Arkadaşımın ilgisizliği

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
kızlar belki çoğunuza önemsiz gelecek bir dert benimki.dertde değil belki ama sinir oluyorum.6yıldır en yakınım dediğim arkadasım dostum okadar değişmişki anlatamam.değişmiş diyorum çünkü ben 5aydır okula gitmiyorum öğretmenim .sorunlu bir hamileliğim var. hep yattım 5ay.3 haftadır işe gidiyorum ve dostum dediğim insan arada bir uğrar yanıma.baskasını dost edinmiş kendine.24saat onla beraberler.yanıma GELDİĞİNDEDE HEP SAMİMİ OLDUĞU KIZLA YAPTIKLARINI ANLATIYOR SURAYA GİTTİK FALAN FİLAN.BEN BİŞEY YAPMADIĞIMA EMİNİM.EN SON AYRILIRKEN OKULA DEVAM EDEMEYECEĞİM NETLEŞMİŞTİ İYİYDİK.SUANDA ŞOK YAŞIYORUM.OKULDADA HİÇ AYAĞA KALKMIYORUM 5SAAT OTURUYORUM.İHTİYACIN VARMI DİYE SORDUĞU BİLE YOK.BASKA ÖĞRETMENLER YANIMA GELİYO HEP.O HAFTADA 1-2KEZ.GECEN SENE EŞİNDEN BOŞANDI HEP YANINDAYDIM O ZOR GÜNLERİNDE.YAZINDA TATİLE GİTTİ GELDİKTEN SONRA BAŞLADI EĞLENCEM BİR AKŞAM EĞLENCEYE GİDELİM DEMEYE BASLADI BANA. EŞİM ASLA İZİN VERMEZ.SONRADA EKİM AYINDAN BERİ HİÇ GÖRMEMİŞTİM ŞUBATA KADAR. EVİMİZ 15 DAKİKA BİR GÜN BİLE UĞRAMADI O 5AYLIK DÖNEMDE.ÇOK ZOR GÜNLER GECİRDİM AMA O YOKTU YANIMDA. ŞİMDİDE ARTIK BU DOSTLUK BENİM İÇİN BİTTİ.AMA O KIZLA SÜREKLİ BERABER GÖRDÜKÇE SİNİR OLUYORUM. NİSPET YAPAR GİBİ.BENDE NAPCAĞIMI ŞAŞIRIYORUM.ÜSTELİK OKULDAN BASKA BİR SEVDİĞİM ARKADASIM BUGÜN BANA MORALİM DÜZELSİN DİYE HEDİYE ALMIŞ.KENDİMİ ÇOK TUHAF HİSSEDİYORUM. NAPAYIM SİZCE AKIL VERİN.

bence hiç umursamayın ve soğuk davranın dostta olsa el işte bu kadar oluyor, insan yeri geliyor kardeşiyle arası bozluluyor, banada 4 yıldır dostumsun dostumsun diyen kız başkasıyla da konuşmuşum falan küstü hiç üstüne düşmedim sonra özür diledi ama artık sadece selam veririm. kafanıza takmayın demekki gerçekten dost değilmiiş ve o kişiyle ilgilenmeyin bence yeni arkadaş edinin kafanızdaiçinizde rahar olur:32:

Hep mi böyle oluyor ya benimde başıma geldi ve en güzel yanıt umrumda bile değilsin diyip yeni ve güzel arkadaşlıklara yelken açmaktır :10:

nıye bu kadar buyutuosun kı dmek kı gercekten dostun degılmıs hem baska arkadasın sana hedıye almıs demek kı cok dusuncelı bı ınsan sen onla yakınlasmaya basla bence onu da yokmus gıbı gor meraba meraba yanı,hem sen onun yanında olmussun ama o sana 5 ay ıcınde hıc ugramamıs cok ılgınc,demek kı sadece eglence varken gelıyo aman hıc olmasın daha ıyı:6:

Artık sildim onu dostluktan .olay onla yeniden dost olmak değil davranışları o kızla beraber gezmeliri falan sinir ediyor beni. Riskli bir hamileliğim var.okula gittikçe sinirlerim dahada bozuluyor.bu halde geriliyorumonun yüzünden.

Bence anne olmanın verdiği hormonal değişimlerle fazla duygusallaşmışsınız.
Siz boşverin vefasızlıklara kafa takmayın.
Bebeğinizin ve anneliğinizin tadını çıkartıp bir an önce sağlığınızı toparlayın.
Gelir konuşursa konuşun ama fazlasını yapmayın.
Kötü gününüzde yanınızda olan insanlara değer verin, onlarla yakınlaşın

hep mi böyle oluyor ya benimde başıma geldi ve en güzel yanıt umrumda bile değilsin diyip yeni ve güzel arkadaşlıklara yelken açmaktır :10:

peki siz o arkadasınıza umrumda değilsinmi dediniz. Aslında bende tamamıyla içimdekileri söyleyip konuşmamak istiyorum. Ama aynı okuldayız.

