• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın sevgilimi elimden almaya çalışması?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
Bi' kız var. 16 yaşında. Arkadaşım desem değil, ablası desen değilim ama samimiyetimiz var. Uzun süredir. Sevgilime de sıkça bahsederdim ondan. X'le dışarı çıktık bugün, X'le kahve içmeye gittik falan diye. X, sevgilimi fbookta ekliyor, twitterda takip ediyor falan. Bende hiç dikkat edip bakmadım ikisine de ne yapıyorlar ne ediyorlar diye. Böyle karıştırmaları sevmem çünkü, özel hayattır kendime müdahale ettirmem sevgilime de müdahale etmem.

X, sevgilimle muhabbet kuruyor bir şekilde. Sevgilim de bana söyledi. Senin X var ya, mesaj atıyor diye. Bende açıkçası iplemedim. Dedim ya meraksızım böyle konularda didiklemem. Bundan iki hafta sonra kalkıp X bana sevgilimle ilişkisi olduğunu ama bittiğini söyledi. Tabii çıldırdım. Sevgilimin hiçbir açıklama yapmasına fırsat vermeden terk ettim. X'i de hayatımdan çıkardım ki üç gün geçti X bana yalvarmaya başladı. Benim hatamdı falan diye. Neyse dedim tamam sonuçta ilişkiniz varsa bu benim eski sevgilimin de hatası kendini bu kadar suçlama, tekrar görüşmeye başladık ama sadece sanal ortamdan. Hiç yüzyüze gelmedim onunla. Bu her akşam bana sevgilinle barıştın mı, mesaj attı mı falan diye sormaya başladıkça işkillendim ama hiçbir şey yapmadım.

Geçen sene ilk tanıştığımız gün sevgilim beni aradı. Buluştuk biz. Konuştuk falan. Mesajlarını bile istersem gösterebileceğini söyledi de, ben yine bakmadım. Son mesajı zorla gösterdi. Onda da "X benim ilişkim var biliyorsun, ben senin abin olacak yaştayım, ilişkim de güzel gidiyor biliyorsun zaten. bu yüzden seninle böyle şeyler düşünemem. Seni silmek benim ve ilişkim için en doğru olan. bir sorunun olursa ve illa birine anlatman gerekirse başkalarına anlat, bana değil. Hoşçakal." demiş. (X'in bizim ilişkimiz var dediği gün de bundan tam bir gün sonra.) Biz o mesajı bana okutturduğu gün sonunda barıştık.

Tabi ben hırs dolu olduğum için fbookta ilk fırsatta ilişki durumunu değiştirip X'in gözüne gözüne soktum. Üzerine gitti gayet benim adımı kullanarak blogunda ne kadar salak olduğuma dair yazılar yazdı. Görmemiş gibi yaptım hepsini. Sonra fbooktan sildim, engelledim, twitterdan da engelledim falan. Sevgilim de aynılarını yaptığını söyledi.

Tabi X yine uslu durmuyor. Sevgilimi de beni de günde 8-10 kişi eklemeye başladı. Açıkçası benim niyetim X'le hiçbir sorun yokmuş gibi muhabbete devam edip mutluluğumu gözüne gözüne sokmak ama sevgilim huzur kaçırmaya yer arıyorsun bırak bulaşma ne yapacağı belli olmuyor diyor. Sonuç olarak onun da durmayıp atağa geçeceğini onu azıcık tanıdıysam biliyorum. Açıkçası sevgilimle ayrı kaldığım yaklaşık iki ayın da intikamını almak istiyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Sizce X o boş durmazsa gelecekteki adım olarak ne yapar?

siz kac yasindasiniz ?
sonucta sevgilinle ayrilmissin ama öncesinde dinlememissin sonra bu kizi geri konusmayabaslamissin sonra sevgilinle
yani isler bu noktaya gelene kadar oturp sahislari dinleseydiniz..
simdi yazdiginiza göre o 16 yasindan kizdan büyülsünüz neden onun gözüne birseyler sokmaya calisiyorsun,ispat etmem mi gerekir..
sen bence basta hata yapmnissin sevgilinin konusmasina izin vermeden hersey bitirmissin simdi 2 ayin acisini alacam diyorsun..
ama cok sacma iliskinizi yasayacaksaniz kendiniz icin yasayin

siz kac yasindasiniz ?
sonucta sevgilinle ayrilmissin ama öncesinde dinlememissin sonra bu kizi geri konusmayabaslamissin sonra sevgilinle
yani isler bu noktaya gelene kadar oturp sahislari dinleseydiniz..
simdi yazdiginiza göre o 16 yasindan kizdan büyülsünüz neden onun gözüne birseyler sokmaya calisiyorsun,ispat etmem mi gerekir..
sen bence basta hata yapmnissin sevgilinin konusmasina izin vermeden hersey bitirmissin simdi 2 ayin acisini alacam diyorsun..
ama cok sacma iliskinizi yasayacaksaniz kendiniz icin yasayin

