• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın aldatıldığını öğrendim

sule_61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
160
4
118
Trabzon
kızlar iki gun önce arkadasımın aldatıldıgını öğrendim. telefonda konusuyoruz onunla o kadar mutlu ki aldatma konusu açılıyor biliyorum bnm sevgilim benı aldatmaz o kadar neminim ondan. ondan bana beni üzecek hiç birşey gelmez diyor. şimdi ben bunu öğrendim ve arkadasıma bunu soyleyıp soylememekte tereddüt yasıyorum. bana bi akıl verin sizce ona bu kadar mutluyken sevgilisiyle soyylemelı mıyım?

Anlatmazsanız vicdanınızın rahat edeceğini hiç sanmıyorum..
Gerçekler acı da olsa bunu ona uygun bir dille anlatmalısınız bence..
Ben olsaydım buna göz yumamazdım...
Tabi kanıtlamanız gerekebilir bu durumu, zira sonra gerçek dışı şeyler anlatıyomuş durumuna düşebilirsiniz...

kimliğini gizleyerek anlat mutlaka
ama kim olduğunu deme sana patlamasın sonra

önce arkadaşına söyleme sakın...! bir şekilde ulaşabiliyorsan o erkek müsfettesine ulaş.. ya sesini değiştir ya da güvendiğin birini konuştur, sevgilini aldattığını bildiğini ve bunu en kısa zamanda kıza söyleyeceğini bildir... eğer çözülmezse arkadaşının bir şekilde bu gerçeği görmesini sağla...

şu an zaten vicdanım hiç rahat değil. onun yerine kendimi koyuyorum hazmedemıyorum. onun sevgilisi bnm erkek arkadasımın arkadası.o öğrenınce bana soyledı ve aldattıgı kız peşini bırakmıormus. o kadar ck sevıyo kı onu ondan ayrılırsam olumu bıle dusunurum gıbı bışey demıştı kı bu yuzden cok korkuyorum.

direk söylemek yerine gerçekleri görmesini sağlayabilirsin. sana da cephe almasın sonra.

Bu kadar seviyo madem böyle bişey yapması çok saçma değilmi??
Kimseye güven yok bu devirde...

Son düzenleme:
şu an zaten vicdanım hiç rahat değil. onun yerine kendimi koyuyorum hazmedemıyorum. onun sevgilisi bnm erkek arkadasımın arkadası.o öğrenınce bana soyledı ve aldattıgı kız peşini bırakmıormus. o kadar ck sevıyo kı onu ondan ayrılırsam olumu bıle dusunurum gıbı bışey demıştı kı bu yuzden cok korkuyorum.

yapma Allah aşkına.. kimse sevgilisinden ayrıldı diye ölmez.. ölseydi evlenip dünyaya çocuk getirip boşanan milyarlarca insan ölürdü !..

dun gece benı aradı cocugun telının mesgul oldugunu soyledı bende kımle konusuyomus bu saatte dıye sorgulamasını sooyledım. o zamn bile bana nıye aklımı bulandırıyosun demıştı. ev arkadasıma danısıyorum soylersen senın ve sevgilinin ilişkinizde sorun olabilir diyor ne yapacagımı sasırdım ama boylede hıç vicdanım rahat değil

Çok zor bi durum gerçekten ama ben olsam söylerdim nolursa olsun.Buna göz yummazdım.
Sizin başınıza gelse aynı olay size söylenmesini istermiydiniz.Yoksa aldatılmak mı bunu bi düşünün!

Son düzenleme:
Eğer en yakın arkadaşımsa bunu kesinlikle söylerdim çünkü onun iiçin söyleyeceğimi bilirdi.

bende öyle dusunuyorum ama arkadasım... gözü sevgilisinden baska hıç borseyı gormuyor

sevdiği için tabiki gözü ondan başkasını görmeyecek.. bunun aksi anormal olurdu zaten.. ama birşey olmaz merak etme.. hepimizin hayatında "ayrılırsam ölürüm kahrolurum" dediğimiz insanlar oldu.. ee sonuç ne? bak hayattayız bişeycik olmuyor yani merak etme..

Çok zor bi durum gerçekten ama ben olsam söylerdim nolursa olsun.Buna göz yummazdım.
Sizin başınıza gelse aynı olay size söylenmesini istermiydiniz.Yoksa aldatılmak mı bunu bi düşünün!

bana kesınlıkle soylenmesını ısterdim ve ne kadar geç soyledıyse ona o kadar cok kırılırdım cunku salak yerıne konuluyorsun

bana kesınlıkle soylenmesını ısterdim ve ne kadar geç soyledıyse ona o kadar cok kırılırdım cunku salak yerıne konuluyorsun

O zaman napman gerektiğini biliyosun canım madem sende böyle isterdin söyliceksin...
Arkadaşın için tabi ki zor olucak ama sana teşekkür ediceğine eminim

Canım bunu direk yüzüne söylersen sana inanmaz ve dostluğunuz bozulur. Eğer anlatmak istiyorsan en güzel yolu dolaylı yoldan anlatmak. Mesela e-mail adresi alabilir ve o adresten arkadaşına sevgilisinin onu aldattığına dair kısa bir yazı yazabilirsin. Bunu hemen sana bildirecektir ve ne yapması gerektiğini ve ya bunun "ne kadar komik" olduğundan bahsedecektir. Sen bir araştıralım istersen filan diyebilirsin ve kıza ulaşabilirsiniz böylelikle herşey ortaya çıkar. Ama kız yok efendim bu saçmalık benim sevgilim yapmaz kıskanan biri yapmıştır bunu filan deyip araştırma yapmayı kabul etmezse kendi bilir karıştırma daha fazla canım. Ama vicdanım rahat etmez diyorsan açıkça söyle.

Back
X