Arkadasimin bana hissettirdikleri...

ladygagali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
59
5
86
İstanbul
iki gundur ruhum bunaldi ama anlattigim kisiler bunda bir problem olmadigini soyluyor ama yinede ben hos karsilamadim.bir arkadasim sosyal medya uzerinde bir ingilizce gramer testi yaptim ve bunun sonuc 100/100 basarili oldum..ve bunu paylasan arkasima cok sasirdigimi soyledim..oda bende dedi bende ama sen zaten anadilin gibi biliyorsun niye sasiriyosun dedim..oda ben sana sasirdim dedi..ama daha iyi konusabilmen ve grameri ogrenmek icin kursa gitmeni tavsiye ederim dedi..olur dedim cevap olarak oda bana birdahaki isinde daha cok yardimci olur sana dedi..buraya kadar bir sikinti yok..bunu bana buradan yazan en yakin arkadasim yani zaten bunlari bana soyledi ve konustuk bunu oradan yazmasinin maksatini ben cok iyi niyetli bulmadim.ama birseyde soylemedim..yabanci arkadaslarimla ilgi hic bir sikintim yada ing alakali isimde bir sikinti yasamadim.ama ikimizin benden hoslanmayan ortak arkadaslarimiz var bunu neden bildigi halde ortaya yazdi bilmiyorum..art niyet aramalimiyim yoksa yaptigi normal biseymi..eger cok normal olsa bana niye gelmiyor...

ayrica ek bilgi..4 yabanci arkadasim var bunlarla duzenli olarak msj ve konusurum..onlar bir sikinti olmadigini biz seni anliyoruz ve iyide konusuyorsun daha ne olsun diyor..ana dilin degil sonucta bu kadar bile buyuk basari derken kendi turk arkadasim beni sosyal medyada gomdu :(((

Ufacıkta olsa ben daha iyiyim ,bu konuda tavsiye verebilirim havası seziliyor .Ama üzerinize hiç alınmayın.Dedikleri doğruymuş gibi bi hava yaratmayın.Gülün ,geçin.Benim en yakın arkadaşım bana neler söyledi anlatsam,halinize şükrederdiniz.

Mind your own business diyemedin mi olur diyene kadar :) canım eziklenmemeyi ogren o kim ki senin bilgi duzeyini ölçüyor. Dogrudam deseydin sen de ayni yerde, özelden yazdin zaten simdi bi de niye burdan yaziosun anlam veremedim diye.

zaten acik ara o daha iyi onu ben tartismiyorumki..hic bir zaman saygida kusur etmedim..belki ona normal geldi..tabi bunu bana yapan 6 yillik arkadasim..kadin ingilterede buyumus ben istanbulda ne bekliyor bilemedim..evet bu insanlarin yaninda bir sikinti degil yasadigimiz cevremiz bir mahalle degil yani kurtlar sofrasinin sehirli versiyonu bilmem anlatabildimmi..insanlar bundan zevk alacagi bir yerde yasiyoruz..ben guldum gectim tesekkur ettim yapabilecegim cokta bisey yoktu..basarilarim bunlarla sinirli degil tabiki ama belki bana kendimi yetersiz hissettirdigi icin kirildim..

bir arkadasim sosyal medya uzerinde bir ingilizce gramer testi yaptim ve bunun sonuc 100/100 basarili oldum..ve bunu paylasan arkasima cok sasirdigimi soyledim..oda bende dedi bende ama sen zaten anadilin gibi biliyorsun niye sasiriyosun dedim
Testi kim yapmş, kim başarılı olmuş, kim paylaşmış tek anlamayan ben miyim?

emin olun karakter olacak ezik biri degilim sadece arkadasimi sevdigim icin onu kiracak birsey yazmadim..yoksa baska biri olsa ben onu coktan gommustum..ama yani hani ailenizden biri durduk yere ortada bir sirrinizi soylerde dibdizlak kalrisinizda burada gulsemmi aglasammi olurya oyle bir durum oldu..

Testi kim yapmş, kim başarılı olmuş, kim paylaşmış tek anlamayan ben miyim?
pardon belki karisik yazmis olabilirim anlamadigin icin kusuruma bakma..canim sikkindi biraz dusundugumu yazdim cokla imlaya bakmadim..

umlu sosyal sitede testler oluyorya onlardan yaptim cok zordu basarili oldum...bunun uzerine sasirdim ve arkadasima sasirmami paylastim oda geri kalan ne varsa hepsini yazdi :)

Mind your own business diyemedin mi olur diyene kadar :) canım eziklenmemeyi ogren o kim ki senin bilgi duzeyini ölçüyor. Dogrudam deseydin sen de ayni yerde, özelden yazdin zaten simdi bi de niye burdan yaziosun anlam veremedim diye.

aslinda bir ara hesaplasmak gelme degil icimden sonrada guldum gectim..demekki arkadasim bile olsa baska yaptigim basarili bir konu icine sinmedi burdan vurdu beni diye dusunuyorum..

