Arkadaşımın abisi

Bence şu kısım çok ilginç belki de ondan fake olduğunu düşünüyorlardır...
Şortla gelmesini hoş bulmamışsınız(ki bu benim için hiç sorun olmazdı)
Ama odaya girdikten sonra da evden gitme gibi bir durumunuz olmamış...

ben diken üstünde olurdum taksiyle giderdim...
Keza evli bir adam bana yazmış bana kimse inanmayadabilirdi ben sanırım direkt ailemle istişare ederdim....

ve yengesinin de bilgisine sunardım...
Boşansınlar yani
Eve sizi o bırakmış neden ben taksiyle gidicem demediniz mesela belki de bunlardan ötürü

herkesin olaylara tepkisi elbette farklıdır ama fazla tepkisiz gibisiniz
Şortla girmesini ilginç buldum rahatsız oldum ama bazı insanlar için bu normaldir kötü niyetli olduğunu düşünmedim. Saat geçti ve evim sapa. Taksiye binip gitmek istemedim. Olayı burda tek seferde anlattığım için mantık süzgecinden geçirmek kolay ama yaşarken daha zor. Arkadaşımın evindeyken adamın bana mesaj atacağını da düşünmedim açıkçası. Eşiyle de konuşmak istemiyorum. Güvenmiyorum çünkü beni suçlayıp içini rahatlatır. Boşanacak olsa böyle bir adamdan elli kere boşanırdı zaten

Şortla girmesini ilginç buldum rahatsız oldum ama bazı insanlar için bu normaldir kötü niyetli olduğunu düşünmedim. Saat geçti ve evim sapa. Taksiye binip gitmek istemedim. Olayı burda tek seferde anlattığım için mantık süzgecinden geçirmek kolay ama yaşarken daha zor. Arkadaşımın evindeyken adamın bana mesaj atacağını da düşünmedim açıkçası. Eşiyle de konuşmak istemiyorum. Güvenmiyorum çünkü beni suçlayıp içini rahatlatır. Boşanacak olsa böyle bir adamdan elli kere boşanırdı zaten
Keşke arkadaşınız da sizi bırakmak için yanınızda gelseydi.

Eskiden bu kadar aç erkekler varmıydı etrafta yoksa yeni mi türedi kim yüzlerine gülüyor sa fino köpekleri gibi peşim peşim gidiyorlar midesiz herifler

Merhaba hanımlar. Çok yakın bir arkadaşım var genelde birlikte takılırız. Geçen gün kendisinde kalmamı teklif etti annesi ve babası evde yokmuş ama abisi evdeydi. Bu arada abisi evli ve eşi de kendi evlerindeydi yani. Görünce rahatsız oldum çünkü arkadaşımın babası abisi kuzeni fark etmez yabancı bir erkek olunca rahatsız oluyorum ve bana söylememesi sinirimi bozdu ama belli etmedim. Yemek falan yedik abisi bu havada şortla geldi oturdu sofraya ve ilk defa gördüm kendisini. Arkadaşım tuvalete gidince abuk sabuk sorular sordu sevgilin var mı, evlenmeyi düşünüyor musun gibisinden. Sürekli saçların çok güzel kadında saça çok önem veririm gibi gereksiz muhabbetlere girdi. Abisi 26 biz 23 yaşındayız. Resim yeteneği olduğunu istersem bir gün beni çizebileceğini falan söyledi. Gece yatarken de 3-4 kere bir bahaneyle odamıza girdi. Esas olay şu ki ertesi gün instagramdan mesaj atmış görüşmek istediğine dair. Muhabbetimi çok sevmiş özel olarak tanımak istiyormuş. Ertesi gün evime o bıraktığı için evimi de biliyor. Eğer yarın müsaitsen seni alırm evinden falan da yazmış. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Arkadaşıma söylesem aynı sınıftayız olay uzayacak tadım kaçacak ama kızla mesafe de koymak istemiyorum çünkü seviyorum. Abisinin neden kendi evinde kalmadığını sormayı düşündüm ama anlar diye soramadım. Arkadaşımın dediğine göre abisinin eşi çocuk istiyormuş abisi inatla razı gelmiyormuş bu yüzden annesi ve abisi çok tartışmış falan. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?

GÜNCELLEME : 11. Sayfa
Bu yuzden annelerimiz izin vermiyor herkesin evinde kalmaya gecmis olsun nur topu gibi sapigin olmus Ben rahatsiz olur olmaz babama ve ya abime mesaj çeker ve o cati altinda deil bir gece 1 saat dahi kalmazdim

Resim yeteneği olduğunu istersem bir gün beni çizebileceğini falan söyledi.
Bana yönlendirin delikanlıyı, koskoca kk kadınları yer mi bu palavraları çizsin de görelim bir ressam olarak yorumlayayım çizdiğini. Öyle her resim yeteneğim var demeyle olmuyor. İnandırıcı gelmedi bana.

Neyse konusmussunuz arkadasınız ile.

Back
X