Arkadaşımla aramız sürekli bozuluyor

ringring

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
197
0
0
İstanbul
Derdim çok aşırı kıskanç olmam. Dert sayılmaz ama bu benim arkadaşlığımı da etkiliyor. Çok çok yakın bir arkadaşım var hep beraberiz. çok yılışık bir arkadaşımız var sürekli gidip sarılıyor vs. hoşlanmadığım davranışlar. Böyle olunca da ben yakın arkadaşıma çatıyorum aramız bozuluyor. Napsam bilemiyorum kızllaaar üzülüyorum da yapacak bir şeyim de yok. Huyum bu.

Son düzenleme:
Arkadaş çevreni biraz daha genişletsen iyi olur.
Tek arkadaşa bağlı kalınca sahipleniyorsun,paylaşamıyorsun sanırım.
Sen de zamanını ve ilgini başkasına bölersen daha rahat olursun.
Bu şekilde devam edersen arkadaşın da sıkılabilir.

:53::53::53: ben sizi evliyken düşünemiyorum acıdım kocanıza vallahi.:27:şaka bir yana hiç normal bir durum değil bu ki sizde farkındasınız zaten bence olmadı bir uzmandan yardım alın ve kendinize farklı ortamlar yaratın sosyal hobiler edinin sevgiler:71:

Arkadaş çevreni biraz daha genişletsen iyi olur.
Tek arkadaşa bağlı kalınca sahipleniyorsun,paylaşamıyorsun sanırım.
Sen de zamanını ve ilgini başkasına bölersen daha rahat olursun.
Bu şekilde devam edersen arkadaşın da sıkılabilir.

arkadaş çevrem çok geniş zaten çok yakın bir sürü arkadaşım var derdimi paylaştığım. Ama bu arkadaşımla herkesin bi tane dostu olur ya her şeyini anlattığı öyleyiz. Sıkılmıyor ama o da bana saçma düşünüyosun diyor:) haklıda. İlgin için teşekkür ederim:)

:53::53::53: ben sizi evliyken düşünemiyorum acıdım kocanıza vallahi.:27:şaka bir yana hiç normal bir durum değil bu ki sizde farkındasınız zaten bence olmadı bir uzmandan yardım alın ve kendinize farklı ortamlar yaratın sosyal hobiler edinin sevgiler:71:

Yok bende de bu gariplik var karşı cinsi kıskanmıyorum:) O konuda esneğim herkes ne kadarsa. Gidip de bir bayanın ağzına düşmesini hoş karşılamıyorum ama aşırılığımda yok. müzik aleti çalıyorum vs. ama onların hepsi bu arkadaşımla:) cevap için teşekkürler:)

Yok bende de bu gariplik var karşı cinsi kıskanmıyorum:) O konuda esneğim herkes ne kadarsa. Gidip de bir bayanın ağzına düşmesini hoş karşılamıyorum ama aşırılığımda yok. müzik aleti çalıyorum vs. ama onların hepsi bu arkadaşımla:) cevap için teşekkürler:)

:1: sanırım çok özelinizi paylastıgınız için olabilir,Allah bozmasın canım :70:

:1: sanırım çok özelinizi paylastıgınız için olabilir,Allah bozmasın canım :70:

teşekkür ederim canım. Şunu da belirtmek isterim ki sadece bu arkadaşım için bu kıskançlık durumu, diğerleri için değil. Haklısın çok şey paylaştığımız için büyük ihtimalle, kendimi kontrole çalışacağım :)

vallahi bnmde böyle bi yakın arkadaşım var bni gözünden bile kıskanıyo en sonunda gına gldi mesafe koydum artık eskisi gibi değiliz ama darıldııı :( başka kimseyle görüşmemi falan istemiyoo hep onunla olayım istiyoo sokakta dolaşırken sarılıyo öpüyoo lezbiyen sananlar bile olduu ama değil tabiki oda nişanlı falan bni kardeşi gibi sevio biliorum ama çok boğuldum erkek arkadaşım bile sinir oluyodu bu kız sana aşıkmı diye o derece tamam bende onu çok seviyorum ama ne oo öyle sevgili gibi başka arkadaşım olamaaz benden başka kimseyle samimi olmucaksıın halii aramazsam darılıyooo oof yanii kısacası karşındakini boğarsın arkadaşların seni sevsede soğur ben mesafeden yanayımm kimse heran seninle olmak zorunda değiiil

canım sende benım gıbı zor paylasıyomussun arkadaslarını akrep burcu musun:1:

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir mi deseeemm, şöyle sağlam bi kazıkla kendiliğinden çözülür aslında mı desemmmm, ikisi de ihtimal dahilinde. :23:

Konu içeriği nedeniyle "Arkadaş çevresi" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

sibushe: O kadar aşırı değil, öpmekten ve öpülmekten hoşlanmam. Yalnız kullandığın kelimelere dikkat edersen sevinirim hiç hoş değil. Bu durumu aştığımızı zannediyorum. Arkadaşın bi psikoloğa görünmeli diyorum. Sen de arkadaşınla bu konuyu konuşabilirsin mesela. Sonuçta benim rahatsız olduğumu dile getirdiğim şeyde bu sarılıp öpmelerle ilgili başka arkadaşımız tarafından. Arkadaşınla arana mesafe koymadan konuşmayı denersen o da sana darılmaz. Ayrıca başka arkadaşı olmayacak gibi bir iddam veya dayatmam yok. Olması çok doğal. Sadece Benim yanımda gelip sarılıp öpenlerden hoşlanmıyorum.

nur_bozkurt: aynı durumda olduğumuza sevindim. Evet arkadaşlarımı özellikle yakın olanları zor paylaşıyorum. Bazı yorum yapan arkadaşlarımız başka yerlere çekmiş ama o kadar aşırı değil. Sarılıp öpmelerden sürekli yan yana durmalardan hiç hoşlanan biri değilim. Benden başka kimseyle samimi olmayacaksın gibi bi iddiamda yok olacak tabiki. Ama şu gelip sarılanlara öpenlere yani bunu karşımda yapanlara tepkiliyim. Aslan burcuyum:)

Son olarak konuyu yanlış yere açtığım için çok özür diliyorum

Son düzenleme:
Back
X