Erkek İnfertilitesi Arkadaşımın Eşinin Sperminde Hiç Hücre Yokmuş :((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

duygumutlu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
197
0
621
İstanbul
ARKADAŞLAR MERHABA AZ ÖNCE ÇOK SAMİMİ OLDUĞUM BİR ARKADAŞIMLA KONUŞTUM .. BEBEK İSTİYORDU ÇOK. 9 AY OLDU EVLENELİ HİÇ KORUNMADILAR BEBEKLERİ OLMADI GEÇEN GÜN DOKTORA KONTROLE GİTMİŞLER VE DOKTOR EŞİNİN SPERM DEĞERİNİ ÖLÇMÜŞ EŞİNDE SPERM VARMIŞ FAKAT SPERM İÇİNDE HÜCRE YOKMUŞ BÖYLE BİRŞEY DUYAN OLDUMU YADA YAŞAYAN. KESİNLİKLE HİÇBİR TEDAVİSİ YOK DEMİŞ TÜP BEBEKTE OLMAZ AŞILAMA HİÇ OLMAZ SİZİN ÇOCUĞUNUZ OLAMAZ DEMİŞ ÇOK ÜZÜLDÜM KAHROLDUM O DA SÜREKLİ AĞLIYO BU SEBEPTEN DOLAYI..

SİZLERE DANIŞMAK İSTEDİM BELKİ BÖYLE BİRŞEY YAŞAYAN YADA ÇEVRESİNDE DUYAN OLDUMU. ÇARESİ VARMI YADA BU KONUYLA İLGİLİ İSTANBULDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ DOKTORLAR VARMI ...

ALLAH KİMSEYE GÖSTERMESİN İNŞALLAH ÇARESİ VARDIR RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN ÇOK ÜZGÜNÜM ARKADAŞIM AĞLAYINCA KAHROLDUMsenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayyyyyy canım ya hakketen çok üzücü.....Allah kimsenin başına vermesin..
valla şükredelim halimize hani böyle olmayınca üzülüyoruzya...ya böyle bişey olsa naparız bizzzz...

canım arkadaşına çok geçmiş olsun.inan içim bi fena oldu okuyunca..hiçbir fikrim yok bu konuda...ama herhalde canlı sperm üretmiyo olsa gerek..bu durumda olmaz tabi ama..umarım bi ameliyat yani bi tedavi vardır.....

Canim Sağol şimdi Internetten Araştiriyorumda Bir Yöntem Varmiş Mikrotese Diye Ileri Erkek Kisirliğinda En Büyük çare Oymuş Cerrahi Bir Yöntemmiş. Onu Söyliycem Iyi Bir Doktor Bulurlarsa Inşallah çare Olur..

Gittikleri Doktorda öyle Bir Konuşmuşki Bilmeden Etmeden Bu Doktorlar çok Dengesiz Ya. Sizin Asla çocuğunuz Olmaz Boşuna Oraya Buraya Gidip Paranizi Harcamayin Demiş.yikilmişlar Yaa

Olmaz böyle bişey yaa
Bazen bu doktorlar çok kötü yaa
Böyle şeyler hemen pat diye söylenirmi
çok üzüldüm valla yaa
allah yardımcıları olsun

Canim Bende Duymuştum Onu Burdada Dediğin Gibi Adamda Hiç Canli Hücre Yokmuş şuan 10 Yillik Evliler Ama çocuklari Olmuo O Kadar Senede Olmamiş Allahtan Genede ümit Kesilmez Bir Mucize Olur Allah Verir...

