Arkadasimla (erkek) bu konuşmaya ne cevap verebilirim?

Üstelik ortak arkadaşlarımıza da benim hatam olduğunu söylemiş. Çok üzülmüştüm o zaman gerçekten.
Ben de öyleyim ne yazık ki. Sadece bir tane ciddi ilişkim oldu, onun dışında hep elime yüzüme bulaştırdım. Beceremiyorsam demek ki :)

Erkek milleti sevgili olsun/arkadas olsun fark etmez hicbir seye degmiyor.
Bosverin kedilerimizle evde mutlu bir teyze olarak yasayacagiz :)

Oyle cok da dikkat ceken bi kiz degilim ki.
Minyon tipli cocuk gibiyim. Keske cekici seksi bir sey olsam da ondan yesem unf vallahi koymaz :KK70:

Biz ne minyonlar gördük maşallah tü tü, yeme beni şimdi. :)))
Kız tehlike olarak görüyorsa, vardır batan bir tarafın ve genellikle böylesi kızlar güzelliğe takıntılıdırlar, her an bir yarış var zannettikleri için, karşısında kaybedeceğini düşündükleri kızları baştan elerler. Böyle değişik bi mantıkları var; vakti zamanında bunlardan biri arkadaşımdı, çok özür dilerim, ona göre tüm kızlar o... idi. Tabi kendisinin bir embesil olduğunu fark edince arkadaşlığımı hemen kesmiştim.

Ohhoyy üni. zamanlarım geldi aklıma da, ne günlerdi ya; çeşit çeşit tip, çeşit çeşit manyak, seç beğen al. :))

Siz istediğiniz kadar sildirin.

Facebookta herhangi bir sayfaya, gruba bir yorum yapın, bir post atın sonra gelen kutunuzu açıp bakın bi'
Kaç tane evli, çocuklu, kart herif "slm" "çok gzlsnz" "cennetten düşerken acıdı mı" "burnunuz lens mi"
tarzı mesajlar
Ben utanıyorum he

Bir tanesi vardı messengerda eklemiş hayır kabul falan da etmedim
"Kimsin" diyor her 2 ayda bir
İnatla görmezden geliyorum
En son patladım
"Salak mısınız siz 2 ayda bir kimsiniz diyorsunuz, ekleyip kimsiniz diyen de ilk defa görüyorum, bas git" dedim
Normalde kibar olurum ama
"Pardon ayıp oluyor da sevgilimiz var" dedi
"Onu mu sorduk yürü git işine" dedim

:KK70:

Bir de sevgilim var diyor ya hahjajshdjs

Bir düşündüm de, sevgilimin kız arkadaşları erkek arkadaşlarından daha çok sanırım. Bazılarını çok severim bazılarını hiç sevmem. Ama hiçbirini de rakip görmedim. Hatta sevmediklerimle görüşeceği zaman "aman sen git görüş beni bulaştırma" derim.

İnsanların kendilerine mi güvenleri yok, sevgililerine/eşlerine mi bilmiyorum. Hiç üşenmiyorlar bir de, hayret ediyorum.
Adamın kafası 2 güzel kız gördü diye karışacaksa 5 iq'sunu alıp gidebilir zaten.

Ben sizin yerinizde olsam bir şey yazmam. Tanımadığım kızın kaprisleri yüzünden moralimi de bozmam.

Erkek milleti sevgili olsun/arkadas olsun fark etmez hicbir seye degmiyor.
Bosverin kedilerimizle evde mutlu bir teyze olarak yasayacagiz :)
Acı deneyimler sonucu anladık sanırım bunu da :)
Haha bana uyar, hep söylerim bunu zaten :) Kedi gibisi var mı :)

Başka da bir şey demiyorum:

2244272

Kız tehlike olarak görüyorsa, vardır batan bir tarafın ve genellikle böylesi kızlar güzelliğe takıntılıdırlar, her an bir yarış var zannettikleri için, karşısında kaybedeceğini düşündükleri kızları baştan elerler. Böyle değişik bi mantıkları var; vakti zamanında bunlardan biri arkadaşımdı, çok özür dilerim, ona göre tüm kızlar o... idi. Tabi kendisinin bir embesil olduğunu fark edince arkadaşlığımı hemen kesmiştim.

