- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
Gecen cuma arkadasim doktora gitmek istedi.rapor alicakmis kendini iyi hissetmiyormus falan filan.neyse benim bir arkadasim var jinekolog.40 yaslarinda bir erkek doktor.bende yardim etmek istedim.ben arkadasima yonlendireyim seni dedim.ok dedi.aradim gelsin dedi.Neyse gittiler hallettiler.bugunde bana yeni geldik ise.sabah sabah sinirimi bozdu.esimde geldi yanimda dedi .birlikte gittik doktora.ben normalde erkek jinekologa gitmem ne olur ne olmaz bilmem ne.ya sen ne diyorsun dedim.ne tuhaf insansin.adam istese bir suru kiz var etrafinda sana gelene kadar.aa niye ole diyorsun bana bir tuhaf bakti zaten demesin mi.elimde kalicakti ya kadin cok sinirlendim.benim arkadasim gayet hos bekar egitimli kültürlu bir doktor.yani bole demek istemiyorum ama guzel bir kadin degil kendisi.ona niye baksin...yine kendim ettim kendim buldum.guya yardim edeyim dedim olaya bak.arkadasimada ayip oldu.umarim anormal bir davranista yada sozde bulunmamistirlar.arayamadimda çocuğu.sinirlerim bozuldu yine sabah sabah..biktim bu is yerindennn hayatimi mahvetti hep sorun hep sorun...cok sevdigim bir arkadasim .tanınmış biri bide.inanamiyorum nasil ithamlar bunlar..