Arkadaşımın Davranışı

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Merhabalar,Sorun şu ki kardeşim dediğim kız ne zaman biriyle çıkıyor olsa,yada çıkma aşamasına gelse beni hep ihmal ediyor satıyor.Başkalarının yanında beni tersliyo,havalı havalı cevaplar veriyor.Örnegin oturuyoruz bir yerde montu kalk as diyo.Bende kalk kendi montunu kendin as,uşağın mı var senn diyorum.Arkadaş ortamında konuşuyoruz falan bi değişmeler bi havalar falan.Sanki arkadaş değilmiş gibi ya tanıyamıyorum onu.Üniversiteye geldiginden beri 3 oglanla çktı ayrıldı,adı çıktı yada çıkacak 4 erkek yolda yani..Diyorum ki kmseyle çıkma,konuşma biz bize takılalık ha arkadaşınmş tama olur ama ileri gitme diyorum.anlamıyor yada anlamak istemiyor.Bugün gene beni 2-3 kere tersledi bişy demedim.Eğer konuşursam çok ağır konuşucagımı biliyorum.Dün bana diyoki çok bana diyoki çok bagırarak konuşuyosun yaa azcık ses tonunu azaltsana dedi.İyi tamam konuşamam duymazsın sesimi dedim.Napıcam bilmiyorum acaip bi sinirim var.Sinirimide yenemiyorm napcam yardım edin :2:

Benim de buna benzer bir yüküm vardı.
Benimkinin farkı sözümü dinlemeyip dinlemeyip sonra bana ağlayıp, sinir krizlerine girdiğinde benim toplamamdı.
Artık arkadaşı değil, annesi olduğumu farkettim.
Çekilen kapris, verilen özveri de cabası.
Ama siz bunları yaparken karşı taraftan alelade bir davranış görünüyorsanız, tanışık olmaya bile gerek yok.
Ben öyle yaptım, beni herkesle karıştırdığı bir anda sildim gitti.
O zaman anladım ki, bazı insanlara pusula olsanız da onlar inadına şaşmaya meyilli, ne de olsa toplayanları var!!!
Siz de öyle yapın, nasıl ferahladığınıza şaşıracaksınız.

Hep ben alttan alıyorum.En mükemmel,en güzel o gibi davranıyor.O kadar bunaldım ki anlatamam hergün canım sıkkın eve geliyorum.Damara bağladım resmen yok böle bişi ya içim karardı,hiç bişi yapasım gelmiyor.Zoruma gidiyor doğrusu bunu yapması bana ben herşeyde yanında oldum onun.Ama o hemen satıyor.Ondan başka samimi oldugum hiçbir kız yok,ha var ama slm slm hesabı yani.Erkek arkadaşlarım var onlarlada çok oturamam üni ortamı mlletin ne diycegini bilemem.Off off Teşekkürler yorum için canım

Bende de vardı bir tane. Ne zaman sevgilisi olsa arayıp sormaz, sevgilisinden ayrıldığında ise sığınacak liman ben olurdum. Sonra ne mi oldu? Limanıma artık vip olan gerçek arkadaşları alıyorum gerisi dışarıda kalıyor.

Bugün gene arkadaşlarla oturuken beni tersleme çabasına girdi bu sefer ben bozdum attım onu.Arkadaşlar beni desteklediler..Yarın hem arkadaşlar uyarıp konuşucak,hem ben konuşucam.Nolur bilmiyorum ama yazık ya o kadar değer verirdim kendisine.Değmezmiş demekkli fazla değer.. Saol canım yorumun için :)

Bence arkadaşlığınızı iyice gözden geçerin.
Onun farklı yanları nelerdir, size kattıkları nelerdir?
Diğer insanlarda olmayan ama onu, size bu derece yakın hale getiren huyu nedir?
Aynı şekilde sizin ona verebilecekleriniz, hayatında değiştirebilecekleriniz nelerdir?
Arkadaşlığınız bozulduğunda neleri özlersiniz veyahut nelerin eksikliğini duyarsınız?
Kısaca hayatınıza getirisi ve götürüsü nedir?

Bahsetmiştim ben de yakın zamanda başıma geleni.
Ben öyle yaptım, baktım varlığı yokluğu bir hatta yokluğu daha huzurluysa ve bir arkadaşlık-dostluk bana bir şey katamıyorsa sürdürmenin manası yok.
Bunu çıkar ilişkisi olarak düşünmeyin ama insan hayatındaki her ilişki bir verimliliğe ve dinamiğe sahiptir.
Ben, çok sevdiğim su kapluşumdan bile bir şeyler öğrenebiliyor, onun sayesinde daha vicdanlı ve anaç bir insan olabiliyor isem bir insanın neler katması gerekir?...

Bence cok fazla ilgi vermis deger vermissinki bu cesareti buluyor sanki baska arkadasin sirdasin yokmus gibi olamazmis gibi basite aliyor seni.. eminim!

Baskalariyla öyle bir arkadaslik kur ona eskisi gibi deger verme nasilda pesinden gelcek!.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…