- Konu Sahibi ladygagali
iki gundur ruhum bunaldi ama anlattigim kisiler bunda bir problem olmadigini soyluyor ama yinede ben hos karsilamadim.bir arkadasim sosyal medya uzerinde bir ingilizce gramer testi yaptim ve bunun sonuc 100/100 basarili oldum..ve bunu paylasan arkasima cok sasirdigimi soyledim..oda bende dedi bende ama sen zaten anadilin gibi biliyorsun niye sasiriyosun dedim..oda ben sana sasirdim dedi..ama daha iyi konusabilmen ve grameri ogrenmek icin kursa gitmeni tavsiye ederim dedi..olur dedim cevap olarak oda bana birdahaki isinde daha cok yardimci olur sana dedi..buraya kadar bir sikinti yok..bunu bana buradan yazan en yakin arkadasim yani zaten bunlari bana soyledi ve konustuk bunu oradan yazmasinin maksatini ben cok iyi niyetli bulmadim.ama birseyde soylemedim..yabanci arkadaslarimla ilgi hic bir sikintim yada ing alakali isimde bir sikinti yasamadim.ama ikimizin benden hoslanmayan ortak arkadaslarimiz var bunu neden bildigi halde ortaya yazdi bilmiyorum..art niyet aramalimiyim yoksa yaptigi normal biseymi..eger cok normal olsa bana niye gelmiyor...
ayrica ek bilgi..4 yabanci arkadasim var bunlarla duzenli olarak msj ve konusurum..onlar bir sikinti olmadigini biz seni anliyoruz ve iyide konusuyorsun daha ne olsun diyor..ana dilin degil sonucta bu kadar bile buyuk basari derken kendi turk arkadasim beni sosyal medyada gomdu
((
ayrica ek bilgi..4 yabanci arkadasim var bunlarla duzenli olarak msj ve konusurum..onlar bir sikinti olmadigini biz seni anliyoruz ve iyide konusuyorsun daha ne olsun diyor..ana dilin degil sonucta bu kadar bile buyuk basari derken kendi turk arkadasim beni sosyal medyada gomdu