- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi zerrinsakli
bilemiyorum kim ne dese agresif kim ne dese ters anlıyo , sevgilisi var mı bilmem belki de yalnızlıktır.....
Evlenince gecer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilemiyorum kim ne dese agresif kim ne dese ters anlıyo , sevgilisi var mı bilmem belki de yalnızlıktır.....
Sevgilim var sekerim..kiskanmayin....diledigim hayati yasiyorum cok şükür...bence senin gibilerin sorunlari var bana takmissijiz.kimsin hic bir fikrim yok.konuma dalip laf soktugunu saniyorsun...rahatsizsan benden gelme konuma bu kadar basit...birdaha cevap vermicem yaz dur.istedigim erkegi istediğim zaman tavlayacak bir zekaya ve fizige sahibim....sen dert etme.elindekini tutmaya bak yeter sana...bilemiyorum kim ne dese agresif kim ne dese ters anlıyo , sevgilisi var mı bilmem belki de yalnızlıktır.....
Banlanirim yine...kesin...meydani bos bulmuşlar.arkamdan atip tutmuslar baksana..zerrin cadısı banın açılmışhoşgeldin
zerrincim boşver aynı iş yerindesiniz sonuçta...yüzyüze bakıyorsunuz...gergin ortam insanı çok yorar...geri adım at boşver...
Yok sanmam evli kadinBelki de arkadaşiniz tam tersi kendisi doktora ilgi duydu bunu bastirmak yada size soyledigi gibi olmasini hayal ettigi icin oyle demistir sizede..