arkadasimin tavri sinirimi bozdu..

Bir kadın aşırı muhafazakârdır grip olunca bile erkek dahiliye doktoruna gitmez.
Bir kadın rahat görüşlüdür ama erkek jinekologla rahat hissetmez.
Bu kişinin kendi tercihi yadırgamamalı ama hem bilip muayene olup hem de sonradan lafını etmek çok saçma olmuş.

Ama ben konu sahibinin bu konuyu çok abarttığını düşündüm. Bir de bu iki yorumda bir bahsedilen çirkinlik meselesi de antipati oluşturdu.

Bir hastanede aynı branşta kadın ve erkek doktor varken kadın doktorun kapısında yığılma olur.
Benim açımdan çok olmuştur erkek doktora randevu alıp çarçabuk işimi halledip çıktığım.

Benim nöroloji doktorum kadın ve o hangi hasteneye gitse peşinden gidiyorum. Şimdiye kadar iki cinste de tecrübem var.
O yüzden kadın erkek diye genelleme yapmak çok saçma.

bilemiyorum kim ne dese agresif kim ne dese ters anlıyo , sevgilisi var mı bilmem belki de yalnızlıktır.....
Sevgilim var sekerim..kiskanmayin....diledigim hayati yasiyorum cok şükür...bence senin gibilerin sorunlari var bana takmissijiz.kimsin hic bir fikrim yok.konuma dalip laf soktugunu saniyorsun...rahatsizsan benden gelme konuma bu kadar basit...birdaha cevap vermicem yaz dur.istedigim erkegi istediğim zaman tavlayacak bir zekaya ve fizige sahibim....sen dert etme.elindekini tutmaya bak yeter sana...

zerrin cadısı banın açılmış :-) hoşgeldin

zerrincim boşver aynı iş yerindesiniz sonuçta...yüzyüze bakıyorsunuz...gergin ortam insanı çok yorar...geri adım at boşver...
Banlanirim yine...kesin...meydani bos bulmuşlar.arkamdan atip tutmuslar baksana..

Öff işi gücü yok sizin evli kocasiyla gelen arkadasiniza bakacak, bende sinir oldum valla. Herkesin icinde ay zaten bi tuhaf bakti havalarına girmeside ayri komik olmuş

Gerizekali kadin kendini bi halt saniyo ondan oyle yapmis ya valla ben anladim kimseye yardim etmemek gerek bu dunyada. Herkes ne hali varsa gorsun

Benim de boyle bir arkadasim vardi ya ufak bir bakisi bile 'ay beni gozleriyle yedi yaaa' ya gotururdu. simdi gorusmuyoruz ama son zamanlarda soylediklerini dinledigim halde duymazdm, bilirdm yalan ve kolpa oldugunu. :)

Back
X