Kendi işine baksın o, millete akıl vermesin. Kuyruğu dik tut biraz, kırmayayım diye seni ezmesine izin verme.

pardon belki karisik yazmis olabilirim anlamadigin icin kusuruma bakma..canim sikkindi biraz dusundugumu yazdim cokla imlaya bakmadim..

umlu sosyal sitede testler oluyorya onlardan yaptim cok zordu basarili oldum...bunun uzerine sasirdim ve arkadasima sasirmami paylastim oda geri kalan ne varsa hepsini yazdi :)
Anladım şimdi ben de uyanamadım tam sanırım o yüzden anlamamış olabilirm:)
Belki düşümeden gafletle yazmış olabilir, normalde nasıl böyle rencide etme huyu var mı başkalarının yanında?
Yoksa eğer iyi niyetinden şüphe etmediğiniz biriyse, söyleyin şakayla karışık herkese açık ortamda iyi gömdün beni çok sağol tarzında dokundurabilirsiniz. :)

Kendi işine baksın o, millete akıl vermesin. Kuyruğu dik tut biraz, kırmayayım diye seni ezmesine izin verme.

aslinda haklisin zaten iyilikten maraz dogar diye bosyere soylemiyorlar..yumusak kabugumu bir kac kisiye gostermistim demekki gercekten su hayatta kimse hak etmiyormus...sende sindiremedigi bir seyi kusabiliyormus..

Anladım şimdi ben de uyanamadım tam sanırım o yüzden anlamamış olabilirm:)
Belki düşümeden gafletle yazmış olabilir, normalde nasıl böyle rencide etme huyu var mı başkalarının yanında?
Yoksa eğer iyi niyetinden şüphe etmediğiniz biriyse, söyleyin şakayla karışık herkese açık ortamda iyi gömdün beni çok sağol tarzında dokundurabilirsiniz. :)

dedigini bende dusunuyorum aslinda bir sekildede kisa uyari tarzinda ama bir daha elimi kesseler bir sey yazmam duvarina :)

ladygagali 25/25 yaptim pes valla hayretler icerisindeyim
1f642.png
:)

arkadasim: Bende.....
1f633.png

ladygagali.. sen herzaman mukemmelsin canim
1f618.png
:*

arkadasim;; Teşekkürler ama mesajımı anlamadın herhalde...ben senin sonucuna senin şaşırdığın gibi şaşırdım.
1f602.png
1f602.png
1f602.png

ladygagali: ay bende hic ustumede alinmamisim
1f642.png
:) dogrusun valla

arkadasim ;;; Yaniiiiiii......sana tavsiye.....dil okuluna kaydını yaptır ve konuşma yeteneğini geliştir. Doğru konuşmayı hemde düzgün cümle kurmayı öğrenirsin.

lady gagali ... olur
1f618.png

arkadasim : Kendini geliştirirsin ve bir sonraki işinde faydası olur.

ladygagali : tesekkur ederim :)

dedim gectim yazi bundan ibaret ...yani onu sevdigim icin onu yuceltecek seyler yazdim sonuc bu :(((((

1f642.png

1f633.png

1f618.png

arkadasim;; Teşekkürler ama mesajımı anlamadın herhalde...ben senin sonucuna senin şaşırdığın gibi şaşırdım.
1f602.png
1f602.png
1f602.png

1f642.png

arkadasim ;;; Yaniiiiiii......sana tavsiye.....dil okuluna kaydını yaptır ve konuşma yeteneğini geliştir. Doğru konuşmayı hemde düzgün cümle kurmayı öğrenirsin.

lady gagali ... olur
1f618.png

dedim gectim yazi bundan ibaret ...yani onu sevdigim icin onu yuceltecek seyler yazdim sonuc bu :KK43:((((
Dediğimi anlamadın herhalde yazmış. Çok ayıp
Birde siz hep tamam olur öpücük
Onda öyle bişey yok
Sevmedim arkadaşını ;)

1f642.png

1f633.png

1f618.png

1f602.png
1f602.png
1f602.png

1f642.png

lady gagali ... olur
1f618.png

dedim gectim yazi bundan ibaret ...yani onu sevdigim icin onu yuceltecek seyler yazdim sonuc bu :KK43:((((

Iyi niyetli degil. Salak küçük bir kiz cocugu.

Back
X