• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın sorunlu sevglisi !!!!!

ilginç
sanırım akla mantığa uygun olaylar olmadığı için fikir yürütemiyorum
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
çocuğun maddi desteğine bu kadar çok mu ihtiyaçları vardı ki eve almışlar
neresinden tutarsan tut elinde kalan bir durum
bir kere anne çocuğun damadı olmasını çok isteyebilir ancak bence üzerine bir bardak su içsin
bu yaşanan nahoş durumdan sonra ne o çocuk o kızı alır ne de çocuğun ailesi ister
çok rahat davranmışlar
kim bilir ne düşünüyor insanlar
anne hanım asla bu tür davranışların beklenmeyeceği biri iken nasıl olmuşta birlikte yaşama fikrini ortaya atmış cidden anlaşılması zor
acaba maddi sebep dışında bir şey olabilir mi
ve ayrıca çocukta dengesizin teki
ne o öyle ergen çocuklar gibi yok öpüşme yazılarıyla tehdit etmeler falan
yapacağınız bir şey yok gibi görünüyor
alan razı satan razı
ancak arkadaşınızla dostluğunuz sağlam temeller üzerine kuruluysa bu konudaki fikrinizi kendisiyle paylaşabilirsiniz
ama sağlam bağlarınız yoksa tepki de gösterebilir size

Son düzenleme:
Çocuğu beğeniyor anne, 21 yaşındaki kızada bunu belirtiyor, sonra kız aşık oluyor..

Arada kalması hatasının üzerine, parası için devamlı kalmasını istiyor.

Tüm bu dengesiz isteklerin üzerine, öpüşme v.s için tehdit edilmesi enteresan.

Anne tüm bunları göze almamış mıdır ?

Evin içindeki baba buna nasıl müdahale etmiyor?

Çocuğun ailesi bu arada nerede? Hiç mi demiyor, neredesin oğlum, ne işin var orada ?

Babası yokmuş kızın ve nerde olduğunu sormadık boşandılar mı öldü mü bilmiyorz ? Bence anne herşeyi göze almıştır ki eve almıştır. + parantez içinde belirtiyim bu çocuk kızın uzaktan akrabası oluyormuş. Belki böyle bi yakınlıkla evine kabul etmiştir. Çocuğun ailesi hakkındada tam olarak bi bilgim yok sadece çocuğun bu kıza gitmeden önce halasında kaldığını okudum kıza göre karşı tarafta kaldığını yazmış halasının. Cvp verilmediği için sorularının cvbını okuduklarımla ben vermek istedim :34:

bence öz kızı değil ya..hangi türk anne sevgilin bizde kalsın para da getrisin der ? ve aynı odada bırakır ? kardeşi varken

acaba küçük kardeşe de el atıyo mudur ?

benim aklıma öyle bişeyde geldi dikkat etsinler..ne biçim anne ya.çok sevdiysen damadını evlendir..adam kaç yaşında işe girip ev tutup nikah kıyamıyo mu çok saçma ya

annesi kızını çok düşünseydi bu kadar yan yana getirmezlerdi amacı kızını evlendirmek rahata kavuşmak gibi geldi bana...

ben annenin "para girsin" diye kabul etmesine takıldım.

kusura bakmayın ama böyle bir annenin kızını düşündüğünü pek sanmıyorum ki annesi aynı evde kalan iki sevgilinin öpüştüğünü tahmin edemeyecek kadar saf mıdır? sanmam...

anne kızını seviyorsa ne hata yaparsa yapsın arkasında durur, kızını korur. dayıları bu durumdan haberdar olmasalar bile kızın anne kızının arkasında olduğu sürece kimse birşey diyemez. bence kızın annesi ya da akrabaları konusunda korkması yersiz. en iyisi annesine söylemesi olur.

Bu ne biçim bir anne yahu
Madem eve para girmesini istiyor düğün yapsalardı aynı evde otursalardı, annenin aklı nereye kaçmış acaba böyle mi örnek oluyor çocuklarına çok ilginç
siz olaylara karışmayın bence, çocuk pisliğin teki size de bulaşabilir herşey beklenir böylelerinden

Çocuğu beğeniyor anne, 21 yaşındaki kızada bunu belirtiyor, sonra kız aşık oluyor..

Arada kalması hatasının üzerine, parası için devamlı kalmasını istiyor.

Tüm bu dengesiz isteklerin üzerine, öpüşme v.s için tehdit edilmesi enteresan.

Anne tüm bunları göze almamış mıdır ?

Evin içindeki baba buna nasıl müdahale etmiyor?