Ben 20 yaşındayım, sevgilim 26. Onu öğrendiğim anda nevrim döndü, ikisinin de hayatımdan def olup gitmesini istedim ondan hiç kimseyi dinlemedim bile. Tabi keşke öyle yapmasaydım. :50:

Bence 16 yaşında çokta büyük sayılmayan ve yaşı gereği dikkat çekmeye çalışan birinden intikam almana değmez gül geç :1: Senin o kızın sözüne kanıp sevgilini terk etmen de çok yanlış ama olsun artık olan olmuş şu an mutlusun ve boşver o kız ne derse desin :34:

Tabi doğal olarak ilk öğrendiğinden böyle bir tepki verip ayrılmışsın ama 2 ay ayrı kalman da fazla olmuş.
Keşke başta dinleseydin sevgilini.
Ama şu an yeniden birlikteyseniz boşver X'i. İlişkinize bakın derim.

16 yaşındaki birisinin bunları yapması çocukluk değil KARAKTERSİZLİKTİR...!!!! çocuk ise olgunlaşmamış ise,erkek arkadaş neyine!!! gitsin parkta kum oynasın..! en nefret ettiğim durum okurken sinirimden köpürdüm resmen..!!! öle dengesiz ve basit karaktersizlerin yapıcağı adımı düşünmek istiyosan kendini biraz aciz durumda düşün.. aklına ilk gelen onun yapıcağı şeydir hahah :9::9::9::9:

ben bu durumda oturmam..... silahlarımı donanmıştım bile çoktaan... sosyal ağında eklemeye falan kapat kendinle sevgilini.. rahatsız olma en azından.. kaşınmak isteyeni kaşıyacaksın arkadaşım... :34:

sevgilini dinlemeyerek hata yapmışsın tabi ama o da o 2 ay boyunca barışmaya çalışmadı mı hiç ? doğruları anlatmaya,göstermeye. :S aptal bir kız için boşuna ayrı kalmışsınız o kadar, daha da uğraşma bence. heryerden engelleyin silin, olmadı kapatın hesaplarınızı. numaralarınızı da değiştirin. size ulaşamayınca doğal olarak hiçbi şey de yapamaz.

LadyPenny

Gülüp geçmek istiyorum da. Kız bana karşı adım atacak adım gibi eminim tedbir almak istiyorum. Sonra diyorum ki tedbir alacağıma gidip ben buna zarar vereyim. :20:

Kololove

Boş durup vazgeçeceğine emin olsam öyle yaparım da, zarar görmekten kaçıyorum. :37:

Sevdiceğim

Onun yaşıtı başka bir tanıdığım var. Benzerini onun ablasına da yaptığını söyledi. Ben ilk deneyimi değilim yani, karşımda ilişki yıkma uzmanı var. Dediğin gibi düşündüm de en fazla fake profilden beni ekler, kendime aşık etmeye çalışır, sonra da sevgilime atar arayı bozarım. Ama dediğim gibi karşımdaki çocuktan ziyade karaktersiz. Muhtemelen bizimkilerden daha ayrıntılı planlar yapacak :26:

virgin

bir keresinde konuşmak için eve geldi de, polis çağırmakla tehdit edip eve almadım, geri yolladım. Telefonum hep kapalı durdu, mail adresimi değiştirdim falan. kız bana bir şey söyleyemediği için, yani ulaşamadığında hakkımda blogunda yazılar yazıyor, insanların kafasında "aldatan sevgilisine geri dönen salak kız" oluveriyorum. Ortak tanıdığımız herkese durumu anlattım. Onu herkes engelliyor, kimse yüzüne bile bakmıyor ama beni tanımayan ve ulaştığı bir grup insan var. Yani kim bu sıfatla anılmak ister ki :50:

kız kompleksli. cahil de belli. kıskanıyor etrafındakileri. seni de kıskanmış. 16 yaş, özgüven tam oturmuyor tama da başkasının sevgilisini çalmış gibi gözükmeye çalışmak ne? seni tanımayana ne anlatırsa anlatsın sen ne takıyorsun? dünyada bin çeşit insan var yarın başka çekemeyen başka bir şey der... boşver...

kız arıza... sevgilinle değil derdi. sen kimle çıkarsan aynısını yapardı. derdi kompleksleri. yarın bir gün bunu farkeden erkekler de bir güzel kullanır koyar kenara olan ona olur.

sen onun gözüne sokacaksın da ilişkini ne geçecek eline? ona ya da başkasına bir şey ispatlamak zorunda değilsin.

kaale bile alma.

Sen şu kızı bana yolla da bı güzel yoluverıyım yaa zaten sınırlıyım ondan alıyım hıncımı:47:
Bundan bi tane de bende var üstelık öyle ergen gerisi falan olsa neyse dicem cocukluğuna verıcem cahıl dıcem, bildiğin 30 yaslarında yetıskın coluklu cocuklu kadın bendeki!
O da benı karalama polıtıkası ızlıyor ama Rabbim görüyo ya yanına bırakmaz kımsenın!

