- 17 Ekim 2016
- 100
- 22
- 98
- 29
- Konu Sahibi endoplazmik retikulum
Merhabalar, sizlere akil danismak fikir almak istiyorum. Cocukluktan beri yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir arkadasim vardi kendisi karsi komsumuzdu. Ailesinin isi dolayisiyla 4 senede bir yurt disina giderlerdi 4 sene orada kalir 2 sene turkiyede evlerine gelirlerdi bu surecte yurtdisindayken gorusebildigimiz kadar gorusurduk. Konuya geleyim arkadasimin ailesi fazla disiplinli kesinlikle erkek arkadas olaylarina karsilar hatta erkeklerle konusmasi dahi yasakti kizda gizli gizli konusur ederdi. Bir arkadasimiz kendisiyle gorusmek istedi arkadasima sordum sorun olmaz diyince ikisi gorusmeye basladi. Bu olaylar olurken babasi gorusmeleri okumus ve kiza siddet uygulamislar oda kendisini savunmak icin endoplazmik retikulum verdi yapti falan demis dolayisiyla ailesi bana tavir aldi. Aileme de tavirli olunca bende olanlari annemlere anlatmak zorunda kaldim onlarda kizdilar gorusme dediler. Aramiz acildi fakat kiyamadim gidip geldiler tekrardan ve geldiklerinde babasindan arkdasimin cep numarasini alip tekrar konustuk bu surecte bize oturmaya geldi tekrardan erkek muhabbetleri donmeye basladi. Ailesi ne kadar karsi cikiyorsa kiz o kadar ilgiliydi sanki. Bizim evde sohbet sitesinden goruntulu arama yapti birisine numarasini verdi gorusmeye basladi. Bu sirada onun arkadasinada benim numarami verdi ve cocuk gun icerisinde devamli beni aramaya basladi. Annem iskillenmeye basladi haliyle ve birgun biz konusurken konusmalarimizi okumus kizla. Sonuc olarak kendisiyle birdaha gorusmememi gorustugum taktirde annesi ve babasiyla gorusup kizlarinin yaptiklarini anlatacaklarini soyledi tehtit etti birnevi. Cunku sucu yine bana atacagindan korktu, bende ailesi ogrenir ve yeniden siddet uygularlar diye sirf onun icin gorusmeyelim daha fazla dedim ve uzun zamandir konusmuyoruz. Kendisi bozuldu haliyle. Fakat bu kisi benim hem karsi komsum hem cocukluk arkadasim kardesim dedigim insandi tekrardan barissam ve konusmaya baslasak hata mi etmis olurum sizce?