Çocuğun ailesi bu arada nerede? Hiç mi demiyor, neredesin oğlum, ne işin var orada ?

bılmıyorumkı canm kızı konusturmadıgı için en son bildiğim şeyler kadar fikrim var. çocuğun ailesi baska sehirde buda ordaydı ünv bitirdi buraya geldi ve gecici bi işe girdi evlenmek isteyen insan direk askere gitmezmiydi .ayrıca arkdşımın babası cekti gitti boşandılar ama hiç alakası yok görüşmüyorlar.

ilginç
sanırım akla mantığa uygun olaylar olmadığı için fikir yürütemiyorum
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
çocuğun maddi desteğine bu kadar çok mu ihtiyaçları vardı ki eve almışlar
neresinden tutarsan tut elinde kalan bir durum
bir kere anne çocuğun damadı olmasını çok isteyebilir ancak bence üzerine bir bardak su içsin
bu yaşanan nahoş durumdan sonra ne o çocuk o kızı alır ne de çocuğun ailesi ister
çok rahat davranmışlar
kim bilir ne düşünüyor insanlar
anne hanım asla bu tür davranışların beklenmeyeceği biri iken nasıl olmuşta birlikte yaşama fikrini ortaya atmış cidden anlaşılması zor
acaba maddi sebep dışında bir şey olabilir mi
ve ayrıca çocukta dengesizin teki
ne o öyle ergen çocuklar gibi yok öpüşme yazılarıyla tehdit etmeler falan
yapacağınız bir şey yok gibi görünüyor
alan razı satan razı
ancak arkadaşınızla dostluğunuz sağlam temeller üzerine kuruluysa bu konudaki fikrinizi kendisiyle paylaşabilirsiniz
ama sağlam bağlarınız yoksa tepki de gösterebilir size

cnm arkdşım çok uzgun zaten ogun almaya gittiğimizde gelicekti bizle çocuk yaka paça çıkardı yukarı. korkusundanda annesine belli edemiyo iki arada bi derede kaldı resmen

bence öz kızı değil ya..hangi türk anne sevgilin bizde kalsın para da getrisin der ? ve aynı odada bırakır ? kardeşi varken

acaba küçük kardeşe de el atıyo mudur ?

benim aklıma öyle bişeyde geldi dikkat etsinler..ne biçim anne ya.çok sevdiysen damadını evlendir..adam kaç yaşında işe girip ev tutup nikah kıyamıyo mu çok saçma ya

en son ben gittiğimde şortlaydı ben bile çok rahatsız olmuştum bilirsiniz sonuçta belli oluyo ve bu evde kardeşi var snir oldugum rahatsız oldugu halde para için susması öle ahım şahım para verdiğinide sanmıyorum mutfak alışverişine yardım ediyo demişti ya insan aç kalır ona muhtac olmaz:50:

ben annenin "para girsin" diye kabul etmesine takıldım.

kusura bakmayın ama böyle bir annenin kızını düşündüğünü pek sanmıyorum ki annesi aynı evde kalan iki sevgilinin öpüştüğünü tahmin edemeyecek kadar saf mıdır? sanmam...

anne kızını seviyorsa ne hata yaparsa yapsın arkasında durur, kızını korur. dayıları bu durumdan haberdar olmasalar bile kızın anne kızının arkasında olduğu sürece kimse birşey diyemez. bence kızın annesi ya da akrabaları konusunda korkması yersiz. en iyisi annesine söylemesi olur.

bizde öyle düşündük zaten ama bilmiyorum konuşturmuyoki pislik.ben onun herseyı olurum annesi babası olurum dedi yani evlenince annesiylede görüştürmicek

annesi kızını çok düşünseydi bu kadar yan yana getirmezlerdi amacı kızını evlendirmek rahata kavuşmak gibi geldi bana...

Bu ne biçim bir anne yahu
Madem eve para girmesini istiyor düğün yapsalardı aynı evde otursalardı, annenin aklı nereye kaçmış acaba böyle mi örnek oluyor çocuklarına çok ilginç
siz olaylara karışmayın bence, çocuk pisliğin teki size de bulaşabilir herşey beklenir böylelerinden
haklısınız :34:

Bence senin eksik bildiğin bir şeyler var. Çünkü o defter meselesinde konu kopuyor. Anne de tahmin eder öpüşeceklerini, ki bence rahat bir kadın öpüşmelerinden dolayı arkadaşın bu kadar korkmaz. Bence altında başka bir şey var. Bulaşma sen. İlla evden göndermek istiyorlarsa kilidi değiştirip polis çağırıp şikayetçi olsunlar.

Back
X