Kızlar bana karşı bir şey yaptığında 2 şey yaparak pişman ediyorum. Ortak hiçkimsemiz kalmadı. Bana karşı sövmeleri falan bitmiyor hiç ama şimdilik bir sıkıntı çıkaramıyor. Blogunda kendi kendine anonim olarak yorum yazıyor, küfürler ediyor ve ben yapmışım gibi gösteriyor. Öyle manyak ama neyse ki kimse inanmaz. Çünkü yorumların onaylanması gerekiyor e ona gelen öyle bir yorumu da onaylamayacağına göre... Boşa uğraşıyor ama vazgeçmiyor. :1:

dikaat çekmeye çalışan ahmak bir kızmış buuudemki arkdaşının sevgilisine göz dikcek kadarda karaktersizmiş kısacaaaa:27:

Bi' kız var. 16 yaşında. Arkadaşım desem değil, ablası desen değilim ama samimiyetimiz var. Uzun süredir. Sevgilime de sıkça bahsederdim ondan. X'le dışarı çıktık bugün, X'le kahve içmeye gittik falan diye. X, sevgilimi fbookta ekliyor, twitterda takip ediyor falan. Bende hiç dikkat edip bakmadım ikisine de ne yapıyorlar ne ediyorlar diye. Böyle karıştırmaları sevmem çünkü, özel hayattır kendime müdahale ettirmem sevgilime de müdahale etmem.

X, sevgilimle muhabbet kuruyor bir şekilde. Sevgilim de bana söyledi. Senin X var ya, mesaj atıyor diye. Bende açıkçası iplemedim. Dedim ya meraksızım böyle konularda didiklemem. Bundan iki hafta sonra kalkıp X bana sevgilimle ilişkisi olduğunu ama bittiğini söyledi. Tabii çıldırdım. Sevgilimin hiçbir açıklama yapmasına fırsat vermeden terk ettim. X'i de hayatımdan çıkardım ki üç gün geçti X bana yalvarmaya başladı. Benim hatamdı falan diye. Neyse dedim tamam sonuçta ilişkiniz varsa bu benim eski sevgilimin de hatası kendini bu kadar suçlama, tekrar görüşmeye başladık ama sadece sanal ortamdan. Hiç yüzyüze gelmedim onunla. Bu her akşam bana sevgilinle barıştın mı, mesaj attı mı falan diye sormaya başladıkça işkillendim ama hiçbir şey yapmadım.

Geçen sene ilk tanıştığımız gün sevgilim beni aradı. Buluştuk biz. Konuştuk falan. Mesajlarını bile istersem gösterebileceğini söyledi de, ben yine bakmadım. Son mesajı zorla gösterdi. Onda da "X benim ilişkim var biliyorsun, ben senin abin olacak yaştayım, ilişkim de güzel gidiyor biliyorsun zaten. bu yüzden seninle böyle şeyler düşünemem. Seni silmek benim ve ilişkim için en doğru olan. bir sorunun olursa ve illa birine anlatman gerekirse başkalarına anlat, bana değil. Hoşçakal." demiş. (X'in bizim ilişkimiz var dediği gün de bundan tam bir gün sonra.) Biz o mesajı bana okutturduğu gün sonunda barıştık.

Tabi ben hırs dolu olduğum için fbookta ilk fırsatta ilişki durumunu değiştirip X'in gözüne gözüne soktum. Üzerine gitti gayet benim adımı kullanarak blogunda ne kadar salak olduğuma dair yazılar yazdı. Görmemiş gibi yaptım hepsini. Sonra fbooktan sildim, engelledim, twitterdan da engelledim falan. Sevgilim de aynılarını yaptığını söyledi.

Tabi X yine uslu durmuyor. Sevgilimi de beni de günde 8-10 kişi eklemeye başladı. Açıkçası benim niyetim X'le hiçbir sorun yokmuş gibi muhabbete devam edip mutluluğumu gözüne gözüne sokmak ama sevgilim huzur kaçırmaya yer arıyorsun bırak bulaşma ne yapacağı belli olmuyor diyor. Sonuç olarak onun da durmayıp atağa geçeceğini onu azıcık tanıdıysam biliyorum. Açıkçası sevgilimle ayrı kaldığım yaklaşık iki ayın da intikamını almak istiyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Sizce X o boş durmazsa gelecekteki adım olarak ne yapar?
Bosver ya ne ugrasiyorsun coluk cocukla salla gitsin. Sen umursamadikca o daha cok gicik olacaktir, bence buda ona verebilecegin en güzel cvp olur:34: Belliki kiz hem takintili hemde daha henüz karakteri olusmus biri degil, ona harcayacagin tek bir dakika bile bence senin hayatindan ziyan edilmis bir zamandir. Allaha havale et ve sen umursamiyormus gibi davran:34: Böyleleri yoksa insani sinir hastasi eder, bir zamanlar kizin biri de bana takmisti ama sevgilimden dolayi degil, ortak bir arkadasimizin bana cok güveniyor olmasindan dolayiydi. Laf anlatsan anlamaz, ablalik yapip yol göstermeye kalksan yine anlamaz, en iyisimi bende salladim gitti:9:Elalemin delisiylemi ugrasacam, bosver sende ugrasma:19:

Back
X