Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çabalayın insallah başarırsınız.size sorunlarini anlatirsa neden böyle bir yola basvurdugunu iyice çözmeye calışın boylece daha iyi yardimci olabileceksiniz.Ramazan ayı geliyor bu ayın maneviyatını yaşamaya çalışın.insallah düzelir.
Tabiki bulursunuz kitap zaten canan tan'a ait bir kitap bircok yerde bulabilirsiniz kitap cok guzel tam bu durumu anlatiyor sigara içkiyle baslayip hap icen esrar icin kizlarin olumuyle sonuclaniyor kizlardan biride arkadasi olunce tedavi olmaya karar veriyor falan gayet guzel okumasina ikna edin arkadaşınızı bu kitabi hediye edip bence birseyleri degisir hayatinda bu kitapdan sonra yani umarim değişir
Ben kararımı verdim şimdi ona alttan alta bak cildi nasıl kötü yapıyor bak şöyle böyleymiş diyeceğim hatta bak bende bu konuyla ilgili bir kitapta var diyeceğim ve hediye edeceğim fikirleriniz için saolun gerisi kendi kararı zaten bi süredir kullanmıyordu tamamen bırakması için yapıcam...
Alkol,uyusturucu birakma terapileri vat grupca oluyor. Arkadasinizla gidebilir ona destek olabilirsiniz. Elbette sadece teması aliskanlik olan seylere odaklanmamali. Konserler, tiyatrolar ruhuna iyi gelecektir.
Lise sondayken buna benzer bir arkadasim vardi. Baya yakindi. Baktim yaninda dursam ben dibe vuracagim. Gruptan ayrildik.. her gun bir baska erkekle garip arkadasliklar sigara nargile gırla. ..