kızlaarrr sevdiceeegiimmin gozunde orumcek gezdi heralde goz kapagı sismis mustakbel kayınvalidecigimdee memlekette bizimki ayrı yasıyo sarımsak sur dediler sürdüm dün aksam ama bu sbh bulustuk gecmemis bide aksam antremana gitti boksor oldugu icin antremanda dovuolarr bnm askımı bu sefer daha cok sismisss ne yapmalı ya nasıl iner o sislik
kızlaarrr sevdiceeegiimmin gozunde orumcek gezdi heralde goz kapagı sismis mustakbel kayınvalidecigimdee memlekette bizimki ayrı yasıyo sarımsak sur dediler sürdüm dün aksam ama bu sbh bulustuk gecmemis bide aksam antremana gitti boksor oldugu icin antremanda dovuolarr bnm askımı bu sefer daha cok sismisss ne yapmalı ya nasıl iner o sislik
evet bencede çay,su,v.b. şeylerin hiç birini yapmayıp acilen doktora gitsin.bi keresinde benimde uykumda örümcek yürümüş sabah kalktığımda gözüm mosmor olmuş ve şişmişti,hemen doktora gittim merhem ve ilaç verdi.bir iki güne geçti
Herhalde örümcek mi gezdi ilginç
Dövüyorlar mı sevdicegini daha da ilginç
Sis göze sarımsak mı sürdünüz kayinvaldeciginizin istegi üzerine cok daha ilginc
Herhalde örümcek mi gezdi ilginç
Dövüyorlar mı sevdicegini daha da ilginç
Sis göze sarımsak mı sürdünüz kayinvaldeciginizin istegi üzerine cok daha ilginc
Uykuda ne olduğunu bilemeyiz değil mi? Kesin bir kanaatim yok kesinlikle örümcek gezdi diyemem.
Birkere arkadaşımdada olmuştu aynısı doktor örümcek gezdiğini söylemişti. O yüzden orası 'heralde'
Boksör olduğu için antremanta dövüyolar evet bunun ilginç bi kısmı yok boksör olan herkes aynı seyi yasıyor zaten.
Kayınvalidem demedi bana sarımsak sür diye. Kendi annem söyledi. Mikrobunu alır dedi ve bende sürdüm.
İlginç olan sanırım sizsiniz bu tür konustugunuza göre :)