Mrb arkadaslar
benim cok yakin bir arkadasim var (erkek) tam 8 yildir tanisiyoruz. Herkes imrenirdi bizim dostlugumuza. Ben suan 24 o 28 yasinda. Ayni sehirlerde yasamasak bile yazisiriz vakit oldugunda bulusuruz derdimiz oldugunda hemen arariz vs.
Neyse 8 ay önce acildi bana karsi daha fazla hissettigini söyledi. Ben tabi sok olmustum cünki hic beklemezdim. Ona olumsuz cevap verdim sonucta arkadastik ben ona o gözle bakmadim bakamazdim ve mantikmende olamazdi ikimizle.
O acildiktan sonra artik fazla konusmuyorduk ama yinede derdimiz oldugunda vs. anlatirdik brbirmize. Belli zaman sonra yine normale döndük ben sanmistimki duygulari azda olsa azalmistir ama hayir tam tersine

Dün benimle iletisimini tamammen süresiz kesmek istedigini söyledi. Artik dayanamayacagini ve sonunu bilmeden hergün kendisine eziyet oldugunu dedi. Beni heryerden sildi numarami dahi sildi engelledi
Anlayis göstermekle kizginlikla arasindayim. Bir yandan diyorum 8yillik dostlugumuza nasil yapti bunu diger yandanda ona hak veriyorum sonucta eziyet onun icin. Kafam cok karisik bir yandan kendimide sucluyorum..
Nedense bilmiyorum ama cok üzgünüm aglamakliyim cünki cok degerli birini kaybettim
Ne yapacagimi bilmiyorum