Arkadaşimin mesleği sebebiyle nişanlisinin ailesi eziyor.

Lou Clark

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
285
242
103
27
Hanimlar hayirli ramazanlar. En yakin arkadaşimin nişanlisi polis. Arkadaşim da iyi bir bankada bankaci. Nişanlisinin annesi o sana uygun degil, en azindan bir hemsireyle evlenseydin vs. gibi ezici konusmalar yapmis. Nisanlisi da arkadasima soylemis ama asla etkilenmedim demis. Yani benim anlamadigim polislik oyle ahım şahim bir meslek mi? Bankacilik çok mu kötü bir meslek? Arkadasimnağlamaktan gözleri şişti yardim edin.

Öyle de.. Benim gorusum sanki oglu doktor vs de arkadasimi eziyor.
Şimdi mı akıllara gelmiş kızın mesleği ? Nedir bu kibir ? Nişan yapmadan önce düşünülecek şeylerdi bunlar... Bankacı gelini var daha ne !? Ben olsam banka işi olunca sıra alıp gel anne derim...

Kimse kimseyi meslegiyle ezemez. Arkadasiniz da agizlarinin paylarini verememis mi?
Ogullari da sanki NASA calisani cok vasifli pek vasifli ne bu kibir.
Polisleri kucumsemiyorum yanlis anlasilmasin ama polislige alim kriterleri vs. Cok ayaga dustu son zamanlarda. Her onune geleni polis yapar oldular. Bence cok hassas bir meslek bir suru kriteri olmali. Ogullarini cok da sey yapmasinlar yani.

Ben
Kimse kimseyi meslegiyle ezemez. Arkadasiniz da agizlarinin paylarini verememis mi?
Ogullari da sanki NASA calisani cok vasifli pek vasifli ne bu kibir.
Polisleri kucumsemiyorum yanlis anlasilmasin ama polislige alim kriterleri vs. Cok ayaga dustu son zamanlarda. Her onune geleni polis yapar oldular. Bence cok hassas bir meslek bir suru kriteri olmali. Ogullarini cok da sey yapmasinlar yani.
de ynilarini dedim. Oglu sanki doktor mu. Benim arkadasim 4 sene okudu hazirlikla 5, ama polisler 2 sene okuyor. Haklisiniz alik kriterleri cok dustu.

Ay hasbaaam. Niye polislik kötü bir meslek mi ? Ekmeğini helalinden çıkarıyor. Hırsız mi namussuz mu ? Uyuz oluyorum böyle kibirden ölen insanlara. Ayrıca nişanlısı da biraz saftirik galiba geliyor ailem böyle diyor diyor. Kız ailesinden soğuyacak belki bidaha eskisi gibi bakmayacak onlara bu ne dusuncesizlik

Bankacılık daha karizmatik bir meslek.
Bu akıllı kaynana ne bilsin .memur olsun diye hemşire istiyordur.tayin olayları..
Böyle hayatında okumamış emek vermemiş koca kadınlar oturup insanların mesleğini eleştiyor ya .teyze hanım önce okusun gitsin emek versin çalışsın sonra konuşsun.ben arkadaşının yerinde olsam kadına gıcık giderdim ..

Hem algı problemı hem cehalet hem bencıllık
Ogluşları okadar kıymetlilerı kı bankacı olmanın polıs olmaktan bı tık onde oldugunu kabul etmek ıstemıyorlar
Bellikı kompleks yapmıslar
Hemsıre gelinide bellıkı hasta olduklarında rahat ederız mantıgıyla dusunmusler

Bu aılede mutlu olması ımkansız

Kabahat bunu diyen nişanlıda

Kv muhtemelen akşam 4 te çıkıp eve giden Hemşireleri görüp bankacılar geç gittiği için öyle demiştir

Bir de tayin sıkıntısı olur vs diye

Teyze böyle düşünebilir de nişanlısı neden her b.ku anlatıyor yarın evde olanı da annesine anlatır

Hanimlar hayirli ramazanlar. En yakin arkadaşimin nişanlisi polis. Arkadaşim da iyi bir bankada bankaci. Nişanlisinin annesi o sana uygun degil, en azindan bir hemsireyle evlenseydin vs. gibi ezici konusmalar yapmis. Nisanlisi da arkadasima soylemis ama asla etkilenmedim demis. Yani benim anlamadigim polislik oyle ahım şahim bir meslek mi? Bankacilik çok mu kötü bir meslek? Arkadasimnağlamaktan gözleri şişti yardim edin.
hemşirelik cok mu güzel meslek?! insanlarin kahrını cek dur:) bankacılık daha iyi bence. Poliste öyle ahım şahım bir iş değil. sanki oğlu tıp okududa meslek beğenmıyorlar

Polislik riskli meslek. Gecesi gündüZü belli değil. Çevik kuvvetse hele arkadaşının nişanlısı oturur gülerim. Bol şiddet soslu bir meslek haline geldi polislik, çevik kuvvete aldıkları insanları neredeyse sokaktan topluyorlar artık. şimdi gündemi açmayayım her neyse. Bu arada polisliğe girenler genelde atanamayan öğretmenler oluyor. Düşünün yani ilk değil, ikinci tercih.

Bankacı borsadan anlar, yabancı dil bilir, matematiği kuvvetlidir. Daha ne olsun!

Back
X