- 21 Ağustos 2009
- 431
- 10
- 318
Arkadaşım ile cok iyi anlaşıyoruz,bugün bize geldiler küçük dörtbuçuk yaşında önce çok güzel bir oyuncağımızı kırmış,gittiklerinde farkettim,yeni aldığımız 2yaşındaki oğlumun bindiği arabasının tekerini çıkarmış,mutfaktaki tv yi ne yaptıysa acamadım,hala açılmıyor,her geldiğinde oynadığı bir oyuncağımız var parçalı onu istiyor,veriyorum 2 3parcası mutlaka kırılıyor kutunun artık dibinde kaldı neredeyse..Bugün bir kutu asker oyuncaklarımız var onu istedi verdim iceriye gittim,benim 2bucuk yaşındaki küçük oğluma kızmış odadan atmış,küçüğün sesini duyunca gittim benimki ağlıyor,iceriye koydum,teyze bunları bozuyor diye kızdım diyor artık neyaptıysa,bende o oyuncaklar oğlumun birdaha oğluma kızarsan kaldıracağm bak dedim..ama sinir oldum..Ben hassasım kimseyi gücendirmek istemem birde çekingenim ama arkadaşım çok baskın bir karekter birşey diyemedim,aslında arkadaşımda genelde uyarır ama arkadaşım da çocuklarıda konuşkan ve baskınlar kendilerini suçsuz göstermesini biliyorlar ben bunu yapamıyorum..Arkadaşımı kırmadan düzgün bir şekilde nasıl anlatmalıyım sizce..