• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımızı kaybettik

ehlikeyff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
22
0
36
Ankara
dün akşam aldığım bir haber çok sarsdı beni. Daha 30 yaşında 2 çocuk annesi bir arkadaşımızın cuma günü bir deli tarafından 17yerinden bıçaklanıp başı kesilerek vahşice öldürüldüğünü duydum.Namazında abdestinde çok iyi bir insandı. Birazdan cenazesi kaldırılcak.gece uyuyamadım.ölüm allahın emri ama öldürülüş şekli kanımı dondurdu kendime gelemiyorum.Sabahdan beri anlamsızca dönüp duruyorum evin içinde ne elim iş tutuyor ne oturabiliyorum.şuurumu kaybettim.

başınız sağolsun,allah rahmet eylesin.gazeteler çıkan olay galiba.çok üzücü,allahım cümlemizi korusun inşallah:50:

Ankara'da kesik baş vahşeti
Ankara’nın Altındağ İlçesi’nde 30 yaşındaki Ayşe Demir, kocasının işlettiği bakkalda 17 yerinden bıçaklanıp, kafası gövdesinden ayrılmış olarak bulundu.
Güncelleme:11 Şubat 2012 14:10

Polis, cinayet şüphelisi olarak aradığı akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen ’kuşçu’ lakaplı Ahmet Ö’yü, bir köprü altında Ayşe Demir’in kesik başı ile yakaladı.

Olay Sultan dün Murat Mahallesi’ndeki bakkal dükkanında meydana geldi. Bakkal 40 yaşındaki Tamer Demir, cuma namazına giderken yerine karısı Ayşe Demir’i bıraktı. Bir süre sonra bakkala gelen 14 yaşındaki bir çocuk Ayşe Demir’in cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine polis çağrıldı. Polis, genç kadının 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü, gövdesinden ayrılan başının da olay yerinde olmadığını belirledi. Araştırmaya başlayan polis, çevredekilerin anlatımı üzerine ’kuşçu’ lakabıyla tanınan akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Ahmet Ö’yü aramaya başladı.

POŞETTEKİ KESİK BAŞ

Cinayet şüphelisi 52 yaşındaki Ahmet Ö., saat 01.00 sıralarında Dışkapı Köprüsü’nün altında, yanında bir poşette Ayşe Demir’in kesik başı ile yakalandı. Ahmet Ö’nün bakkalda kocasının yerine duran 2 çocuk annesi Ayşe Demir’den daha önce de para istediği vermeyince de tehdit ettiği iddia edildi.

Cinayeti itiraf ettiği önü sürülen Ahmet Ö’nün emniyetteki sorgusu sürüyor.

alıntıdır MYNET

Son düzenleme:
Evet şu olay allah yakınlarına sabır versin milliyet haberde okudum ,sokaktaki deli insanları hafife almamak lazım,bizim yakınımızda bıçaklanmıştı göya yardım ediyordu ona

Allah rahmet eylesin.bıçaklamasını geçtim de.kimse mi bu kadının çığlıklarını duymadı.tabii bilemem ama bana kafa kesmek kolay bir şey gibi gelmiyor.uğraşması lazım.gerçekten aklı dengesi bozuk olmalı bunu yapanın.

vahşet ya,gündüz vakti bir de.Allah ailesine sevenlerine büyük sabır versin.
Çok üzüldüm.Ama çok şaşırtıcı gerçekten,bakkal dükkanı tenha bir yerde olmaz ki,
bir Allah'ın kulu nasıl duymaz bu vahşet olurken.
Ah o çocuğun psikolojisi ne haldedir kimbilir?
Ne büyük travma:(
Başınız sağolsun,Allah geride kalanlara sabır versin.

ayy cok kötü oldum okurken ALLAH RAHMET EYLESIN...MEKANI CENNET OLSUN(AMIN):nazar:

hiçmi kimse duymamış güpegündüz .ya çocukları nerdeymiş o kısmını anlamadım.
allah kimseye vermesin rabbim böyle sınamasın.

Allah rahmet eylesın...
Cokk uzuldum.banada dun aksam esım anlattı,
kanım dondu...cok yazık cok acı,seklı cok vahsıce...mekanı cennet olsun

nedir bu yaa yeter artik Allah kahretsin böylelerini .............

ASICAKSIIIIIIIIIIIIIINNNN böylelerini asicaksin baska yolu yook

Allahim koru Rabbim ya ..

ne olucak simdi o cocuklar kadinin ailesi.............ooooooooooffffff

Allah rahmet etsin ailesine sabirlar versin ..

nedir bu yaa yeter artik Allah kahretsin böylelerini .............

ASICAKSIIIIIIIIIIIIIINNNN böylelerini asicaksin baska yolu yook

Allahim koru Rabbim ya ..

ne olucak simdi o cocuklar kadinin ailesi.............ooooooooooffffff

Allah rahmet etsin ailesine sabirlar versin ..

ben anlamıyorum zaten koskoca amerikada çinde bile idam varken ülkemizde neden yok..hergün gazeteleri haberleri açın bakın ya adam tecavüzden öldürüyor birini, ya sebepsizce 2 kuruş için, ya namus cinayeti...en başta tecavüz edenler olmak üzere sebepsiz cinayet işleyenleri acımadan idam edeceksinki ibret-i alem olsun..biz türk milleti halen akıllanmayız..tayyip 4+4 +4 le uğraşacağna madem çok inançlı böyle bir yasa yapsa 10 yıl daha gelse oyumu bu sefer ona veririm walla

Ankara'da kesik baş vahşeti
Ankara’nın Altındağ İlçesi’nde 30 yaşındaki Ayşe Demir, kocasının işlettiği bakkalda 17 yerinden bıçaklanıp, kafası gövdesinden ayrılmış olarak bulundu.
Güncelleme:11 Şubat 2012 14:10

Polis, cinayet şüphelisi olarak aradığı akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen ’kuşçu’ lakaplı Ahmet ֒yü, bir köprü altında Ayşe Demir’in kesik başı ile yakaladı.

Olay Sultan dün Murat Mahallesi’ndeki bakkal dükkanında meydana geldi. Bakkal 40 yaşındaki Tamer Demir, cuma namazına giderken yerine karısı Ayşe Demir’i bıraktı. Bir süre sonra bakkala gelen 14 yaşındaki bir çocuk Ayşe Demir’in cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine polis çağrıldı. Polis, genç kadının 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü, gövdesinden ayrılan başının da olay yerinde olmadığını belirledi. Araştırmaya başlayan polis, çevredekilerin anlatımı üzerine ’kuşçu’ lakabıyla tanınan akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Ahmet ֒yü aramaya başladı.

POŞETTEKİ KESİK BAŞ

Cinayet şüphelisi 52 yaşındaki Ahmet Ö., saat 01.00 sıralarında Dışkapı Köprüsü’nün altında, yanında bir poşette Ayşe Demir’in kesik başı ile yakalandı. Ahmet ֒nün bakkalda kocasının yerine duran 2 çocuk annesi Ayşe Demir’den daha önce de para istediği vermeyince de tehdit ettiği iddia edildi.

Cinayeti itiraf ettiği önü sürülen Ahmet ֒nün emniyetteki sorgusu sürüyor.

alıntıdır MYNET

Haberi okuyunca çok kötü oldum :14: Kötü bi ölüm olmuş :14: Allah rahmet eylesin..

Back
X