arkadaşımın platonik aşkı benimle ilgileniyor

kediyibesle

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
2
0
16
Gaziantep
Evet kızlar 2 haftadır ne yapacağımı düşünmekten kafayı yiyorum. Çok yakın olmasa da sevdiğim bir arkadaşımın platonik aşkı benden hoşlanıyor ve sanırım ben de ondan hoşlanıyorum. Ama ne kadar hoşlansam da kafamda bazı şüpheler var. Daha her şey yeni beliriyor, bende aptal aptal gülümsemeler falan ama bi ilişkiye başlayıp daha sonra hem arkadaşımı hem hoşlandığım kişiyi kaybedicem diye de korkuyorum. Ayrıca bi ilişki söz konusu olursa kızın yüzüne nasıl bakacağımı bilmiyorum çünkü platonik aşkı konusunda çok dertleştik. Duygularıma çok önem veren biriyim ve mantıklı hareket edemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Siz olsaydınız ne yapardınız?

cok yakin olmasa da sonucta arkadasin ve senden önce o hoslaniyormus zaten. öncelikle kendini arkadasinin yerine koymani öneriyorum ne hissederdin böyle bi durumda?

sen daha yeni yeni biseyler hissetmeye baslamissin kendine engel olmalisin bence..

Haklısınız kendimi onun yerine koymak hiç istemem kız gerçekten çok seviyor, ona bu kazığı atmamalıyım duygularıma engel olucam teşekkürler.

Back
X