Arkadasimin bana hissettirdikleri...

dimi yani icierisnde sevgi besleyen bir yazi degil bu cunku surekli bir asagi cekme var
Ne sevgisi onu geçtik bi kere de sen hep mükemmelsin demenize bile teşekkür etmiş ama iadei iltifat yok, sinsi sinsi ezmeye devam etmiş
Benim çevremde de çok var bunlardan niye bilmiyorum, ben kelimelerimi dikkatli seçerken( ki buna ekstra özen göstermiyorum) bu yılan dilliler beni hiç yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar
Yalnı bu konuşma sosyal medya hesabunızda olmuş, ben bunu birebir mesajlaşmada da yaşasam bozulurdum

bana biseye trip atiyor yasida 40 kusur ama nedir cozemedim..benim yasim 33 ben alttan aldikca koymusta koymus :) birde ortak arkadaslarimizdan buna sevinecek bir suru insan var ...

Senden çirkindir falan ondan yapiodur ya. Var bi yarası. Kariyer koçluguna soyunmus kıt akliyla.

Böyle bir şeyi herkesin göreceği ortamda yazmak iyi niyet veya açık sözlülükle açıklanamaz.
İyi niyetli insan çeker kenara yalnız söyler.
Siz bu kişiyi çok seviyor olabilirsiniz ama bu duygular karşılıklı değil.
Bazı insanlar böyle en yakın arkadaş gibi durup alttan yapmadığını bırakmaz.
Yavaş yavaş mesafe koyun uzaklaşsın.

arkadaslar biz 3 arkadasiz diger arkadasim da gormus msji ..dediki bana aslinda bakildiginda oyle bir sikinti gozukmuyor ama belki sen mukemmelsin derken sen benimi tartiyosun demeye getirip bunu dalga konusu olarak dusunup yazmis olabilir dedi..ama senin yazdiklarinda ve davranisinda bir art niye dusunmuyorum dedi..yaptigi bana gorede yanlis tartismaya degermi degmez dedi..uzun yillardir arkadasin ama arkadasin diyede kalma altinda..bir yerde gorusmeye gidecektik sadece benim arabam var ben aramadim..diger arkadasim bana sozleri soyleyen aradasima sende gel demis.oda beni ladygagali aramadida sen neden ariyosun demis..bence yaptiginin cokta farkinda..oda yok ben aradim o mesgul demis..hakketende aramak istemdim hatta bir muddet gormekte istemedim..sonra bir cafede bulustuk.ona o kadar iyi davrandimki ve hicbirseyi belli etmedim..belli bende tepki bekliyordu ona gore hazrilanmisdi galiba bende o yuzu vermedim..sonra yere tukurme yuzume tuku gibi davrandi halimi hatrimi sormalar asiri ilgilenmeler..sonra evine biraktim arabayla..he birkacgun sonra sehirden ayriliyor..kuslugun alemi yok diye dusundum..eziklikle alakasi yok yani..ama unuturmuyum zannetmiyorum...

sehirden ayrilacak diye icinde sakladiginida soylemi olabilir..

ama ulkemizde dil konusunda insanlar bunu cok yapiyolar bir yabanci arkadasimla konustum dedigi aynen suydu..senden neden mukemmliklik bekliyor gayette guzel konusuyorsun sonucta onca yildir arkadasiz ben seninde hemen hemen hergun gorusup yazisiyorum ben anlayabiliyorsam turk arkadasin sana ayip etmis dedi..derdi baskadir gormezden gel dedi..

yanliz okadar uzuldumki kimi bulursam anlattim galiba neyse simdi iyim..cevrenizdeki insanlara bunlari yapmayin ozellik size iyiligi dokunanlara allah hesabini soruyor..ve soracakta...

Tipik İngiliz kafası işte. Oradan eğitim aldığı belli. Evet İngilizler gramere çok önem verir ama ingilizce konuşmak için kusursuz gramer gerekmiyor.
Londra'da Ensitüye gittiğim için biliyorum. Gramer'de gramer.... Hatalı cümle kurunca hoca cevap vermezdi bile...
Gelgelelim işim gereği 17 yıldır her ulustan insanla yazışıp konuşuyorum....Gramer hak getire... Her türlü anlaşıyoruz... Hatta Çin'ce, İtalyanca bir sürü kelime öğrendim müşterilerimden...
Nedir gramer... İngilizce'de 16 tense var... 7-8 tanesini ben hiç kullanmıyorum... Haaa akademik bir kariyeriniz varsa evet gramer bilgisi şart... Ama konuşma dilinde çokta takmamak lazım... Sertifikalarıı CV'ye bile yazmıyorum artık..
O kadar sıradan bir durum İngilizce bilmek bana göre... Ayrıcalık değil yani boşuna havalanmış...
Ben Amerikan İngilizcesi biliyorum sen İngiliz takıl deseydinn...:-):-)

arkadaslar birkac gundur yazmadim biraz rahatsizligim vardi.evet benimle konusurken kirildigimin farkina varmis cok tereddutlu konusuyor..hatta beni degil direk diger arkadasimi ariyor bir plan yaparken..bende ne yalan soyleyin o yuzu kestim birde..insan gider ayak yapmamali boyle seyler..zaten gidiyorum dur icimde kalmasin diye durup dururken insanin kalbi kirilmaz..

Back
X