nıye bu kadar buyutuosun kı dmek kı gercekten dostun degılmıs hem baska arkadasın sana hedıye almıs demek kı cok dusuncelı bı ınsan sen onla yakınlasmaya basla bence onu da yokmus gıbı gor meraba meraba yanı,hem sen onun yanında olmussun ama o sana 5 ay ıcınde hıc ugramamıs cok ılgınc,demek kı sadece eglence varken gelıyo aman hıc olmasın daha ıyı:6:[/QUOHAKİKATEN O ARKADASIMDA ÇOK İYİ. DÜŞÜNMÜŞ GELDİ DEDİKİ BUARALAR KÖTÜSÜN BELKİ MORAL OLUR ÇOK DUYGULANDIM. HEP YANIMDAYDI ZOR ZAMANIMDA.

peki siz o arkadasınıza umrumda değilsinmi dediniz. Aslında bende tamamıyla içimdekileri söyleyip konuşmamak istiyorum. Ama aynı okuldayız.

Böyle birşey yaparsanız ilerde pişman olabilirsiniz.
İş arkadaşınız sonuçta, hep karşılaşacaksınız.
Böyle yaparsanız size kinlenip ilerde daha kötü şeyler yaşamanıza sebep olabilir.
Bir de siz ona böyle söylerseniz kendini fazla önemser.
Bence hiç umursamıyor gibi yapın.
Zaten sağlığınız kötü bir de bu stresi yaşamayın derim ben

Artık sildim onu dostluktan .olay onla yeniden dost olmak değil davranışları o kızla beraber gezmeliri falan sinir ediyor beni. Riskli bir hamileliğim var.okula gittikçe sinirlerim dahada bozuluyor.bu halde geriliyorumonun yüzünden.
bu tip insanlar asalak grubuna girer.3-5ay sonra yanındaki arkadaşı da satar merak etmeyin.sizi zerre kadar düşünmeyen bir insan bebeğinizden daha mı önemli?neden kendinizi strese sokup bebeğinize yansıtıyorsunuz ki?değer mi?

dünya üzerinde öyle bir insan yaşamıyomuş gibi düşünün ve davranın öyle insanlar için değmez bi süre sizi kıskandırmak ve ya sinirlendirmek için uğraşır en sonunda kendisi sinir olmaya başlar siz de bu sırada hamileliğinizin anneliğinizin tadını çıkarın size iyi kötü her daim değer veren insanlarla arkadaş olun :)

Bazı arkadaşlıklar böyle dönemsel olabiliyor maalesef.Yaşam tarzı değişince farklı kişilere kayanlar oluyor.Veya bazıları sıkıntıya gelemiyor,hastaysan,acın varsa veya senin gibi hamileysen çekiliveriyorlar.Gerçek dostlar böyle zamanlarda anlaşılıyor zaten.Üzülmene değmez.Sen şimdi hamilesin diye iki kat hassas düşünüyorsundur.Boşvermeye çalış,demek ki sana uygun bir arkadaş değilmiş.

Senin yaşadığının aynısını ben yakın zamanda yaşadım.Arkadaşımın sorunlu evliliği ve sancılı boşanma sürecinde dertlerine ortak oldum.Saatlerce telefonda dinlediğimi bilirim,o telefonlar sonunda bütün negatif enerjisini ben yüklenmiş hissediyordum.Sonra boşandı ve yeni bir hayata yelken açtı.Yeni hayatında bekar arkadaşları ve senin arkadaşın gibi gece gezmeleri vardı.Ben evli olduğum için ona uygun değildim ve artık sadece özel günlerde telefonlaşıyoruz hatta bazen sadece mesajlaşıyoruz.Seni anlıyorum,insan kendini kullanılmış hissediyor.

Pardon ama biraz çocukça düşündüğünüzü düşünüyorum. Yaşınızı sorabilir miyim? Üzülmeyin bence boş yere.

Son düzenleme:
arkadaslar bunun çocuklukla alkası yok. yasım 28.kendimi kullanılmış gibi hisseiyorum sorun burda.okadar lafını duy.her sabah kötü diye 7 de evden çık git yanına. mutlu olsun diye her yolu dene.benim zor zamanımda bir baktımki bana nispet yapar gibi geziyor okulda. allahaskına sizinde gücünüze gitmezmi.en önemlisi baskasıyla arkadas olması değil.hamileliğimin basında hep yattım kanama gördüm. bişeye ihtiyacın varmı demedi. evimiz yakın 5ay boyunca hiç uğramadı.beni aradı nasılsın dedi kanamam var kötüyüm dedim o bana okuldaki diğer yakın arkadasına sürpriz yapcakmış doğumgünüymüş bildiğin yerde çiçekçi varmı dedi. ayıp değilmi sizce.okulda bir işim olur yapayım yardım edeyim demez. baskası sen otur ayşe biz hallderiz der o bakar. benim gücüme gidiyor okadar baska bişey istediğimden değil zaten

ya arkadaslar bahsettiğim kişi arada bir yanıma geliyor teneffüslerde.bu sekilde hiçbişey olmamış gibi rahat davranması çok sinir bozucu.napcam bilmiyorum. tutarsız bir iyi bir kötü.ben onu tamammıyla sildim hayatımdan ama böyle davranıncada artık onu istemediğimi anlamasını istiyorum.napmalıyım

Back
X