benim eşimin 3 milyondu ve bizede hiç çocugunuz olmaz dediler varikosel var ameliyat dediler daha sonra tanıdıgımız prof tavsye etti ama türkiyede çok ünlü bir ürolog para canlısı değil bizde ona gittik şu an eşimin sperm sayısı 8.5 milyon PROF DR ALİ İHSAN TAŞCI fatih akdeniz caddesinde muayenehanesi çok çok iyi bi dr Allah razı olsun ondan canım eşime sadece vitamin verdi eğer arkadaşının durumu yoksa dr a gidemiycekse ben vitaminin isimlerini söyleyim onları alsınlar herkese aynı vitamini veriyor.. hemen umutsuzluğa kapılmayın eşimi dr boşuna ameliyat edicekmiş varikosel var diye ama bu dr a gittik dr bakti doppler le baktı ne varikoseli yok öyle bişey dedi bize öyle yapan dr un adını aldı istanbuldaki ünv hastanelerinde bölüm başkanı iyiki ameliyat olmamışsınız dedi. hemen 1 dr la kalmasınlar üzülmeye gerek yok. Keçiboynuzu pekmezi yedirsin bir de çakşır kökü diye bişey var bu hatay bölgesinde yetişen bi agacın kökü baharatçılarda var bu kökü 1 su bardagı kaynamış suya 2-3 tane kök atıcak agzını kapatıp 5dk dinleniricek ve kökleri çıkarıp içiricek ama çok dikkat edin kaynamış suyu bardaga döküp o suyun içine kökü atıp 5dk bekleticek sakın o kökü suya atıp kaynatmasın.. inşallah faydası olur..

canım hiç sperm yoksa ameliyatlarla testislerden hücre alınıyor ve üretiliyor laboratuvarda .bir tıp fakültesi hastanesi prof konuşun.televizyonda duymuştum internettede okudum.ama nerde hatırlamıyorum.birde posta gazetesinde bi tane prof yazıyor kısırlık üzerine bi al o gazeteden istenbulda bi hastanenin prof. ordada okumuştum.

Seda♥Recep;2313094 .!.:
benim eşimin 3 milyondu ve bizede hiç çocugunuz olmaz dediler varikosel var ameliyat dediler daha sonra tanıdıgımız prof tavsye etti ama türkiyede çok ünlü bir ürolog para canlısı değil bizde ona gittik şu an eşimin sperm sayısı 8.5 milyon PROF DR ALİ İHSAN TAŞCI fatih akdeniz caddesinde muayenehanesi çok çok iyi bi dr Allah razı olsun ondan canım eşime sadece vitamin verdi eğer arkadaşının durumu yoksa dr a gidemiycekse ben vitaminin isimlerini söyleyim onları alsınlar herkese aynı vitamini veriyor.. hemen umutsuzluğa kapılmayın eşimi dr boşuna ameliyat edicekmiş varikosel var diye ama bu dr a gittik dr bakti doppler le baktı ne varikoseli yok öyle bişey dedi bize öyle yapan dr un adını aldı istanbuldaki ünv hastanelerinde bölüm başkanı iyiki ameliyat olmamışsınız dedi. hemen 1 dr la kalmasınlar üzülmeye gerek yok. Keçiboynuzu pekmezi yedirsin bir de çakşır kökü diye bişey var bu hatay bölgesinde yetişen bi agacın kökü baharatçılarda var bu kökü 1 su bardagı kaynamış suya 2-3 tane kök atıcak agzını kapatıp 5dk dinleniricek ve kökleri çıkarıp içiricek ama çok dikkat edin kaynamış suyu bardaga döküp o suyun içine kökü atıp 5dk bekleticek sakın o kökü suya atıp kaynatmasın.. inşallah faydası olur..
kullandığı vitaminlerin adını verebilirmisin

dünkü posta gazetesinde(14/03/08) bununla ilgili bi yazı vardı.aynı durummu bilmiyorum ama artık bi tedavisi olduğunu duymuştum bence bi araştırın.Allah yardımcıları olsun...

Hepinize Teşekkür Ederim Arkadaşlar Microtese Diye Bir Yöntem Varmiş Arkadaşimin Eşi Bu Operasyonu Geçirecekmiş şu An Bir Doktorla Görüşüyorlar Inşallah Hayirli Haberler Alir Arkadaşimda Allah Kimsenin Kucağini Boş Birakmasin

geçmiş olsun canım çok üzüldüm halimize şükür diyoruz böyle şeyler duyunca bizde o kadar bekliyoruz ama allahtan bi sorun yok inşallah bi çaresi vardır inşallah bizim ve arkadaşının kucağını boş bırakmaz güzel allahım inşallah allah ona ve bizlere bi evlat verir

