Yakın bir arkadaşım 38+2 günlük hamileydi bu virüs muhabetleri çıkınca kendi doktoru bilgilendirmeden izine çıkmış 2 hafta sonra gel doğumu planlayalım sezaryen olacaksın demiş en son kontrolünü doktoru yapmış 2 hafta önce belirsiz süreli izinmiş özel hastane bu arada.Neyse arkadaşımın 2 gün önce suyu gelmiş hemen hastaneye gitmişler sezaryene almışlar doğum yaptı çok şükür bebek de kendi de çok iyi.Ama hastaneye gittiğinde karşılaştığı doktor çok ilgisizmiş sen Ş nin hastasının ben onun hastalarına bakamam ama hadi neyse demiş zoraki doğumu gerçekleştirmiş.Ama ameliyat sırasında söylenmiş bakmak zorunda değildim de mecburum değilim ama ne yapalım vs vs konuşmuş arkadaşımı ağlatmış aşırı ilgisizmiş şimdi diyor ki ben doktordan şikayetçi olabilir miyim ? Kendi doktorunun adını dahi andırmıyor kendi doktorunun izine çıkmadan bilgilendirme gibi bir hakkı var mı ? ben de onun hastasıyım ve ona devam etmeyi düşünüyordum içim huzursuz oldu ama herkes can derdinde bir şey de demeye hakkımız yok