Arkadasımın davranişları?

Alonedark0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
582
501
53
Şimdi ben bu arkadaşlik konularında pek tecrubeli değilim o yüzden insanların niyetlerini hemen anlayamıyorum umarım bana yardımcı olursunuz. Benim yakın ir arkadasım var adı Elif olsun. Elif ilk taniştıgımzda böyle saf biri gibiydi. Ne bileyim kötülük beklenecek biri değil gibiydi ama sonraları elifin beni cok seven bir arkadasi vardı adı Ayşe olssun Ayseyle aram iyiydi Elifle de cok yakınlardı ama Elif Ayseyi sürekli bana kötülüyordu buna raģmen kendisi onunla arasini hic bozmuyordu hep beni bozmami istiyordu.Ben de pek üstünde durmadim. Ama sonra bizim yine çok yakin oldugumuz biri daha var adı da Sena olsun. Elif senayla cok iyi anlaatigi sevdigi halde bana sürekli kötülüyor gaz verip gerilim yaratmaya çalisiyor ama tartisma aninda melege donusup sanki onu kötuleyen kendisi degilmis gibi davranıyor. Ben de en sonunda Sena ya bunu söyledim daha dogrusu ima ettim sena akıllı biri anladı. Elife tavır aldı. Elif de sürekli beni suclamaya basladi. Bu sefer de saf ayağına yatıyor. Üçümuz tartismayalim hep bir olalim diyor. Anlayamiyorum bu kiz ne yapmaya çalisiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…