• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasimin bana karsi olan duygulari

Bende çok yakın bir arkadaşımın farklı duygular beslediğini öğrenince şok geçirmiştim çevreden bizi tanıyanlar evlenmem için çok çabaladılar buna kendi annem de dahil
Sonuç olarak şunu söyleyim birinden biri aşıksa dostluk teknesi yürümüyor o da beni heryerden sildi yıllarca görüşmedik sonra evlendim ben araya giren Zaman sonrası yine konuşmayı denedik olmadı maalesef yıllardır yine görüşüp konuşmuyoruz
Eğer seviyorsan dene belki Mutlu olursun ama olmayacaksa bırak kendi haline çünkü dostluk da olmuyor
Evet dediklerinle cok haklisin. Benimde en korktugum sey dostlugumuzun bozulmasiydi ama yapacak birsey yok böyle olmasi gerekmis

Mrb arkadaslar
benim cok yakin bir arkadasim var (erkek) tam 8 yildir tanisiyoruz. Herkes imrenirdi bizim dostlugumuza. Ben suan 24 o 28 yasinda. Ayni sehirlerde yasamasak bile yazisiriz vakit oldugunda bulusuruz derdimiz oldugunda hemen arariz vs.

Neyse 8 ay önce acildi bana karsi daha fazla hissettigini söyledi. Ben tabi sok olmustum cünki hic beklemezdim. Ona olumsuz cevap verdim sonucta arkadastik ben ona o gözle bakmadim bakamazdim ve mantikmende olamazdi ikimizle.
O acildiktan sonra artik fazla konusmuyorduk ama yinede derdimiz oldugunda vs. anlatirdik brbirmize. Belli zaman sonra yine normale döndük ben sanmistimki duygulari azda olsa azalmistir ama hayir tam tersine :KK43:
Dün benimle iletisimini tamammen süresiz kesmek istedigini söyledi. Artik dayanamayacagini ve sonunu bilmeden hergün kendisine eziyet oldugunu dedi. Beni heryerden sildi numarami dahi sildi engelledi

Anlayis göstermekle kizginlikla arasindayim. Bir yandan diyorum 8yillik dostlugumuza nasil yapti bunu diger yandanda ona hak veriyorum sonucta eziyet onun icin. Kafam cok karisik bir yandan kendimide sucluyorum..
Nedense bilmiyorum ama cok üzgünüm aglamakliyim cünki cok degerli birini kaybettim
Ne yapacagimi bilmiyorum

Kendisi için en doğru olanı yapmış.

Ailen neden istemez, işi gücü yok mu? Denemeye değer bence yaa. Güzelde olur valla

Sonuçta o da senle olan dostluğunu kaybetti, seni silince..

Demek ki çektiği acı çok fazlaymış. Aşık bir insanı, sevdiğinden vazgeçirecek kadar fazlaymış..

Ondan sende hoşlanıyorsan 1 şans verebilirsin.. Ama hoşlanmıyorum-gelecekte de hoşlanmam dersen, bırak.. Belki duyguları geçer, dostluğunuza geri dönersiniz.

Sonuçta o da senle olan dostluğunu kaybetti, seni silince..

Demek ki çektiği acı çok fazlaymış. Aşık bir insanı, sevdiğinden vazgeçirecek kadar fazlaymış..

Ondan sende hoşlanıyorsan 1 şans verebilirsin.. Ama hoşlanmıyorum-gelecekte de hoşlanmam dersen, bırak.. Belki duyguları geçer, dostluğunuza geri dönersiniz.

Ne güzel yazdin duygulandim bir an
haklisin ben hic fark etmeden demek cok fazla aci cekiyormus
artik oldugu gibi birakiyorumm.. belki birgün dedigin gibi duygular gecer dostlugumuz geri döner

Ne güzel yazdin duygulandim bir an
haklisin ben hic fark etmeden demek cok fazla aci cekiyormus
artik oldugu gibi birakiyorumm.. belki birgün dedigin gibi duygular gecer dostlugumuz geri döner

İlk sayfada gördüm de
Ondan hoşlanabiliyor olabilirim gibi birşey yazmıştın
Eğer gerçekten emin olursan duygularından iletişime geç..
Ama şimdi kaybetmenin acısıyla oluşan geçici bir hisse, aşka dönüşmeyecek bir hisse yazma, açılma.. Daha kötü olur, birden ümitlenir, sonra yıkılır.
Kaybedilen şey değerlenir, geçici bir his olabilir.
Duygularını iyice hesapla tart, ona göre davran. İkinizin de iyiliği için

İlerde hoşlanabilirsin, açılmadım diye pişman da olabilirsin;
Hoşlandım sanıp açılıp, duygularını da kaybedebilirsin

Universite zamaninda benimde aynisi basima geldi.bende bu cocuk benim gozlerimin icine icine niye bón bón bakiyo diyodum.sonra acildi bana.ben hicbisey hissetmedigimi soyleyip iletisimi tamamen kestim.eksikligi koydu ama en dogrusu bu.

İlk sayfada gördüm de
Ondan hoşlanabiliyor olabilirim gibi birşey yazmıştın
Eğer gerçekten emin olursan duygularından iletişime geç..
Ama şimdi kaybetmenin acısıyla oluşan geçici bir hisse, aşka dönüşmeyecek bir hisse yazma, açılma.. Daha kötü olur, birden ümitlenir, sonra yıkılır.
Kaybedilen şey değerlenir, geçici bir his olabilir.
Duygularını iyice hesapla tart, ona göre davran. İkinizin de iyiliği için

İlerde hoşlanabilirsin, açılmadım diye pişman da olabilirsin;
Hoşlandım sanıp açılıp, duygularını da kaybedebilirsin

Cok cok tesekkür ederim cok faydali bir yorum oldu
hemen hemen anlatamadigim duygulari anlatabilmissin
belkide gercekten kaybetmenin acisiyla olusan bir hisdir cünki eksikligi fazlasiyla belli oluyor
zamana birakacam hislerimden emin oldugumda ona göre iletisime gecicem

Bu tür olaylar ne kadar çok benim de defalarca başıma geldi bende artık erkek arkadaş edinmemeye çalışıyorum çünkü bende üzülüyorum karşımda ki uzulunce seni çok iyi anlıyorum senin ona karşı bi hissiyatin yoksa bence onu kendi haline bırak..
Ya bi de o kadar yıllık arkadasliginiz var o suan acı cekiyo her zaman onun yanında derdine derman olmusken suan ona ulasamiyosun bile ne kötü..:cry:

Olmaz; kadından erkeğe, erkekten kadına dost olmaz. Arkadaş olmaz demiyorum dost olmaz diyorum. Kendine zemin bulduğu ilk anda dostunun içinden başka biri çıkar doğası gereği. Medeniyet kuralları burada işlemez. Marifet o zeminin oluşmasına meydan vermemekte; eğer dostluktan başka beklentisi yoksa insanın. Ama bazen her iki taraf, genellikle kadın, nadiren de erkek gönüllü hazırlar bu zemini şurada biz bizeyiz hadi itiraf etsin etmesi gerekenler. Dost(!) tan gelen aşk ilanına şaşıranlara şaşırıyorum ben de.

Eminim aslinda ama dünden beri kafam cok karisik. Sevgilim yok
kafan karisiksa o kadar da emin degilmissin. 1 yil oncesine kadar ben de oyleydim simdi pismanliktan ne yapacagimi sasirdim. cok fena asik oldum. ha bizde silme engelleme olmadi cok iyi arkadasiz suanda. hay dilim kopsayd.

Back
X