşime para kaybettiğimden birkaç kez bahsetmiştim.Oda birgün bana farkındaysan hep X kişi yanındayken oluyor dedi ve ben ağzıma geleni söledim.Nasıl böle düşünürsün o benim en yakın arkadaşım yıllardır birllikteyiz evime girip çıkıyor böyle bir şeyi asla yapmaz düşünmüş olmana inanamıorum demiştim.Daha sonra arkadaşım beni evine davet etti,gittiğimde cüzdanımda ne kadr param olduğunu hatırlıyorum.birlikte markete gittik geldik markette ne kadr harcadığımı ve ne kadr param kaldığını çok net biliyorum.Eve geldik ben ellerimi yıkamak için lavaboya gittim geldiğimde alışverişten kalan paraları cüzdanıma koymak için cüzdanımı açtım veeee para yok...Arkadaşıma param yok dedim gayri ihtiyari oda hadi ya eminmisin cizdanındamıydı filan dedi.Emindim onun aldığına ama arkadaşlığımızın bu kadr basit olduğunu,senelerdir sömürüldüğümü düşünmek istemiyordum resmen birbaşkasından saklar gibi kendimden bile sakladım bu durumu.Ama birtürlü kendime yediremiyordum.O günden sonra inanılmaz soğudum ondan hala evime girip çıkıyor eşimin istememesine rağmen.O geldiğinde evdeki tüm paraları saklıyoruz.Artık evime gelmesini istemiyorum ama bunu nasıl söliyeceğimi bilemiyorum.Birde annemi buna inandıramıyorum,yanlış hatırlayabileceğimi söylüyor.Annelerimizde görüşüyor çünkü.O anneye hiç uymayan bir kız olduğunu düşünüyorum.Çok uzun oldu sanırım ama düşüncelerinizi merak ediyorum.Tşkler.
inanın benim ona ve kardeşine yaptığımı kimse yapmamıştır.Bir araya geldiğimizde sürekli ben ödüyordum herşeyi,tabi normal arkadaşlıkta böyle şeylerin lafı olmaz ama bunlar yetmedimi ona anlamadım ve inanın ki benden isteseydi ihtiyacım var die aldığı paranın kaç katını verirdim.Olmasa bile bulup buluşturur verirdim.Çünkü çok seviyordum onu.Ve hala beni arayıp nie arkadaşını arayıp sormuyorsun diyor.Bu kadar pişkinlik pes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?