Arkadaşımla aynı kişiden hoşlanıyoruz

_citygirl_

hiç bitmeyelim..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.341
1.057
133
aynı sınıfta olduğum bi arkadşmla bu hafta dershaneye yazlmak istedk ilk önce denemek için misafir olarak gttk. sınıfta bi çocuk var çk hoş bi çocuk. sırada arkadaşmla otururken bize dğru baktığını ve güldüğünü farkettm. snraki gn arkadaşm dershaneye gelmedi. bu kez yine aynı şeyi gördm. kime baktığını hala anlamadm. arkadaşm çocktn hoşlandığını söyleyince şok oldum ne yapmalıyım bilmiyorm. arkadaşmn bi sevgilisi var ama o çocuklada çkmak istiyo. ve bnm bu konuda nerdeyse hç şansm yok çnkü kız benden daha güzl. ne yapsam bilmiyorm .s

Canim Cocuk Arkadasin Yaninda Yokken Senin Tarafina Bakip Sana Tebessüm ettiyse
oda seni begeniyor anlamina gelebilir ..
Arkadasina gelince göz göre göre erkek arkadasini aldatmaya yönelik davranis sergiliyor ,
ben senin yerinde olsam ve o cocugunda duygularindan ilerleyen zamanlarda emin olsam
arkadasina avcunu yala birtanesi neyine yetmiyor birakta bizde mutlu olalim derdim ..

Arkadasin azla yetinmesini bilsin .. hem o cocukla cikmaya baslayinca hem onu hemde
simdiki erkek arkadasini resmen aldatiyor olcak .. bunu sen bile bile göz yumma derim ben ..
Hosgörüde bir yere kadar yani ...

Senin sansin bence daha fazla .. sonucta dürüst davraniyorsun ve kimseye ihanet etmeyeceksin ..
Gönülü ferah tut :)

bence o kız arkadaşınla arkadaşlığını bitir ben 'bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim' düşüncesini çok doğru buluyorum:):20:

hakılısınız ama o benm en yakın arkadaşm çkta güsel biri. çocuğu ayarlcm onnlada çkcm diyo bende hç bişey diyemiyorm çocuk gözlerimn içine bakp gülüyo yol yakınken hoşlanmaktan vazmı geçsem bilemedm :(

Ya bilmiyorum ama bence vazgeç. Arkadaşların arasına erkek girince herşey bozuluyor. Arkadaşlığınıza değer veriyorsan yani.

Garip bişey sevgilim var bir tane daha bence arkadaşınla konuş ve duygularını anlat hatta onun yanlış bir düşünceye sahip olduğunuda anlat.

Kaç yaşındasın allah aşkına ne kadar komik konular açıyorsunuz. Bence sen kafanı buna takana kadar derslerine bak...

hakılısınız ama o benm en yakın arkadaşm çkta güsel biri. çocuğu ayarlcm onnlada çkcm diyo bende hç bişey diyemiyorm çocuk gözlerimn içine bakp gülüyo yol yakınken hoşlanmaktan vazmı geçsem bilemedm :(

Evet doğru dedin, yol yakınken o çocuktan hoşlanmaktan vazgeç ... :31:

ve derslerine yoğunlaş.. :40:

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşındı ve konu başlığı içeriği yansıtmadığı için yeniden düzenlendi.

kız senden guzel senın şansın yokmuş falan fılan..buna takılmasana..asıl konu şu ; o kız yokken o delikanlı senın tarafa bakıp gulumsememiş,gelıp sohbet başlatmamış..
arkadaşının boynuz takma meselesı onu ılgılendırır..sen çocuğuda onuda bır süre boşla..daha dun bır bugun ıkı..acele etme..isteyen gelır zaten..

bence o kızı kafana takma çünkü gerçek duyguları yok amacı sadece elde etmek.üstelik sevgilisi varken..güzel ya herkes onun sanıyo.çok sinir oluyorum böylelerine.bence sen çocukla arkadaşça muhabbet et.ordan burdan bişeylerden.seninle ilgilenmesini sağla.arkadaşım seviyo yapamam deme.çünkü onunki sevgi değil.

bugün bikaç kızdan çocuğun kmseyle çkmadığını sadece boş baktığını öğrendm farkettm de o kadar kafaya taklcak bişe değil şuan tek derdim ii bi üniversite kazanmak :)

bugün bikaç kızdan çocuğun kmseyle çkmadığını sadece boş baktığını öğrendm farkettm de o kadar kafaya taklcak bişe değil şuan tek derdim ii bi üniversite kazanmak :)

Aferin=) Umarım güzel bir yer kazanırsın.. Her şey gönlünce olsun inş. tatlım .. :16:

Son düzenleme:
bence sen gel vazgeç bu sevdadan.. :70::70::70: cünkü arkadasını kaybetmek ıstemıorsn:70::70: anladıgım kadarıyla ıyı nıyetlı bı kızsın... bole yanlıs bı ılıskıyede göz yummazsın...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bekarken bi arkadaşım bana demiştiki ...... bana aşık (benim kocam için) hahaha kime aşıkmış biz evlenince belli oldu.şu an onun ikiziyle konuşuyoruz.onu ben evimden içeri sokmam.

etrafa boş boş bakan her kıza gözatan tıplerı boşversene..

herkese boncuk vere vere bıhal olmuştur o:))

sen ıstemesende bır an gelecek ve seveceğin kişi karşına çıkacak..acele edıp buyusunu bozma..

dershanede aşk olmaz dıyecek bırı değilim ama oradakı amacın çok daha onemlı..geşeceğe kürek çek bnce..

ne arkadaşınla ne o cocukla ilgilen..
dershaneni değiştir..

arkadaş nıye dershane değiştırsın??
önemsemesın o ınsanları..egolarını tatmın ettırmesın ıkısınınde..aklını kullansın..

Back
X