Gelinlik Modelleri Arkadaşımın gelinliği için acil yorum

ozgurozgur

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
362
180
323
Arkadaşlar sizce nasıl olmuş?

Eklentiler

• $fotoğraf 1.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 104
  • $fotoğraf 2 (1).webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 112
  • $fotoğraf 3 (1).webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 108
  • $fotoğraf 4 (1).webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 100
  • $fotoğraf 5 (1).webp
    13 KB · Görüntüleme: 111
hayırlı olsun öncen etekleri biraz uzun olmuş sanki.. belki daha yüksek bir ayakkabı ile çözülebilir

nerde diktiriyorsunuz

çok güzellll
ama üst kısmı birazcık fazla mı sade eteğide çok hareketli değil zaten belki üstte çok ufak taş veya inci olabilirdi

arkadan görünüşü çok hoş çok güzel duruyor ön kısmındada biraz taşlı işleme olsa süper bir gelinlik olur

Çok güzel bi gelinlik ve sizede çok yakışmış yalnız altı başka üstü başka gelinlik gibi duruyor. Üste biraz hareket katmalı diye düşünüyorum.

altı başka üstü başka gibi durmuş acaba fotoğraftan mı bilemiyorum ama ne biliyim fiziğiniz güzel daha başka modeller bakabilirsiniz.

altı başka üstü başka gibi durmuş acaba fotoğraftan mı bilemiyorum ama ne biliyim fiziğiniz güzel daha başka modeller bakabilirsiniz.

Banada öyle geliyor. Üstü ile altiyla sanki bir baglanti yok, sanki her ikisi farkli gelinliklerden geliyor,hatta renkleri bile farkla.

gelinlik dediğin sade ve şık olur, ne o köy gelinleri gibi heryeri taş. bence çok güzel bir seçim.
sadece bağlantı yerinde hata var geçiş güzel yapılmamış diye düşünüyorum. renkte sanırım ısıktan farklı gibi.
bence çok güzel bir gelin olunur bununla

gelinlik oldukça hoş ama sankı gıyenın uzerıne fazlA oturmamıs gıbı

canım öncelikle geliniği kendisinin beğenmesi önemli diyor, sağlık, mutlulukla giymesini diliyorum :) yalnız bence üst kısmındaki drapeler gelini olduğundan biraz daha kilolu göstermiş. gelinliğin arkası çok hoş olmakla birlikte üstü biraz daha ışıltılı olabilirdi diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…