Ohhoyy üni. zamanlarım geldi aklıma da, ne günlerdi ya; çeşit çeşit tip, çeşit çeşit manyak, seç beğen al. :))

şimdi yoksa etrafında çeşit çeşit manyak, şanslısın diyorum o halde 🤣

Bende iş yerinde çok sevdiğim kendisini kardeşim olarak görüyordum bunlar sürekli sevgilisiyle ayrılır aralarını ben yapardım kardeşim yapma etme bak bu kızdan iyisini bulamazsın diye diye evlendirdim evlenince o kadar güzel kız varken iş yerinde ilk beni unf ettiler karı koca 😂

Ya benim çocukluk arkadaşım da öyle olmuştu. Emmmaan dedim napacaksın yani. Ama hepsinde öyle olmuyor tabi adamında var sorun.

Sinif arkadasim beni engellemis. Ben de mesaj atip sebebini sordum.
+ya hic sorma sevgilim yuzunden takipten ciktim tartistik sacma sapan
Cevap yazmadim
Bugun tekrar yazmis
+cevap yazmiyorsun kabalik etmedim umarim
-ne diyebilirim ki
+kusura bakma baya sikinti oldu
Haklisin gercekten
Neyse cevap vermiyorsun okey o zaman

Ya kizlar ben bunu yasamaktan biktim. Asla ama asla yanlis anlasilacak bi davranista bulunmadim. Cilveli flortoz bi kiz da degilim ki! Ne zaman bir erkek arkadasim sevgili yapsa ilk ben tekme yiyorum. Durduk yere unf etmek ne.
Ya benim hemcinslerim kendine kole ariyor ya da ben cidden disaridan potansiyel gibi gorunuyorum.
Allah icin ne diyeyim? Cevap versem mi vermesem de ikilemde kaldim.
Başta sebebini sorarak hata yapmışsınız. Kendini fazla önemsemiş. Umurumda bile olmazdı

Güzelseniz normal.
Valla bende güzeldim bi zamanlar , kocamın watsupında benim resmim varmış.kocamın erkek arkadaşının nişanlısıda , nişanlısının telini kurcalarken watsuppta beni görüyo bu kim diye deliriyo , kocamın arkadaşı anlatmaya çalışsada inanmıyo ve kocamı arıyo ,telefona kocam çıkınca anlaşılıyo durum.kocamın adıda uniseks bir isim olunca işler karışmış kısa vadeli.
Neyse kısaca ,güzelseniz posta yersiniz...

Keşke sormasaymışsınız, neden böyle yaptığı belli sonuçta. İnsanların hayata bakışları farklı olabilir.Bazı insanlar dışa daha açık, erkek ve kadının yakın arkadaş olabileceğine inanan insanlar olabilir.Bir başka kişi ise partnerinin karşı cinsle yakın arkadaşlık kurmasını mantıklı bulmuyor, istemiyor olabilir.

Birliktelikte iki tarafında sıkıntısı yoksa, anlaştıkları ya da istedikleri gibi davranabilirler.Sonuçta ciddi bir ilişki varsa ortada, gelecekteki yol arkadaşı olarak gördüğü kişinin düşüncelerini dikkate alabilir partnerler. Bizim toplumda hem kadın hem erkekler arasında sevgiliyi daha hafif görmek gerektiğini düşünen bir algı olduğu için bu garip geliyor olabilir.
Erkekler, "biz kız için sattı bizi, ya da ben bir kadına arkadaşımı değişmem, kızlar da yine aynı mantıkla bir erkeğe arkadaşımı değişmem" minvalli mantık yürütebiliyorlar.

Hatta daha ilerisi, " el kızı için anamı kırmam, eş bulunur ama ana asla" gibi eşe, partnere karşı bir küçültme içine girilebiliyor.

Açıkçası ben hayat arkadaşı olacağım kişiyi çok önemserim, üzülmesini istemem, hissettikleri ve istekleri benim için ön plandadır.Haa sonrasında problem de çıkabilir ama yine de partner küçültülerek yaşanmaz sonuçta ilişki.

Takmayın kafanıza, olur öyle şeyler.

benim böyle bi kankam vardı. her kızı kıskanıyordu sıra bana geldi kıskançlıktan kuduruyordu laf sokmalar kıyafetlerde birebir beni taklitler falan. en sonunda dayanamadım uzaklaştım çünkü bozuldum yani.

aradan kaç sene geçti hala beni konuşuyor ortak arkadaşlara beni soruyor falan. geçmedi o takıntı. kurtulamadım ya la :D

Back
X