Evin dagilmasi diye lafin gelisi yazdim canim sanirim sende beni yanlis anlamissin amacim seni elestirmek degildi

az cokta anlayabiliyorum durumunu benimde bir oglum var ve görüstügüm cogu arkadasiminda en az ikiser cocuklari oglum oldukca hareketli ve sirf bu yuzden gittigim yerde bisey kirip dokmiyelim millette zarar vermeyelim diye hep birilerini ben davet ederim ariyorum arkadasim bana 5 kere gelirse belki ben 1 kere giderim cunku bende rahat edemiyorum hep gözünün üstünde olmasi lazim cunku onlarda cocuk ne kadar tembihlesende yine bi yaramazlik bulurlar.Bunu senin icin söylemiyorum burda bahsedilen anne gibileri icin söylüyorum hani evinde titiz temiz ama bir yere gidince cocugu oldugunu unutanlara biraz öz elestiri yapmak lazim bence.Benim bi arkadasimda bana evine gelen cocuklu bi misafirini anlatiyodu gecenlerde yok cocuk hopladi ,yok zipladi ,yok yemek döktü ,onu istedi bunu istedi sonucta bvu bahsettigi kisi kucuk bi cocuk haa dese ki annesi ilgilenmiyo anlarim o zaman bu anlatan kisininde iki cocugu var ve yemin ederim ki oda bana geldiginde onun cocuklarida sikayet ettigi ayni seyleri yapiyolar

sanirim sizde benim durumumdasiniz biraz cok onemli bir degeri yoksa kirilan oyuncagi falan gözüm görmez ama baskasini sikayet eden kisi ayni seyleri gelip sizin evinizde yapiyosa bence sizde benim gibi cekinmeden yuzune bu anlattiklarini senin cocuklarinda hatta benim cocugumda yapiyo deyin olsun bitsin.Gecen gün geldiler cocuk bir cikolata yemis sürmedigi yer kalmamis beyaz deri sandalyelerim pisli icinde aslinda hiiic onemli degil ben onlari oyle veya böyle siliyorum ama bunu bi baskasi yaptiginda cook buyuk ayipmis gbi anlatan insanada senin cocugunda benim sandalyelerimi cikolata yapmis derim

bence sizde bu kadar direkt olmasa bile arkadasiniza rahatsizliginizi dile getirin yada cocugu kibar bir dille annesi anlayabilicek sekilde uyarin