Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ıp sini bulurduk emme o ıp yi de yine savcılığa verirseniz bulunur.
Şüphelendiğiniz kimse yokmu he birde mailden tekrar şifreyi değiştirin orda en son girilen yer yazıyor canım şurdan oturum açıldı diye.
Mail adresiniz ve facebook porfilinizi verirseniz bulurlar hemen.
Yapma ya mail de mi gitmiş gitmemesi gerekiyordu aslında mail değişse bile eski mailden yapılabiliyor.
Yani ben şunu demiştim mailden face şifresini değiştirseydiz artık facebook nerelerden oturum açıldığını gösteriyor ya bakardınız anlardınız.
Bu işlerden anlayan biri rahatlıkla çözer aslında. profili açtığı zaman bikaç kişiyle birlikte şikayet edin hemende tamamen kapansın başınız derde girer.[/QUOTE
teşekkürler bakalım çıkar inş ortaya...şuan kapalı face ama tekrar açmasından korkuyoruz
Aaa söylemeyi unuttum.. öyle korku salıyor ki bilişim polisi .arama izniyle gidiliyor eve..evi de arıyor..
o kişi değil şifre kırmak..klavyeye bile dokunamz korkudan..
bu konuyla ilgili mahkemem var bu ay..şikayetçi kişiyim tabiii![]()
şikayetçi olcaz canım kaç gün içinde sonuçlandı peki seninki?
Bu bir suç. Lütfen savcılığa başvurun, ve insanların çeşitli hesaplarını çalıp "Hacker oldum lan ben" diye salak salak kasılan ergenlerin cezalandırılmalarından zevk alın.
ahh keşke ergen olsa.. cahil, toy deyip sallamazsın..
İşte, insanın beyni ergen kalmayagörsün...
Sizin hiç mi beklemeyeceğiniz biriydi?
sonradan şüphelendim o çıktı..onu düşünerek vermemiştim savcılığa..
ex kanka..![]()
kazdıkları kuyuya düşsünler..
bir de inkar, sanki bilişim polisi hata yapacak..pc inceleniyor..hangi saatte ,hangi tarihte girilmiş tespiti yapılıyor..
inkar niyee..sayfalarca inceleme raporu var..
Aynen ya, her şeyin dakika dakika dökümü alınmış, hâlen inkâr. Bunu yapan da 37 yaşında bir insan. Görsen adam zannedersin. Ki ben de savcılık maceramızın sonunda fail olarak onu görene kadar öyle zannediyordum...
Her neyse. Umarım konu sahibi de savcılık işini ihmâl etmez. Zannediyorlar ki biz salağız, öyle mağdur olmuşluğumuzla, taciz edilmişliğimizle kalakalacağız. Hayır efendim. Verin savcılığa, görsün ebesininkini. Yukarıdaki bilişim ekiplerinin eve girip bilgisayarı falan alması olayından okurken bile keyif aldım. Konu sahibi, bunu yaşamalısınız...