Arkadasimla barismali miyim?

endoplazmik retikulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
100
22
98
29
Merhabalar, sizlere akil danismak fikir almak istiyorum. Cocukluktan beri yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir arkadasim vardi kendisi karsi komsumuzdu. Ailesinin isi dolayisiyla 4 senede bir yurt disina giderlerdi 4 sene orada kalir 2 sene turkiyede evlerine gelirlerdi bu surecte yurtdisindayken gorusebildigimiz kadar gorusurduk. Konuya geleyim arkadasimin ailesi fazla disiplinli kesinlikle erkek arkadas olaylarina karsilar hatta erkeklerle konusmasi dahi yasakti kizda gizli gizli konusur ederdi. Bir arkadasimiz kendisiyle gorusmek istedi arkadasima sordum sorun olmaz diyince ikisi gorusmeye basladi. Bu olaylar olurken babasi gorusmeleri okumus ve kiza siddet uygulamislar oda kendisini savunmak icin endoplazmik retikulum verdi yapti falan demis dolayisiyla ailesi bana tavir aldi. Aileme de tavirli olunca bende olanlari annemlere anlatmak zorunda kaldim onlarda kizdilar gorusme dediler. Aramiz acildi fakat kiyamadim gidip geldiler tekrardan ve geldiklerinde babasindan arkdasimin cep numarasini alip tekrar konustuk bu surecte bize oturmaya geldi tekrardan erkek muhabbetleri donmeye basladi. Ailesi ne kadar karsi cikiyorsa kiz o kadar ilgiliydi sanki. Bizim evde sohbet sitesinden goruntulu arama yapti birisine numarasini verdi gorusmeye basladi. Bu sirada onun arkadasinada benim numarami verdi ve cocuk gun icerisinde devamli beni aramaya basladi. Annem iskillenmeye basladi haliyle ve birgun biz konusurken konusmalarimizi okumus kizla. Sonuc olarak kendisiyle birdaha gorusmememi gorustugum taktirde annesi ve babasiyla gorusup kizlarinin yaptiklarini anlatacaklarini soyledi tehtit etti birnevi. Cunku sucu yine bana atacagindan korktu, bende ailesi ogrenir ve yeniden siddet uygularlar diye sirf onun icin gorusmeyelim daha fazla dedim ve uzun zamandir konusmuyoruz. Kendisi bozuldu haliyle. Fakat bu kisi benim hem karsi komsum hem cocukluk arkadasim kardesim dedigim insandi tekrardan barissam ve konusmaya baslasak hata mi etmis olurum sizce?
 
Ergenlikten ciktiktan sonra görüşüp görüşmemeye karar verin.

Ne alaka? 21 yasindayiz sirf erkek olayi var diye mi ergen oluyoruz? Ya da karsi tarafin ailesinin baskici veya tutucu olmasindan dolayimi? Ben hic sevmem boyle seyleri fakat deger verdigim birisini kaybetmek istemedim ama ailem hakli mi basima is almayayim mi diye sormak istedim.
 
Bunları gerçekten 21 yaşındaki biri mi soruyor :olamaz:

Ya oradan komik duruyor biliyorumda bu olaylar biz 17 yasimizdayken oldu suan 3 4 sene gecti her seye ragmen yinede bir sans versem mi diyorum, ben insanlarla küsmeyi mecbur kalmadikca istemem pek. Birde sevdigim birisiydi herkes ayni seyi yazinca tuhaf oldum gercekten
 
Ya oradan komik duruyor biliyorumda bu olaylar biz 17 yasimizdayken oldu suan 3 4 sene gecti her seye ragmen yinede bir sans versem mi diyorum, ben insanlarla küsmeyi mecbur kalmadikca istemem pek. Birde sevdigim birisiydi herkes ayni seyi yazinca tuhaf oldum gercekten
Ben olsam şans falan vermem.
Kız rahat durmuyor ailesinin huyunu bile bile .
Başa bela ne yapsa,gerek var mı?
 
Görüşsen bile birbirinizi kimseyle tanıştırmayın, araya mesafe koy ve samimiyeti azalt. İrtibatı kesmek istemiyorsan bu şekilde olsun en fazla.
 
Back
X