hep mi böyle oluyor ya benimde başıma geldi ve en güzel yanıt umrumda bile değilsin diyip yeni ve güzel arkadaşlıklara yelken açmaktır
nıye bu kadar buyutuosun kı dmek kı gercekten dostun degılmıs hem baska arkadasın sana hedıye almıs demek kı cok dusuncelı bı ınsan sen onla yakınlasmaya basla bence onu da yokmus gıbı gor meraba meraba yanı,hem sen onun yanında olmussun ama o sana 5 ay ıcınde hıc ugramamıs cok ılgınc,demek kı sadece eglence varken gelıyo aman hıc olmasın daha ıyı[/QUOHAKİKATEN O ARKADASIMDA ÇOK İYİ. DÜŞÜNMÜŞ GELDİ DEDİKİ BUARALAR KÖTÜSÜN BELKİ MORAL OLUR ÇOK DUYGULANDIM. HEP YANIMDAYDI ZOR ZAMANIMDA.
peki siz o arkadasınıza umrumda değilsinmi dediniz. Aslında bende tamamıyla içimdekileri söyleyip konuşmamak istiyorum. Ama aynı okuldayız.
bu tip insanlar asalak grubuna girer.3-5ay sonra yanındaki arkadaşı da satar merak etmeyin.sizi zerre kadar düşünmeyen bir insan bebeğinizden daha mı önemli?neden kendinizi strese sokup bebeğinize yansıtıyorsunuz ki?değer mi?Artık sildim onu dostluktan .olay onla yeniden dost olmak değil davranışları o kızla beraber gezmeliri falan sinir ediyor beni. Riskli bir hamileliğim var.okula gittikçe sinirlerim dahada bozuluyor.bu halde geriliyorumonun yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?