arkadaşımın cinsiyet teselli için acil yardım...

CANSUDE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
271
0
116
Malatya
kızlar yumurtlamasını ve bebeğini solda hissedipde erkek bebeği olanlar varmı lütfen acil cvp yazsınlar...

kızlar yumurtlamasını ve bebeğini solda hissedipde erkek bebeği olanlar varmı lütfen acil cvp yazsınlar...

öncelikle hayırlısı olsun.2 erkek çocuğum var 2 side sağımdaydı 3.ye hamileyim bu sefer kısmet bakalım.:26:

Son düzenleme:
Bu bilimsel bir sey degil lutfen arkadasiniz boyle seylerden medet bekleyip umutlanmasin .. Sonra hayal kirikligi daha buyuk olur .. Benimde sag tarafimdan olmustu yumurtlamam ve bebisim erkek.. Bir cok dusugum oldu ve karnimda iki kez bebegim oldu .. Soldan yumurtlamistim olen iki bebegimde biri erkek biri kizdi ..

hadi kızlar sağmı solmu ve cinsiyet yzmak bukadar zor olamasa gerek kırmayın bizi şurda bi araştırma yapıyoz

Cansude Merhaba;

benim 3 tane çocuğum var 4. ye de 6 haftalık hamileyim oldukçada tecrübeli bir anneyim:))))bu konu ile ilgili çok net bir şeyi herkesle paylaşmak istiyorum gerçek olan birşey varki oda erkek çocuklar 11. haftadan itibaren bariz hissediliyor yani oynamaya başlıyor sağı yada solu yok benim oğlum 11 haftada tam ortada oynadı.... kız çocuklar ise 15-16 haftalarda hissedilmeye başlanıyor 1 oğlum 2 kızım var ancak her üçünüde hem sağda hem solda hisssettiğimi söylemek isterim...bebeğini hissediyorsa arkadaşın kaç haftalık hamile onu bi yaz bana bakalım........birde kırmızı lahana testi var %100 doğru sonuç veriyor onu isterse yazarım yapsın bi bakalım yaptığım herkeste doğru sonuç verdi hatta avrupada bir çok kadın bu testi evde uyguluyor ve buna dair youtubede bir çok video var :)

Bebeği sağda ve solda hissetmekte mi var ? Çok şaşırdım, ilk defa duyuyorum.

Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşaallah.

bi kere o nasıl bir başlık ne dediği anlaşılmıyo
ikincisi nerden yumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz öyle bir şey olamaz imkansız
kaç senedir adet görüyorum ben hiç hissetmedim
ayrıca yumurtanın geldiği tarafla cinsiyetin de ne alakası var!
biri bi kuyuya taş atıyo hesabı oluyo

Canım bebeğin cinsiyetini belirleyen kadının ne taraftan yumurtladığı değil....

Erkekten gelen sperm.....

Yani hangi taraftan yumurtladığı farketmez....

Kadın XX kromozomlarına sahip erkek XY....

Erkekten X gelirse bebek kız, Y gelirse erkek olur.....

Yani araştırman bilimsel değil....

Diğer arkadaşların da dediği gibi ancak bebeğin hareketleri belki belirleyici olabilir....

O bile kesin değil yani...

şükretsede takmasa ,oğlan olup başına türbemi yaptıracak derler bizim buralarda....günah allahın hediyesi, lütfu,rızkı ...bilsemde söylemem bukonda tesellide olmayıversin arkadaşın...
:19:

benm sağ tüpüm dış gebelikten dolayı tıkandı.ve arkasından ilki kız 2.5 yaşında şuanada hamileyim erkek.yani ikiside sol tüpümde döllenmiş oldu.o yüzden bu bana hiç doğru gelmiyor.allah gönlüne göre versin

öncelikle aydınlatıcı bilgiler veren arkadaşlara teşekkür ederim ama acımazısca eleştirenleri anlamadım yani sonuçta siziden fikir istendi akıl değil rabbim herkesin yüreğinin güzelliğini hayatına yaşatsın...

geçen gün haberlerde 4 kızın üstüne sırf erkek olsun diye bir tane daha yapılan bir bebişin ağır doğumsal kalp anomalisi olduğu ve doğar doğmaz birsürü hastaneye götürüldüğü ve ameliyatlar edildiği söyleniyordu
bilmem anlatabildim mi

Back
X