arkadaşımın kocası!!!

Canım bence eğer gerçek bir arkadaş isen arkadaşına bunun normal bir durum olmadığını onu kırmadan anlat, sonra arkadaşın bi doktor danışmn vs bi yere gidip mangandayı değiştirmeye çalışsın, yani ne kadar eğitse o kadar ii olur.. bu öküzlerin ne yapacağı belli olmaz ilerde kızı dövmeye filan kalkar belki daha kötüleri en azından biraz yontsunn!!!

Canım bence sende esprili bir şekilde söyleyebilirsin durumu.önce arkadaşımın eşinin yanında hastamısınız geçmiş olsun derdim .o da hayır falan derse,kusura balmayın pijamaya görünce yatıyorsunuz hastasınz diye düşündüm derdim..yani ben kesinlikle dayanamaz söylerdim. Yada şöyle derdim..
."çok mu geç kaldım ben ya,yatmaya hazırlanıyordunuz sanırım" :)) bi de gülerdim.
" ay cok enterasan geldi pijamayla misafir ağırlama ilk kez gördüm Der kâh kâh gülerdim..
Derdim kesinlikle laf arasında dalga geçersin bi şekilde .bırak ben ne utanıcam o utansın. Onu herkesin içinde utandırıp rezil edeceksin bak bakalım yüzü nasıl renkten renge giriyo.. Bi daha yapıyo mu ...hatta İnan arkadaşın bile memnun olur.biri şuna KRAL ÇIPLAK DEMELİ:))

Back