Hepinize Teşekkür Ederim Arkadaşlar Microtese Diye Bir Yöntem Varmiş Arkadaşimin Eşi Bu Operasyonu Geçirecekmiş şu An Bir Doktorla Görüşüyorlar Inşallah Hayirli Haberler Alir Arkadaşimda Allah Kimsenin Kucağini Boş Birakmasin

canım senden çok rica ediyorum demin '' beni ağlatan hikaye'' diye bir konu açtım ..lütfen bunu arkadaşına okuturmusun..içinde kendini bulucak eminin....ona çok destek olucak bir yazı....:içelim:

ya beim eşimde test yaptırdı iki kere sperm var ama cansız çok dr tüp bebek demiş çok korkuyorum ve moralim çok bozuk haftaya bir profsöre gidicez inşallah her şey iyi olur hepimiz için okudum da çok üzüldüm allah yardımcımız olsun

öncelikle geçmiş olsun diyorum.üzülmemeye gayret göstersin arkadaşın bu da kötü etkiler eşinwe destek olsun ve ikiside bizim çocuğumuz olacak desinler.yapılan araştırmalarda düşüncenin olaylar üzerinde etkisi olduğu ispatlanmış.Allah cc dilerse herşey olur.Allah cc için zor yoktur.Yeter ki ikidside samimiyetle isteyip sabırla dua etsinler.Herşey bilimle açıklanamıoyr.Arkadaşımın eşi içinde doktor asla çocuğun olmaz dedi hiçbir tedavinin mümkün olmadığını söyledi.bugün ise 2 tane nur topu gibi çocukları var.hatta eşi çocuk başkasından mı diye dna testi yaptırdı.bir arkadaşımda çalışıyordu 1 yıllık evlilerde ve bebek düşünmüyordu.ayrıca kisti ve düzensizliği vardı.2 ayda bir özel günü oluyordu.evlenmeden öncede doktora gitmişti 6 ay tedaviyle 45 güne indi temizlik süresi ancak doktor yumurtasında şekil bozukluğu ve kalitesiz olduğunu hamile kalma ihtimalinin pek olmadığını söyledi.o yinede ilk günden itibaren d.kontrol hapı kullandı bir gün atlamadan ama şuan hamile bir iki aysonra seveceğiz bebeği:)
yeter ki ümidinizi kaybetmeyin dua ile herşeyin çözüleceğine inanıyorum.

haytaa hhıcbır sey ımkansız deıldır bunu unutmayın benım eısmdede sperm azlıgı cıktı gecen ay yukselemsı zor dıolar ama ben öle dusunmuorum.umutluyum.rabbım derdı verır dermanınıda verır.yeterkı sen ınanclı ol.bugun bır tanıdıgımlan karsılastım 4 yıl cocukları olmamıstı erkekten kaynaklanıordu 3kere tup bebek yaptırdılar olmadı 4.de oldu.tup bebekten sonra kadın normal yollan bır kere daha hamıle kaldı.doktorlar ınsanın cok psıkolojısını bozular.sız sadece allh dıyın.

merhaba canım kesinlikle testi yenilesinler,başka merkezlerde aralıklı olarak birkaç kez yaptırsınlar mutlaka çünkü bizim de başımıza geldi teste canlı hücreye rastlanmadı yazıyordu doktor çocuğunuz olmaz diyip gönderdi yıkıldık ama ve başka bir yerde yapınca böyle birşey olmadığını gördük normal yolla olmasa da tüp bebekle kolaylıkla olacak kadar sperm vardı,ümitsizliğe kapılmadan başka doktorlara gitsin mutlaka daha iyi haberler alacaktır kaldı ki artık tıp çok ilerledi Allahın izniyle olmayacak bir durum olmaz,ben bu durumu çok araştırdım ve olmama gibi bir durum çok nadir oluyor ,bize düşen sabırla çabayla beklemek,Allah yardımcımız olsun...

konu eskiymiş yeni farkettim neyse okuyana umut olur yazılanlar,bari konuyu açan kişi sonucu da yazıversin merak ettim son durumu

Back
X